jdu s tim sem, Digitakt OS 1.50 ale ne/delalo to co ma uz predtim:
FILL mi porad nefunguje. resp. zapne se, rozsviti se vsechny 4 page diody (v modu one pattern cycle i latch), ale odezva zadna, at v sekvenceru je nebo neni zapis, at mackam trig nebo ne...naopak to ten kterej track pri zmacknuti trig 1-8 ztlumi. recording ofc vypnutej..tak si rikam wtf?
a ve Windows nerozumim jedny veci..v OB modu se nainstalujou proprietarni ovladace od elektronu, pohoda, funguje OB, DT standalone, monitoring, vsecko. v modech audio+midi/midi se tam nacpou MS ovladace a kdyz je rucne chci preinstalovat,
widle hodi hlasku ala. "mozna to s timhle ovladacem nebude fungovat..". a taky ze ne..nechapu.
ted mi jde hlavne o tuhle webapp
https://electric.kitchen/crunch/elk-herd/na ty druhy obrazovce se v zadnym modu neukaze DT jako MIDI device a MIDI porty to rozpozna jenom v OB modu. kdyz je nakliknu, management se spusti, samply z drive+ se nactou, muzu je prochazet, najit duplikaty etc. ale kdyz prepnu na projekty a dam fetch, tak vyskoci loading bar, zustane stat a tim to hasne, nic dalsiho uz to nedela..
ano mam posledni verzi OB, ano mam pripojenej DT USB kabelem (dokonce originalnim :) primo do portu, ano mam porty prepnuty do USB modu..na jinym kompu jsem to jeste nezkusil, asi to provedu dneska. Win10 Pro x64, aktualni, chrome taky.