• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRUPANIVECO - italská nádhera
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    MATROX: hmm z toho by se mohlo byt dobrej domek :)) ta cena je realna? ja potrebuju Daily L3H3 s tuplakem vzadu a do budoucna bych chtel L3H3 automat 4x4 euro 6
    MATROX
    MATROX --- ---
    iveco
    MATROX
    MATROX --- ---
    ACIDLUMIX: já slintám u tohohle inzerátu:
    Iveco Daily / Bremach 4x4 - Slovensko - Bazoš.cz
    https://auto.bazos.cz/inzerat/124401264/iveco-daily-bremach-4x4.php
    mít ty prachy tak pro to jedu hned :(((
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    MATROX: jasny to dava smysl, ja delam ve vyvoji karoserii pro automotive uz 14 let a vsechno se to zene do extremu, ta EU to nakonec zkurvi uplne... kazdopadne dekuji za info. Ja mam v planu si postavit obytnak budu sbirat info.
    MATROX
    MATROX --- ---
    ACIDLUMIX: není to z mé hlavy, bavil jsem se o tom v Iveco servise (Meskař - Spído - Kněževes) a říkal to přímo Meskař (majitel toho Iveco servisu už asi 25 let) že je to kvůli EU, že tlačí na Iveco aby ty auta byly lehčí (právě proto že mají rám jsou těžší než konkurence) a že bylo Iveco nuceno rám odlehčit a proto se to děje, že už měl tři případy za posledních pět let.
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    MATROX: to je trochu prehnany s tim lamanim ramu ne? na stejnym ramu jsou i 7T nebo ne? a rozhodne na obytnak kdy je naklad tak do 800kg, si myslim ze neni nic lepsiho nez Iveco, pac je to snad jedina dodavka co ma jeste nosny ram.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    MATROX: to mi neřikej... já slyšel opak, že je to oproti čtvrtý generaci povedený auto... :/
    MATROX
    MATROX --- ---
    KRUPAN: nechceš, fakt nechceš, móóře elektroniky, vše se sere, rám má sníženou hmotnost oproti předchozím generacím, láme se za kabinou, už to není ta klasická dailyna
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    chci tuhle generaci :)
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    Iveco - Obytna dodavka - České Budějovice - Bazoš.cz
    https://auto.bazos.cz/inzerat/122831404/iveco-obytna-dodavka.php
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    CUSTOM1: dík. posílám do pošty
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    WASHO23: Máš na mysli pístnici a pumpu na zvedání kabiny, jo? Mělo by to jít. Pošli mi VINko a já na to v úterý kouknu.
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    CUSTOM1: bych se rovnou zeptal jestli vůbec/za kolik by se dal sehnat píst a případně i ta ruční pumpa na ML 120 double cabin z 1999? a celkově jak je na tom dostupnost dílů na takhle starej kamion?

byl jsem hrubě postrašenej že jí mám zvedat co nejmíň páč se to prej často sere a nedá se to sehnat. vzhledem k tomu že mě čeká nějaký vyvařování kabiny a repas motorový brzdy tak to celkem zvedat budu...
    TUKI
    TUKI --- ---
    RSZ: to musí majitel, přešel na Mana..
    RSZ
    RSZ --- ---
    TUKI: uka:)
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    TUKI: Ok dik
    TUKI
    TUKI --- ---
    BIGHEAD: id VOJTYLA52 bude prodávat Ivetu, přivezly sme větší, skus mu napsat..
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    MATROX: To je mozna az moc, a co sem tak premejslel tak by sem nam hodila i uzaverka diferaku, prave ze sme dneska resili ze jak jezdime tema lesnima cestama tak ty boxy nejsou idealni
    MATROX
    MATROX --- ---
    BIGHEAD: vam by se hodila tahle:
    Iveco Daily 3.0 skříň 2006 do 3.5T - Nymburk - Bazoš.cz
    https://auto.bazos.cz/inzerat/121995666/iveco-daily-30-skrin-2006-do-35t.php
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam