• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    TMHElektron: Magic Music mashines!
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    DARKIE: Tak prej jo, ze se jako zeptame takhle :)

GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    DARKIE: Jo, na to je jeste brzo...
    DARKIE
    DARKIE --- ---
    GREGOR_PRIDE: nejaky link? lebo teda presiel som CME stranku a nic take som u nich nenasiel.. :/
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    BAMB00CHA: Ne, radeji inbox :))
    Abych to mohl zapojit s Pushem :)
    Zkousim to u CME, usb class compliant usb sound host/aggregator...

Takovy ASIO pro Class compliant zvukovky...
    + Midi a usb host...
    BAMB00CHA
    BAMB00CHA --- ---
    Outbox 8 — Information from Sweden
    https://www.youtube.com/watch?v=qg5BWaHo7ZI
    OTZ
    OTZ --- ---
    btw kdyby nekdo chtel rozchodit elk_herd ad webMIDI apps na iPadu ("doted" to iOS neumel) tak:

‎Web MIDI Browser App - App Store
    https://apps.apple.com/us/app/web-midi-browser/id953846217
    OTZ
    OTZ --- ---
    GREGOR_PRIDE: uz jsem si zvyk :) ale dobra cena, poprenejslim..dik :)
    BAMB00CHA
    BAMB00CHA --- ---
    Zdravím, kdyby měl někdo zájem o octatrack, dejte vědět :) [Elektron Octatrack mk2 + dust cover + cf 32gb]
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    solved. ja mel za to,ze kdyz zapnu masinu, tak se ten posledni project loadne, ale on se zapne v pozici pri vypinani. takze staci manualne loadnout project,v kterym mam muty ulozeny a pak to dela co chci. dik za rady
    WTK
    WTK --- ---
    SUOTAM: Můžeš taky používat global mute a hrát v mute mode. Me spis přijde zvláštní případ kdy chceš při hraní vlizt do uplne zamutovany patterny, tu odmutovat, jit do jiny a pak se vrátit zpátky do ty první a mít ji zase zamutovanou
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    WTK: to je vsechno pri hrani dost pres koleno, da se to resit,tak,ze vzdycky pri prepnuti patternu stahnu syntakt na mixu ,zamutuju a opet vytahnu.. ale trochu sem myslel,ze to pujde nejak defaultne nastavit.
    WTK
    WTK --- ---
    SUOTAM: to je spis ficura ze cokoliv na co sahnes vcetne pattern mutu ti tak zustane kdyz z ty patterny odejdes a vratis se. muzes si ten zamutovanej stav ulozit bud do temp pres fn-y nebo pres menu do projektu a pak vyvolat fn-n u patterny, nebo u vsech pres reload project..
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    cau, ,
    poradite jak nastavit, aby byly pri prepnuti na novej pattern vsechny stopy zamutovany ? aktualne to mam tak,ze kdyz pattern prepnu,tak si to pamatuje stav ve kterym jsem byl,kdyz jsem z nej odchazel. dik

(syntakt,ale pocitam,ze tohle bude asi vsude stejny)
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    GREGOR_PRIDE: Smooth buttony jsou sexy...
    WTK
    WTK --- ---
    kdzbz se nekomu hodilo, tady jsem udelal takovej spojovak, kdyz chces vzit dva elektrony a s decksaverama na sobe zabiraj moc mista.
    https://makerworld.com/cs/models/2836583-double-elektron-stacking-connector#profileId-3161565
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Jak ze to cistite ty ulepeny tlacitka?
    Sehnal sem Rytm mk2 a normalne me stop button nechce pustit, kdyz ho zmacknu... Az se mi z toho zveda kybl :))
    Objednal jsem ty smooth, i cepicky (ty nemaj v nabidce, rikal zatim...nevim jestli jsou sltaky smooth...
    ale chci zkusit ty ulepeny zkusit vycistit... Mam moznost ultrazvukovy vany nebo neceho takovyho...

Kazdopadne, poptal jsem i displej na AHmk1, a on mi rika, ze "tak pro tentokrate" (this time...prej) mi jo posle za ..... Tatadadaaaaaa 1euro...
    #otevrenapusa
    OTZ
    OTZ --- ---
    jen pockej zajici
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    VEX: Ja mel cervenou ponorku z plastu, a tekla do ni voda z vany :))
    VEX
    VEX --- ---
    GREGOR_PRIDE: vidíš a proto nejsou z plastu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam