• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRUPANIVECO - italská nádhera
    DZENDA23
    DZENDA23 --- ---
    Zkatej mercedes hoši 🫣😀 první vyrobit přechodku abych odblokoval ten hydraulický zámek ruční pumpou. Ten ale neměl snahu nic dělat nakonec povolil. Pak musel přijet kamarád aby mně to pomohl zvednout rukou. Nevím co by kdo dělal někde na silnici a potřeboval se dostat k motoru. U hvězdy to dokáže sama odklopit i ženská ale tady to je teda výmysl když praskne hadice 🫣 radši si to zkontrolujte v jakém to máte stavu. A díky za rady

DZENDA23
    DZENDA23 --- ---
    Díky moc :)
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    NYKRUK: Byls rychlejší.
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    DZENDA23: Posli mi VIN, pošlu obrázek z katalogu.
    DZENDA23
    DZENDA23 --- ---
    CUSTOM1: nenašel bys foto prosím
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    DZENDA23: Na té rampě, kde se zajišťuje kabina.
    DZENDA23
    DZENDA23 --- ---
    NYKRUK: hele ten zámek je kde ?
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    DZENDA23: pist odpojis od ramu, hadici k nemu zaslepis, aby sel tlak do zamku a zvednes vratkem. Je to ale divne, protoze obe hadice jsou na pistu pripojene u spodniho oka, aby sly vymenit. Muzu Ti vecer poslat fotku.
    DZENDA23
    DZENDA23 --- ---
    NYKRUK: co jde k pistu právě . No nebyl jsme si jistý abych něco nepodělal
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    DZENDA23: mas prasklou hadici k zamku nebo k pistu? Kabinu muzes prizvednout vratkem, napr dat tramek skrz dvere a tahat za nej
    DZENDA23
    DZENDA23 --- ---
    MELDA: je prasklá hadice .je vidět kde to teče. Ale nedostanu se k ní
    MELDA
    MELDA --- ---
    DZENDA23: Co tohle...tam musi byt nekde rucni pumpa...

Iveco Eurocargo Cab Tilting short video
    https://www.youtube.com/watch?v=mPD_f3I4Otc
    DZENDA23
    DZENDA23 --- ---
    Mám na dílně italskou nádheru. Iveco eurocarco 1998 . Prasklá hadice hydrauliky na skop kabiny. Poradí někdo jak to udělat manuálně ?
    HERMANN23
    HERMANN23 --- ---
    Čau, hele mam 2013ku a někde se mi odchlípnul pravej zadní plast, tak jak sem to fixoval na parkovišti, koukám, že mam dutinu plnou bahna, takže mě to nemine nějak sundat plasty a propláchnout dutiny a nějak ošetřit. Ale mam auto dva roky a nevim, jestli to někde neschytalo povodně nebo tak něco. Zbytek kastle v poho, nějak extrémně to nerezne.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    ROBOOTEK: Vzadu na dverich je to pod tim cisty
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    KRUPAN: no jde me hlavne o tu korozi.. mechanika je bez debat, ale jestli se pod tim nedrzi vlhko nebo nezatejká do toho a je to spíš kontraproduktivní. Nebo je to udělaný tak dobře, ze ti to v rámci koroze spíš pomůže (nemyslim to, ze jí diky tomu nnevidiš .)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    ROBOOTEK: Jak funguje? Jak to myslis ze to ma fungovat? To je jen ochrana proti poskrabani a narazum v hustem provozu. Ale na zadnich dverich to mam troxhu odchliply, zadna koroze ci hniloba tam neni
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    pic, mam dotaz ohledne daylin a toho plastovyho oplastení spodních lemů.. funguje to? jak to vypadá po x letech v provozu pod tim?
    a pls pravdivé relevantní info.. vim ze jste tu milkovníci itaslké nádhery ;)

dik
    RDM
    RDM --- ---
    Sorry za spam...
    Prodám obytné Iveco Eurocargo, kat. M1, více pošta

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam