• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRUPANIVECO - italská nádhera
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRUPAN: stejně nechápu kde je chyba, že je ten diferák tak citlivej..
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    tak a je to doma....a je slyšet jenom motor, to je skvělý!! :)
    soupis, co se s diferákem dělo:
    štíty zadních brzd 2000 - 7181601/kom
    kuželové soukolí - 020317/rino
    planetové ložisko - 000787/rino
    ložisko hrušky - 000405
    těsnící kroužek - 005851/rino
    ložisko iveco - 001722
    satelit difer. - 000788/rino
    čep iveco - 001594
    kroužek - 000871/rino
    podložka - 000872/rino
    o kroužek - 001321/rino
    ložisko hrušky - 000406/rino
    matice hrušky diferenciálu - 000785/rino
    čistič brzd - 0890107600/wur
    tutela w90 m-da - 14521910/eaa

KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    WTG: no uvidime :)
    WTG
    WTG --- ---
    KRUPAN: no ja byl jednou u výměny diferaku za novej ve francii a v maroku se vysral tak neverim spis tem novým ;)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    WTG: protoze tomu neverim
    WTG
    WTG --- ---
    KRUPAN: proc ne jetej diferak? KRUPAN:
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: bodejt, kara je prednejsi, nez ordinace na metrovy tv :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRUPAN: uf, ale co, nová televize počká :)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    nuze - novy kotouce, desticky, jeden brzdic, novy listaky vzadu, geometrie, novy loziska vzadu a to hlavni - novej diferak. sakumprdum 67 000 ,- . a stejne bych nemenil :)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    tak jsem konecne diagnostikoval problem s tlumici na mym pracantovi, jakmile nalozim par set kg tak se tlumice nedostanou k hornim dorazum a nekomfortni bouchani je pryc..

netusite nekdo kdo se v tom vyzna jestli je to opravdu uvnitr tlumice anebo to mohou byt treba nejaky gumovy silentbloky nekde na kastli?
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: je vysunovací a vždycky když někde kempíme, dáváme do ní svíčku a vysunuju:) beru ji samo na nové auto.. mimochodem je tam deset let a prošla všema STK. Jednou jsem ji taky nechal vysunutou celou cestu ze dvora králové do lbc a vydržela:)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: lucernicka je misto pozicky ? :D
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRUPAN: udělám stk a potom jede pryč
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: porad nestreleny?

me uz ted snad vymenej ten diferak, se to zdrzelo, pac mechanik spadl do jamy a narazil si zebra, jouda :))
    RSZ
    RSZ --- ---
    včera jsem po dlouhý době jezdil ivecem a furt dobrý svezení, proti současnému fordu teda fakt prostorná a pohodlná kabina (i přes tvrdý plasty:) a upaluje furt pěkně

KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    KRUPAN: trimistne, sedacky pouze predni ( krom ridice, ta je prozatim udana)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    KATCHABABA: je to sestimistny?? jeste potrebuju zadni trojsedacku, i s pasama
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    KATCHABABA: jak jsou na tom páčky L+P a taková ta základní deska s relatkama pod volantem? o ty bych zájem měl , kdyby to nebylo za nesmysl , popřípadě obě zadní dveře jestli dole nejsou na prach , jako ty moje:)
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    Tak ted jinak, mel by nekdo zajem o nejake dily, kdyz uz budem to Iveco porcovat? Je to 35s13 r.v. 2001. Budou od cervence k mani Praha-vychod ... Na cenach se muzem domluvit ;)
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    THEODORT: Právě že v Německu tyto Iveca s STK stojí od 3500 eur výše, vím to, protože než jsem koupila to bílé, tak jsem se tam byla na několik dívat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam