• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRUPANIVECO - italská nádhera
    WOJTYLA52
    WOJTYLA52 --- ---
    Dělá to jen občas, když jsem chcípl studenej motor tak to neudělalo. Jinak až budu mít někoho k ruce tak kouknu na to jestli to nedělá jen silenblok nebo něco takovýho. Díky :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    WOJTYLA52: hele na to asi žádná univerzální rada od PC nebude, musíš to prolézt..
    on ten motor při chcípání celkem zadrnčí, není to třeba jen volnější silentblok/držák vejfuku nějaká taková blbost?
    MELDA
    MELDA --- ---
    WOJTYLA52: Kazdopadne na tohle by se dalo ve dvou lidech prijit celkem lehce, kde co dela.
    MELDA
    MELDA --- ---
    WOJTYLA52: Popis to nejak vic. Dela to vzdy... treba kdyz nastartujes studenej motor a hnedka ho zase vypnes, tak to udela taky?

WOJTYLA52
    WOJTYLA52 --- ---
    Prosím o radu, po chcípnutí motoru se občas ozve tupá rána někde u/v motoru :( nevěděl by někdo co to může bejt?
    ADIK
    ADIK --- ---
    MELDA: dá se pořídit i levněji, viděl jsem inz. kolem 5-6k E. stav tomu samo odpovídal :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    JENDAVB: Koukam na to a je tam uvedena cena 9800Ł VB
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    MELDA: libry v Baden-Württemberg - Bergatreute ? ne to budou asi eura ne ?
    MELDA
    MELDA --- ---
    JENDAVB: Jako 10k liber?? To je skoro 300k...to mne moc jako levne neprijde.

JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    MELDA: JJ pro 4 členou rodinu to určitě nebude ... a i kopelna bude tak max venku ... Ale zase 4x4 za ty prachy ...
    MELDA
    MELDA --- ---
    JENDAVB: je to malinkaty.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    KRUPAN: to bylo na D1 směr Praha, vezl jsem dva supersmradlavy "pracanty" z Vídně skoro prázdnej a vzpomněl na dávný léta autodopravy a šetřil jsem si v levým pruhu tlumiče.. jinak 750km, celkovej průměr 10.0, 82km/h
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    KRUPAN: to je na neutral z kopce :]
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    THEODORT: kolik si tak veme v týhle rychlosti? :))
    HAJOS: teplý
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    HAJOS
    HAJOS --- ---
    KRUPAN: hele a klepe ti to jenom když je to studený nebo i po ohřátí? mě práve jenom studený...
    myslíte, že to bude taky ložisko?
    HAJOS
    HAJOS --- ---
    Buongiorno .)
    hele potřeboval bych sehnat pár věcí na tu mojí italskou nádheru - Daily 2003 (zrcátko, kliku, nějaký plasty do interiéru, atd..)..někdo tip na solidní vrakovistě v praze, praze západ, beroun...
    na internetu hledat umím, spíš mi jde o osobní zkušenost a rozumný ceny
    Díky
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    tahle nádhera se mě líbí už pár let
    Iveco Daily 40-10 WM 4X4 Allrad in Baden-Württemberg - Bergatreute | PKW Anhänger gebraucht kaufen | eBay Kleinanzeigen
    https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/iveco-daily-40-10-wm-4x4-allrad/482175643-276-8744
    RSZ
    RSZ --- ---
    ROBOOTEK: moje naštěstí ne, ale později ho tam dávali..

KRUPAN: u mb to dělá ložisko v převodovce, a lidi na to serou kvůli náročný opravě, samotný spojkový ložisko nebo malý ložisko v setrvačníku na to nemá vliv. Asi bych cinknul někomu chytřejšímu v iveco servisu.

já teda u iveca spojku dělal, šlo to, až na váhu převodovky (ten 6q váží 2x tolik co převodovka třeba u bremera). Přístup je tam hezkej. Jo a jedna zvláštnost - spojkovej válec za spojkové ložisko tahne - netlačí na něj jako u všech jiných aut, takže při rozpojování motor-převodovka je to trochu oser.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam