• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRUPANIVECO - italská nádhera
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DAKDAK: Hele vsechno jde do haje, typek si to odvozi, ted jsem zjistil ze tam nakej pica vyfaral 2 levy poloosy co mu asi stejne jsou na prd . . . . . klic ti klidne dodam at si to muzes vzit
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    cywe ja jak videl ten inzos na dve staroby za 160k tak jsem si rek ze jsem asi kurva bohatej kdyz mam r.v. 2007.. vydrzelo mi to asi 10 vterin :))
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    KATCHABABA: hele taky nemam misto
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    tak muzes ho rozprodavat podobnym zoufalcum, ja na to nemam ani misto ani cas... ;)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    KATCHABABA: ahaa :)) co budu delat s druhym... to neni mergl, abych musel mit druhy auto na dily :D
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    KRUPAN: cena za celou karu komplet woe
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    KATCHABABA: si delas prdel, vid? :)) mam novej za 30k. a mam i nabidky za 15-20k pouzity komplet s napravou. takze sorry jako....
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    KRUPAN: Diferak bych mela a s tim celou 35 13ku na dily ;) za 50k ;)
    DAKDAK
    DAKDAK --- ---
    Shanim Zamek ke dverim ridice. Drax nemáš nejakej??

KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: v dubnu 2018 naposled. ted tam asi taky bude novej :))
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRUPAN: jestlipak si měnil olej jak je predepsano? Je na to prý háklivý.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    tak, diferák v píči....kdyby někdo věděl, tak budu rád! 35S13, r.v. 2003, poměr 15:40
    DAKDAK
    DAKDAK --- ---
    Ahoj vsem. Menil jste nekdo chcipak - elektromagneticky ventil co zastavuje privod nafty na Turbo Daily rv 91 ? Nejde mi povolit, dostanu se na nej dobre a mam i velkou páku... takze jediný co asi zbejva je vyndat cely cerpadlo a pokracovat na stole.... nebo nejakej fígl? Proste je to zarostly v tom hliniku...
    SHAMOT
    SHAMOT --- ---
    DRASTICS: je to tak, jsme v kontaktu pres Hanze, ale ten si neni jistej tim, jestli to tam bude pasovat, pac ty tvoje iveca jsou novejsi, proto se na to tady ptam..tusite nekdo?
    Lisku jsem sice prodal ale loni zase koupil zpatky:)

vsem ostatnim dik za tip, uz jsem dostal stejnej od x jinych lidi mimo nyx, komoransky iveco vrakoviste je slavny!
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    DRASTICS: Nenabizim jen sem upozornil na nahradni dily a doufal sem ze se k nim nekdo prihlasi, vzdycky tam na ne cumim kdyz jedu kolem
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BIGHEAD: nenabizej co neni tve :)

jsme v kontaktu pres heinze predpokladam . . . ja myslel zes Lisku prodal? :D
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    BIGHEAD: jj kolotočí torzo-flotila!! :))
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    SHAMOT: napiš id drastics
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    SHAMOT: Hele v komoranech se na parkaci povalujoj tri vraky nebo tak nejak
    SHAMOT
    SHAMOT --- ---
    ahoj, pres zimu mi mysi rozhryzaly kabely pod palubkou na ivecu 35.10 z 1989, nevali se vam nekomu doma vrak, z kteryho by se dal vykuchat kabelovej svazek?
    pripadne tusite nekdo,jestli bude ten svazek stejnej u novejsich ivec ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam