• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRUPANIVECO - italská nádhera
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    trocha humoru :)

KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    čtyři hodiny nervů, jestli odjedem :)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    tak nám včera zamrz Ital :) odtlačit na sluníčko, otevřít motor a nechat to na to prazit + horkej hadr na palivac. a prejze nafta s aditivem do minus třiceti...
    WOJTYLA52
    WOJTYLA52 --- ---
    Jo tak tu vuli jsem vyresil, byl povolenej ten tisicihran na ty volantovy tyci, kazdopadne to rizeni uz bude asi nacaty, tak ze do budoucna ho budu muset vymenit. Ale diky za rady
    MELDA
    MELDA --- ---
    SELECTOR_IX: No tu vuli v rizeni bych rozhodne hledal u stabilizacni tyce, jestli neni volna.

A to rupani na plnej rejd je prave uz nacata prevodka rizeni, ktera je diky te volne stabilizacni tyci vic namahana, takze se vyklechta a pak tam klidne preskoci zub nebo ta drazka.
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    MELDA: Jistěže. Ale někde začít musíš, čepy, těhlice, stabilizační týče, pak teprve ty složitější věci, pokud nic nenajdeš
    MELDA
    MELDA --- ---
    WOJTYLA52:
    SELECTOR_IX: Nemuze byt vyzvejkla prevodka rizeni? Jinak teda vule v rizeni sem mel za to, ze je zpusobena stabilizatorama nebo tema gumama na stabilizacni tyci.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: cive, ten "carabinieri" polep bych si hodně hejčkal..
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    Iveco Turbodaily 40-10 4x4 Allrad in Bayern - Poppenhausen | Wohnmobile gebraucht kaufen | eBay Kleinanzeigen
    https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/iveco-turbodaily-40-10-4x4-allrad/571901484-220-6857
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    WOJTYLA52: Koukni na čepy, může to tam bejt vymlácený
    WOJTYLA52
    WOJTYLA52 --- ---
    Zdravim, prosim o radu. Kdyz jedu tak mam obcas hroznou vuli ve volantu nebo kdyz dam plnej rejt doleva tak se ozve tupej naraz. Je v haji komplet rizeni nebo jen nejaka soucast? Predem diky za radu. Momentalne jsem ve Spanelsku a nechci to resit pres servis.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: stačí kus plocháče, jeden šroub s s matknou na opření o hřídel, a dva šrouby co pasujou do závitu ve volantu, to máš s flexou a vrtačkou za deset minut, vyráběl jsem ho už několikrát (vždycky se to do příštího servisu někam zatoulá:)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: uz jsem ten stahovak nasel https://www.univer.cz/sada-stahovaku-volantu-108-8505-093-1095-id1004 tak uvidime jestli ho bude nekdo mit na zapujcku
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: dyt to říkám. Do volantu 6asroubujes stahovák a opres se o hřídel, jako skoro vsude
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: otazkou je jestli na to nemam jit nejak takhle https://www.youtube.com/watch?v=WcOI0zFITB4
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: nic :\ jsme to zkousel i stim stahovakem stim pootocit a nic
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: stahovák na volantu, a šroubovat oprenej o hřídel, to nejde?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    sundaval tady nekdo volant na zete ? stahovat ani tosenim to nejde viz. pic.

KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    tak co vaši talosi tenhle rok, makali, nebo se srali? :))
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: jo to jo tohle není extreme 4x4 to je podle mě na takový to "Byl jsme na korsice a jel jely jsme strašnou divočinou" po pískový cestě kde místnák jezdi z cimkoliv ....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam