• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRUPANIVECO - italská nádhera
    RSZ
    RSZ --- ---
    redukce na diagnostiku v dailyně http://aukro.cz/redukce-iveco-daily-38-pin-diagnostika-obd-i6718430436.html imho pětikilo fér cena.. (obd2 už se poté dá připojit ke každé běžné diagnostice).
    Konečně jsem vybavenej i na tohle.
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRUPAN: prostě šroubek po šroubku rozebíráš, a pak to zas dáš stejně dohromady.. taky nejsem servisák a praxe chybí, takže občas něco poseru nebo zapomenu, včera třeba pořádně utáhnout hadici od turba, která s pořádnou ránou vystřelila když jsem do prvního kopce přidal plyn;)

složitější věci konzultuju se servisním manuálem, příslušnou kapitolu si vytiskneš a dáš na hajzl místo novin, a o víkendu víš do čeho jdeš:)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    klobouk dolů, já bych to toho nehráb, páč tomu vůbec nerozumim, závislák na servisu :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ: po dlouhý době jsem taky viděl intercooler vevnitř, trochu jsem byl napnutej, ale pořád krásně čisto - turbo těsní jako nový

RSZ
    RSZ --- ---
    dneska jsem po zimě vyhnal pavouky z vejfuku, od listopadu poprvé venku z haly. Vyměnil jsem všechny oleje, vyměnil chladič, zítra ještě lanovody od ručky a mám nachystáno na jaro.

JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    Iveco Daily Turbo 4x4 - Slovensko, prodám
    https://auto.bazos.cz/inzerat/71218336/Iveco-Daily-Turbo-4x4.php
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: já už si to moc nepamatuji, co jsem vypad z ak. určitě váhy vzduchu mm jsou Čína a to je veleshit, pak termostaty, vodní pumpy, palivový čerpadla. světla asi Polsko, něco Itálie, něco Turecko.
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRUPAN: to jsem nezkoumal, ale stejně asi dneska moc nenaděláš ne?!
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: tak hlavně aby to nebylo čínský marelli... :))
    RSZ
    RSZ --- ---
    tak už jsem na jaro v kompletu, v bedně je chladič (btw za dvojku sem nečekal originál)

JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    Iveco Daily 4x4 40-10 in Nürnberg - Aussenstadt-Sued | eBay Kleinanzeigen
    https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/iveco-daily-4x4-40-10/586212094-220-6834
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: jenže naftu vemes všude, s cng je to ještě na štíru. všude podelany LPG :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRUPAN: tak 400kiláků mám dojezd i na naftu - malá nádrž, a 15l spotřeba;)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    a do příští dailyny půjdu do cng! :)) ještě by mohli poladit ten dojezd, pac 400km na plyn se dá, ale pak je tam na dojezd pár litriku a to už smrdí, že někde zkejsnes :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    btw. musel sem objednat novej chladič, teče, a podezírám děti, protože v místě kde teče vypadá něčím rozšťouranej přes gril:)
    naštěstí je to za pár korun /2500/, ale výměna bude se shozením masky na celej den..
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: já tak 10 tisíc, víc asi ne.
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRUPAN: nevím, celkem hovno, asi dvacetinu toho co najede každý pekařský iveco:)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: v diferaku před dvouma rokama. kolik máš nájezd?
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    RSZ: vubec.. resp. letos asi pujde prevodovka na generalku tak to vymenim, ale..
    RSZ
    RSZ --- ---
    dailyna má předepsanou výměnu oleje v difu a převodovce co dva roky, děláte to nebo na to serete? Já měním oboje poctivě, ale při tom mém ročním nájezdu mi to přijde trochu zbytečný..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam