RAINBOF: jj, slysel jsem, ze brmlab je ted v klesajici casti krivky... prej je problem, ze neni vule k vylucovani a trestani lidi, co nechavaj zhnit prasata kvuliva vlastni blbosti...
me se to mmchodem stalo v Labce, a byl z toho socialni pruser, kdyz jeden clen dluzil za clenske, ale hlavne ruzne mimo Labky komunikoval jako idiot (domlouval napriklad, ze lidi nemaji chodit do Labky vyrabet neuralku, ze uz to dela on, a ze je tam tudiz nechcem, a tim jsemmel zmatene emaily od lidi, ktere ja k nam naopak lakal)... vyhodil jsem toho cloveka po dvou podminkach typu “nechej toho!” a i tak z toho byl mega shitstorm, pac jeho misskomunikace jsem nechtel zverejnovat, a byl jsem nakonec za kokota, ze vyhazuju bezduvodne cloveka... skoro se stalo to, ze jsem vyhodil bekoho, kdo mi behem mesice skoro rozbil 3 roky snazeni o funkcni hacerspace, a skoro jsem si tim rozbil hackerspace. nas je hrozne malo, navic SensoricNet je ted jedinej projekt, co se dela (ono je to roto, ze je to projekt, ktery ma spojit vsechny lidi z Labky + spojit nas s dalsimi hackerspacy, takze to bylo navrzeny pro vsechny cleny a vicemene to melo pokryt to, ze me uz nebaviovymyslettydne 3 projekty, na kterych nikdo stejne nic nedelal...ted neldo rika, ze to Labku zabiji, proste co clovek, to nazor)... kazdoadne ten pohled na hackerspace jako blesi cyrkus je mi blizky, a co tak vnimam, neni to nic nebezneho, nejen v brmlabu a labce. proste porid si skupinu ultra chytrych individualistu, pridej to, ze mas na vsechno 20 komunikacnich kanalu, nikdo se nechce starat ozbytecnosti typu ucetnictvi, vzdyckyse najde nekdo, komu bude vadit, ze se talky nahravaji na video, nekdo, kdo komunitu rozvrati tim, ze dela blbosti.... a pak mas hackerspace. dalsi bonus je pak to, ze ve meste jsou podobne instituce tri, a kazdy chce chodit do toho sveho a emaily o synchronizaci a sdileni lidi/prednasek a napadu zustavaji bez odpovedi.... vzdycky obdivuju Torvaldse, jak drzikernel svojim egem velikosti mensi planety, nebo nyxe, ktery drzi uz roky to, kam pisu (pamatujete si shitstorm, kdyz vyhodil technare, ktery backdoornuli nyx klienta, a krafli credentials? jak si pak zalozili cyberspace 2.0 a nadavali vsude, jak je nyx fasista, protoze mu vadi kreteni, kteri okradaji jine?)