• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRUPANIVECO - italská nádhera
    MELDA
    MELDA --- ---
    JENDAVB: Jako 10k liber?? To je skoro 300k...to mne moc jako levne neprijde.

JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    MELDA: JJ pro 4 členou rodinu to určitě nebude ... a i kopelna bude tak max venku ... Ale zase 4x4 za ty prachy ...
    MELDA
    MELDA --- ---
    JENDAVB: je to malinkaty.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    KRUPAN: to bylo na D1 směr Praha, vezl jsem dva supersmradlavy "pracanty" z Vídně skoro prázdnej a vzpomněl na dávný léta autodopravy a šetřil jsem si v levým pruhu tlumiče.. jinak 750km, celkovej průměr 10.0, 82km/h
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    KRUPAN: to je na neutral z kopce :]
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    THEODORT: kolik si tak veme v týhle rychlosti? :))
    HAJOS: teplý
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    HAJOS
    HAJOS --- ---
    KRUPAN: hele a klepe ti to jenom když je to studený nebo i po ohřátí? mě práve jenom studený...
    myslíte, že to bude taky ložisko?
    HAJOS
    HAJOS --- ---
    Buongiorno .)
    hele potřeboval bych sehnat pár věcí na tu mojí italskou nádheru - Daily 2003 (zrcátko, kliku, nějaký plasty do interiéru, atd..)..někdo tip na solidní vrakovistě v praze, praze západ, beroun...
    na internetu hledat umím, spíš mi jde o osobní zkušenost a rozumný ceny
    Díky
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    tahle nádhera se mě líbí už pár let
    Iveco Daily 40-10 WM 4X4 Allrad in Baden-Württemberg - Bergatreute | PKW Anhänger gebraucht kaufen | eBay Kleinanzeigen
    https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/iveco-daily-40-10-wm-4x4-allrad/482175643-276-8744
    RSZ
    RSZ --- ---
    ROBOOTEK: moje naštěstí ne, ale později ho tam dávali..

KRUPAN: u mb to dělá ložisko v převodovce, a lidi na to serou kvůli náročný opravě, samotný spojkový ložisko nebo malý ložisko v setrvačníku na to nemá vliv. Asi bych cinknul někomu chytřejšímu v iveco servisu.

já teda u iveca spojku dělal, šlo to, až na váhu převodovky (ten 6q váží 2x tolik co převodovka třeba u bremera). Přístup je tam hezkej. Jo a jedna zvláštnost - spojkovej válec za spojkové ložisko tahne - netlačí na něj jako u všech jiných aut, takže při rozpojování motor-převodovka je to trochu oser.

ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    KRUPAN: a esli maj ty vase mrdky dvojhmotovej setrvak tak to muze bejt jeste to.. a to by bylo jeste hosrsi!!
    Strašák dvouhmotový setrvačník: drahým opravám se nevyhnete - iDNES.cz
    http://auto.idnes.cz/...y-setrvacnik-spojka-d31-/auto_ojetiny.aspx?c=A160331_121058_auto_ojetiny_fdv
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    esli spojkový ložisko, tak je to ono...achjooo, se mi teď nehodí :)
    8Z4S
    8Z4S --- ---
    KRUPAN: to ti nepovím,to je spíš otázka na RSZ,já jsem hvězdař a ložisko mi tahle klepe od nepaměti
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    8Z4S: to? SP 806507 - na webu autokelly.cz
    8Z4S
    8Z4S --- ---
    KRUPAN: ložisko :)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    Kurva, začalo mi na volnobeh klapat v motoru, sešlápnu spojku a neklape. Spojka v hajzlu???
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    JENDAVB: no, jo.. i dalnice ted jezdim klidne s kamionama, clovek ma pak vetsi klid, a na nejaky predvadeni si vzdycky muzu vzit Le Barona..
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    THEODORT: se ale kocháš a moc tomu nedupeš na krk vid ? :)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    Teď jsem jezdil víc nějaký mimomesta a koukám na dlouhodobou spotřebu - 8.2/100 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam