• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TMHElektron: Magic Music mashines!
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    TMH: Napis na support...
    Zkusil bych preflashnout... Vymenit baterku na desce?
    TMH
    TMH --- ---
    WTK: no teda z toho co píšou těch booting issues tak bych se nedivil tem studeňákům, ten můj se chová hodně random a z dříve velice spolehlivého stroje je něco, co už se mnou nemůže jezdit nikam, jako dlouholetej elektron fanboy dávám palec dolu. to nedalo ani 3 roky mejdanů.
    WTK
    WTK --- ---
    TMH: to zamrzani se mi ted taky parkrat stalo s tim po vanjovi, rikal jsem si ze tomu jeste chvili dam a pak tam zacnu dovnitr koukat po studenacich, tady rikaj kdyz nestartuje tak zkusit pres boot menu https://www.elektronauts.com/t/digitakt-stuck-on-boot-screen-resolved/61476/4
    usbcko mi tehda blblo u ar a elektron to chtel poslat k nim, tak jsem predtim jeste otevrel, prohral kontakty u toho usb cipu a od ty doby byl ok.
    TMH
    TMH --- ---
    Mno tak mě velice ošklivě vypekl na akci Digitakt 1, zcela přestal brát transport + clock jak z midi portu tak USB. Usb rozhraní navíc v macu vůbec není vidět/rozeznáno/připojeno, navíc při bootingu v každém třetí zapnutí/vypnutí zamrzá na Elektron logu. (vyměněny kabely, vyzkoušeno na více počítačích) Na tohle téma je příliš mnoho keywords a blbě se hledá podobnej případ, někdo nějaké rady, zkušenosti než ho vyhodim z okna? Díky!
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    GREGOR_PRIDE: Zitra Digitakt2 + Digitone2 1.10
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Vrabci na strese rikaji
    Update Digi2 modelu bude 13.brezna (o Digi1 nevim)
    Mimo kopce novych uzivatelskych moznosti, se do Digitaktu2 vraci mono samplovani a do Digitone2 se vrati chord mode, upravenej, s vice moznostma...

bude i novej OVB, digitone2 stale nema plugin, ale podle vseho by mohl prijit pak s dalsim updatem (tipuju)
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SMETI: Do roka a do dne! Smetikhaaare
    Sazim obed, ze ti bude chybet!!
    :)
    SMETI
    SMETI --- ---
    ja premejslim ze pustim octatrack mk1
    kupoval jsem ho nekdy koncem 2021 od ID DOSTA, ma vymeneny vsechny enkodery cca v pulce 2022
    je nepoblitej a nesmrdi, myslim ze k nemu mam i krabici. Jediny co tak ma malou jakousi tecku na display, ktera po zapnuti v podstate neni videt
    WTK
    WTK --- ---
    ANGLAN: jakou by sis predstavoval cenu?
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    Nechystate se nekdo jeste zbavit digitone 1?
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    MRKEVREDKEV: Efx kanal na Syntaktu obsahuje analogovej overdrive, takze lidi pro "teplejsi" zvuk na Syntaktu muzou posilat nastroje/kanaly touhle casti...
    Nikdy jsem to poradne nepouzil timhle smerem...

Heat potkavam u lidi na konci, jako takovy lepidlo... Diky envelope foloweru, lze na Heatu delat radoby"kompressy" (na syntaktu neni env folower, ale muzes env triggrovat ze sequenceru (je to tam takovy hloupy)...
    Oproti Heatu, kterej je schopnej "poslouchat signal oproti triggrum v seq"

Ma to fajn filtr, da se tam udelat i jakejsi eband equalizer...

Ty novy maj i rev, delay a chorus...

Spatny to rozhodne neni...
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    čao, jaký máte zkušenosti s Analog Heat? jsem přemejšlel, že bch si ho pořídil k Digitaktu. někde jsem četl, že lidi k podobnýmu použití používaj efektovou stopu na Syntaktu. budu rád za názor zkušenejch Elektroňáků. mě na tom láká, že dám tý svý sranda produkci nějakej feel, nechci žádný DAW pluginy (snažim se jet bez kompu) a sučasně mi vyhovuje Elektron workflow.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    CHINOXR: Uz to prekombinovavas s vecma, ktery se ctenim manualu k OT, nebo te OT AI vubec nesouvisej... A ja tam za tebou nejdu...
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    GREGOR_PRIDE: sam si pred casem mluvil o nalepkovani masin , je to i muj nesvar - a out of the box pristup je proste vystoupit ze zazitejch koleji a udelat neco jinak nez si clovek onalepkuje ... ja taky AI hype moc nemusim uprimne ale tohle mi prislo jako dobrej napad pro lidi co nechtej travit cas listovanim v manualu a chteji vedet konkretni vec , ja osobne nesnasim zas manualy :) a mam rad "ucitele" ktery vysvetli, pro me je to daleko stravitelnejsi pristup k informacim nez hledat v datech, a co si budem - okta manual je pekny psycho :) nedivim se ze je manual k manualu
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    *na konci mi uteklo slovicko "napsat"
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    CHINOXR: Tomu teda taky moc nerozumim...
    Proc by mi neco melo vykladat pohadky o "mym setupu" ...
    Kdyz se vratim k tomu AI na OT...
    Ja ho znam, protoze jsem se ho aktivne ucil pouzivanim, kdyz byl problem vzal jsem si manual a udelal ctrl+f...
    Kdyz jsem chtel nahravat a nevedel jak, tak jsem sel podle obsahu, doku jsem nenasel co potrebuju ... A PAK KDYZ SI O TOM CTES, tak to bud chapes a nebo zkousis, dokud to nedava smysl...
    K tomu zadny AI nepotrebujes...
    Stejne to musis od nej precist a pochopit, a tos mu to jeste musel pred tim cely napsat, nebo rict...
    A on te na konci posle do manualu...
    AI...

*ne nemam rad AI a ano RTFM...
    *pouzivam AI v praci k vecem, ktery se nechci ucit, ktery chci vosulit a rychle odsunout ...a tedy takhle ted vidim pozuivani tohodle OT AI... jen to vochcat

A k tomu celymu setupu a povidani s AI o nem ... Jak to dava smysl? To je muj setup prece, prece ten setup si stavim, protoze vim co to dela, nebo bude delat ne? To neni servrovna v novy praci, do ktery prijdes a netusis...

Nevim... Pomoz mi to pochopit... Na co se ho budes ptat? Co je "out of the box veci" ktery ti muze poradit...chci ti "oukeeej" a odkejvat ti to...
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    GREGOR_PRIDE: hele ja se vlastne divim , ze Ti ze Svedska nenapisou rovnou z tovarny at jim navrhnes novej stroj :))) klauni jedni
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    GREGOR_PRIDE: me to prijde jako docela dobrej napad, nasypat to do LLM agenta a pak se jen ptat na konkretni veci dle potreby, prijde cas kdy si nekam nasypes celej svuj setup a budes si povidat o out the box vecech a jako bonus dostanes treba halucinaci ktera by Te samotnyho nenapadla :)
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    chtel jsem aby mi dal navod na ten projekt kterej mam udelanej na "djovani"... popsal jsem mu presne co chci, a on mi to akrorat cely zopakoval
    a asi aby me potesil, mi napsal, ze si mam precist manual a nastavit to podle nej :D a na konci mi dal odkaz na manual... (a za to ma muj RESPEKT :D)

Remember, these are just general guidelines based on your request. The actual settings and configurations will depend on the specific requirements of your DJ set. Always consult the Octatrack MK1 manual for detailed instructions and explanations of these features.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam