• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TMHElektron: Magic Music mashines!
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    CHINOXR: no me by spis zajimalo jak moc se to da kombinovat s dalsim synth setupem (Neutron,Crave,NTS atd) nebo jestli je to fakt nejvic usefull jako standalone vec na blbnuti
    OTZ
    OTZ --- ---
    to bysme meli udelat vsichni :))
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    premejslim o M:C , ma to smysl? :D a nebo se mam na tejden zavrit do sklepa bez PC a nekoukat na videa ? :D
    SMETI
    SMETI --- ---
    OTZ
    OTZ --- ---
    GREGOR_PRIDE: chtel jsem nejaky hladitko, tohle umi navic kreslit, coz mi krasne staci, dobry, dekuju :) tohle nepotrebuju, uz mam Samson C.com16, umi 2x mono s-ch, staci. A treti kompresor v DT na perkuse.

JANDIS_01: "masterovat"..na to nemam akustiku ani naradi. spis budu s timhle EHX zkouset co to umi a kde je to nejuzitecnejsi, dal uvidim. Vsak ho pouziva(l) i sam velky Bela :)) takze se nebojim, kdyby me to sralo, poslu to dal..a maximizer uz je na me moc "ezo", nevim co to dela a jak, nechci to studovat ani potrebovat. temhle "allinonemagicbox" moc neverim.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    ja kdyz nevim tak zjistim jestli to je synth nebo efx a pak napisu "boum efx":D
    a jsem chytrej jak radio
    SMETI
    SMETI --- ---
    WTK: jo tohle ! dik
    SMETI
    SMETI --- ---
    boumbox?
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    :D
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    srdce...
    SMETI
    SMETI --- ---
    LDS: cozeto pouzivas na lajvko ?
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    VIRUS31: je to zvlastni, leda by s tim neco delal menil ceny a ty ses trefil nekam mezi...
    LDS
    LDS --- ---
    WTK: Na heat sem pomoci envelope follower dělal jakoby kompresi, pekne to tmelilo zvuk, i sem občas používal přes overbridge v abletonu, kolikrát jenom na filtr, trochu dist. Teď už mám v kompu víc tools co mi přijdou super a nemusím zapojovat další masinu, boumbox používám jenom na livko a megaspoko navíc je menší,lehčí. Nemá ale sluchatkovej výstup, kteréj heat měl ale zase nesla regulovat hlasitost resp byla stejně jako když to člověk posílal ven-tzn si většinou pekne odpaloval palici.to sem teď koukal te dave mech v novým tutorialu řeší nějakým dalším sluchatkovym predzesilovacem. Na posledním hraní byl dost zlej zvuk,slyšel sem takovou divnou kouli,toužil sem použit sluchátka ;)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    GREGOR_PRIDE: odkaz je stejnej.. pisu, ze vam to tam problikava. Ted uz ne teda ) byla tam sleva 14 %
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    GREGOR_PRIDE: teda ve sleve -9%
    17.1xx
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    VIRUS31: ja vidim 19pro zakazniky...
    posli odkaz
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Kytary maj AH2 momentalne za 16.1 tis.

A bud testujou, za kolik ho prodaj nebo maj v systemu bug. Problikava tam jeste cena 17 100.
    SMETI
    SMETI --- ---
    €2.799,- ok nevermind :D
    SMETI
    SMETI --- ---
    aha ale je to vono teda https://instantmasteringchain.com/ :DDDDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam