• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRUPANIVECO - italská nádhera
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    KRUPAN: trimistne, sedacky pouze predni ( krom ridice, ta je prozatim udana)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    KATCHABABA: je to sestimistny?? jeste potrebuju zadni trojsedacku, i s pasama
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    KATCHABABA: jak jsou na tom páčky L+P a taková ta základní deska s relatkama pod volantem? o ty bych zájem měl , kdyby to nebylo za nesmysl , popřípadě obě zadní dveře jestli dole nejsou na prach , jako ty moje:)
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    Tak ted jinak, mel by nekdo zajem o nejake dily, kdyz uz budem to Iveco porcovat? Je to 35s13 r.v. 2001. Budou od cervence k mani Praha-vychod ... Na cenach se muzem domluvit ;)
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    THEODORT: Právě že v Německu tyto Iveca s STK stojí od 3500 eur výše, vím to, protože než jsem koupila to bílé, tak jsem se tam byla na několik dívat...
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    prodat to nekomu na leto hotovy ze sedne a jede by taky mozna zabralo, za to je dost lidi ochotno priplacet..
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    KATCHABABA: plne si uvedomuju ze to je cena za oboji.. porovnej s tim za kolik ti jsou schopny dotahnout srovnatelny auto z nemecka.. tusim ze to vyjde kolem 2000 eur + nejakejch par tisic na papiry a dopravu.. nemluve o tom ze takhle stara auta se dlouho prodavaj (maly trh, maly zajem, co usetris tak das pravdepodobne na opravy, pripadne budes brzy porizovat nahradu..), pokud nejde o nejaky zavislosti typu VW T4, pripadne o vozy ktere s oblibou vykupuji napr. madari, rumuni a ukrajinci, kteri je pak jeste se ziskem zvladaji prodavat ve sve domovine - zde jde spis o 8mistna auta..

a jeste dodam - jestli stoji vuz na nejakem frekventovanem miste, dobry je mit tam ceduli "prodam" vcetne telefonu - nahoda je blbec, navic pokud je to zespodu na pokuk hezky..

pripadne jestli je ted prodej techhle aut diky van-life hipsterismu ok, popravte me prosim nekdo..
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    THEODORT: Tak teď nevím jestli jsem vůbec byla pochopena v tom inzerátu, ta cena je za obě auta dohromady ... zdá se ti to furt moc? Budu ráda, když mi to vysvětlíš, protože ty auta fakt potřebuju prodat :)
    jak jsem u toho psala, koupila jsem si to bilé abych si tam nastěhovala ten interiér, schovala si náhradní díly do zálohy a mohla frčet, ale nakonec jsem se rozhodla pro větší auto...
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    KATCHABABA: ja jen symbolicky rypnul, zkusim zjistit za kolik jsme ted brali nejnovejsi generaci s nalitanejma 100k.. nicmene jsem pred par lety premyslel ze bych svy poslal pryc, a po prozkoumani za kolik bych to cca mohl prodat jsem si rek ze udela mnohem vic parady kdyz ho necham dozit ve svych rukach.. kazdopadne jde jedno a to samy zbozi prodat za 50, 100, 150.. jen pak clovek musi hledat specialni kupce a .. nalezite to prodat :)
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    THEODORT: jedno je 2001 a druhy 2005 ;) cenu jsem upravila, maji obe malo nalitano a ceny na bazosi jsou vicemene obdobne za stejne auta... ba navic ty same Iveca s pul milionem stoji 75 000 .... Tyto obe nemaji ani 200 000 a je na nich spousta novych dilu, takze zas takovy prestrel to neni
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DAKDAK: Hele vsechno jde do haje, typek si to odvozi, ted jsem zjistil ze tam nakej pica vyfaral 2 levy poloosy co mu asi stejne jsou na prd . . . . . klic ti klidne dodam at si to muzes vzit
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    cywe ja jak videl ten inzos na dve staroby za 160k tak jsem si rek ze jsem asi kurva bohatej kdyz mam r.v. 2007.. vydrzelo mi to asi 10 vterin :))
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    KATCHABABA: hele taky nemam misto
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    tak muzes ho rozprodavat podobnym zoufalcum, ja na to nemam ani misto ani cas... ;)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    KATCHABABA: ahaa :)) co budu delat s druhym... to neni mergl, abych musel mit druhy auto na dily :D
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    KRUPAN: cena za celou karu komplet woe
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    KATCHABABA: si delas prdel, vid? :)) mam novej za 30k. a mam i nabidky za 15-20k pouzity komplet s napravou. takze sorry jako....
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    KRUPAN: Diferak bych mela a s tim celou 35 13ku na dily ;) za 50k ;)
    DAKDAK
    DAKDAK --- ---
    Shanim Zamek ke dverim ridice. Drax nemáš nejakej??

KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: v dubnu 2018 naposled. ted tam asi taky bude novej :))
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRUPAN: jestlipak si měnil olej jak je predepsano? Je na to prý háklivý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam