• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TREEMarihuana Travel - zkušenosti ze zahraničí
    I_ONE
    I_ONE --- ---
    Na Srí Lance zase všude klasika - něco kolem 4 g pomačkaný planých kytek - fermentovaných - za cenu kolem 500,-
    Je třeba více smlouvat - pak dostanete i lepší vzorek kde není tolik semen, ale nepočítejte s In-doorem.
    Zatím se to tam považuje za "Chemické kouření"..
    AMYMAL
    AMYMAL --- ---
    Island - v Reykjavíku není nic jednoduššího než sehnat trávu, dokonce je mnohem obtížnější najít obchod s cigaretama. :) Stačí se poptat místní omladiny, večer v klubech je to easy ještě víc, jděte po čuchu. :) Bez problému vám dá kdokoli číslo na dealera, jsou zvyklí, že jim volají cizí, domluví se s váma na srazu a je to vyřešený. Modely jsou to pekelný, ale cena taky. V přepočtu zhruba 600,- za gram.
    NOVISEK
    NOVISEK --- ---
    kanada - resp. britská kolumbie: hulí se dost a dobře. tráva je legální pro medicínský účely - existují tu specializovaný obchody. ve vancouveru jsem navšívil dva - v obou si vyfotili pas a pak jsem už jen vybíral (cena 10-14cad za gram). kvalita skvělá. v ostatních městech to bude fungovat na podobý bázi, případně budou chtít vyplnit papír, k čemu že to hulení poslouží. údajně by mohli chtít vidět i potvrzení od doktora. v jiným městě jsem ale zatím medicalmarihuanashop nenavštívil. jednou jsem dostal asi 8g skvělýho skunku od zaměstnavatele (němec, 65 let), podruhý jsem se zeptal babky v obchodě s kuřáckejma potřebama, kde je medical marihuana - ona odpověděla, že docela daleko, ale že by šlo něco nezdaněnýho..kvalita opět vynikající. hodnocení hulení v kanadě: 9/10 (jeden bod dolů za to, že nejbližší tráva je občas přes 100km daleko).
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PNXNTDD: to co tam roste je ruderalis, docela překvápko, že to někdo k něčemu fakt používá.
    jinak zajímavost, v rumunsku je cena za gram stejná, ať je to venek či vnitřek, my kupovali na fesťáku géčko (0,8) myslím za deset ronů, vím že na český to byly necelý tři kila, a kvalitou průměrný indoor, co člověk koupí i v čr.
    od nějakýho rumuna jsme koupili i haš, ale to bylo velký zklamání, vždycky když pak šel kolem, tak dělal, že nás nevidí.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Zkušeností několik, např. Saudská Arábie, před vydáním víza jsem podepisoval papír, že za pašování alkoholu a drog je trest smrti. Jel jsem tam pracovně..po týdnu sebral odvahu a zeptal se nějakýho Inda na haš. Ten se pousmál a udělal posunek dlaní, připomínající uříznutí hlavy. Haše tam jsou prej tuny, ale všichni hulí zakopaný někde ve sklepě nebo v díře pod zemí. Za drogy tam jsou nekompromisní tresty. Ještě např. Egypt a Káhira, tam sežene haš každej taxikář a Egypťani hulej jak fabriky. Byl sem v čajovně, borec mi vařil čaj, v puse mrkef jako kráva, podávali si s kuchařem. Číšník pak přines podpultovku z Afghánistánu.. rok cca 2008. No je toho víc, pár zemí jsem projel a vždycky se skoro všude podařilo..
    DRAGOUN
    DRAGOUN --- ---
    MIK23: Dame spota? :-)
    Non-wasting hot knife system
    http://www.youtube.com/watch?v=FAbw9ugbxF8
    MIK23
    MIK23 --- ---
    K nožum by nějaké video nebylo?
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    KORNY: jooo ty nože, to byla paráda jako :D upe sem na to zapomněl, dík musím zkusit doma :D
    KORNY
    KORNY --- ---
    NZ za celej rok jsem pouze 1x hulil obyčejnou ganju, ale zadarmo od maorky. Jinak kvalita super. tiny (0,8g) 20 babek 3 za 50. unce od 200 babek až po 600 když je obecne málo. na jižním ostrově trochu dráž. V christchurch funguje pár open houseu. od backpackeru se dozvis kde. když je barák otevřen můžeš dovnitř. ale žádný slevy, spíš taková nouzovka. V dunedinu je univerzita. Každej čtvrtek se schazej hulici studenti okolo za legalizaci. Jinak prostě maori. ale jen ty co znáte nebo co sami přijdou. určitě povinnost zhulit se přes plotnu a nože po maorsku! syntetické huleni od minulého roku naštěstí zakázáno.
    KORNY
    KORNY --- ---
    Vietnam saigon hanoj zase tuktukari. Obecně přes backpackery se dozvis i o barech kde koupit i v menších turistickych městech. Nejhorší huleni byla divocina ze sapy kde mi byl nabizen i hašiš, ale takovej jsem nikdy neviděl :) cena smlouvat.
    KORNY
    KORNY --- ---
    Cambodia - nejvíc easy. každej druhej řidič tuktuku má huleni. kvalita low, divocina, smlouvat. za 3 dolary jsem koupil 5 g. po vyndani stonku a semen tak 3 g. ale v tom horku zhuluje akorat. V hlavnim městě mi nabídl brka majitel hostelu. palice asi 2 g kvalitní venek za 5 dolarů. zhulenej jak paprika.
    KORNY
    KORNY --- ---
    thajsko - obecně spise na ostrovech kdykoliv uvidíš reggae bar tak je téměř jistota ze tam něco maj. pozn.znamení když nehraje reggae je kombinace zeleného zluteho a cerv. svetla/ barev. (reggae), nebo fotka boba marleyho. ceny od 200 baht za jointa. 500 za pytlík. vnitrozemí vím jenom Pai a Khao sok. Dávat bacha, nejvíc v riti když vás chytí vojenská policie. huleni většinou vypadá divně, chuť nic moc ale efekt stejnej jak u nás.
    K470
    K470 --- ---
    GHOSTDOGG: pokud ten hasis ma bejt hasis.. asi tak
    GHOSTDOGG
    GHOSTDOGG --- ---
    K470: Tomu nerozumím – Jordánsko a Libanon jsou přece arabské země, to ten haš překupujou jen Židé, bo proč ne od arabů?
    DRAGOUN
    DRAGOUN --- ---
    GUMIDEK30: Jeste dodam, ze se necha koupit vetsinou i "fifty bag" za 50$ a ma toho byt 2.8g. Coz je desetina Unce. To uz je ale v klasickym pytliku.:)
    K470
    K470 --- ---
    IZRAEL : 1g/100NIS skéra, hodně se pěstuje doma na tajnačku. Dostupnější než brko je hašis z Jordanska nebo Libanonu.. .. v žádnym případě nebrat hašiš od Arabu, Eritrejcu nebo Etiopanu ;)
    BCTPEJHON
    BCTPEJHON --- ---
    Severní Irsko - prodava se vetsinou 2g za 25-30 liber, 1 gram se jim prej nevyplati resit.. nejlepsi matros co jsem tu mel, tak byl paradoxne od polaka.. Na verejnosti jsem tu hulit nikdy nikoho nevidel.. Nacapat te policajt poprve, tak ti to minimalne sebere a udela si zaznam, podruhe jdes pravdepodobne na vyslech.. A kde ji obstarat, kdyz neznas lidi? Sem tam neco zasmrdi od kolemjdoucich, ale ne vsak casto.. A hulice na prvni pohled tu poznas malokdy, cloveka s dredama tu potkas jednou za uhersky rok (mozna tak v centru v Belfastu), takze tezko rict, nejlepe asi v patek ci v sobotu v baru ci klubu se ptat pochybne vypadajicich lidi
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Novej Zéland - Maoři hulí všichni, místní farmáři docela taky. Fízláci sou docela tolerantní, pokud hulíte venku a jdou okolo, tak řeknou ať to típneš a jdeš jinam.
    Sehnat lze v pohodě, ale bacha na podělávače, je lepší si najít vlastního "strejdu". Jinak gčko (dost pochybuju, že to sou géčka spíš míň) 20 dolarů.
    Koupíte zásadně "smotaný" v alobalu, v klasickým sáčku fakt málo kdy :D
    Jinak pokud narazíte na dobrýho dodavatele, tak super matroše - rohlíky jak svině :)
    Oleeee
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    113KW: Slovensko je fakt problém. nehulí se na veřejnosti, u místních nehuličů budeš za vyvrhela, u huličů za idiota, co si říká o problém. a jak už tu padlo, tam z toho opravdu problém mít můžeš, ne jako u nás.
    PURPUREAL
    PURPUREAL --- ---
    113KW: To brko na lavicce v parku bych riskoval jedine v pripade, ze je posledni, ktere u sebe mas. Sice na tebe lidi asi iniciativne policii nezavolaj, ale jestil te nahodou zmerci kolemjdouci policajt, tak po tobe pujde jako moucha po limonade. A pokud neco najde, tak mas seriozni problem. V SR neni zadna tolerance ani dekriminalizace. Budes predvolan k soudu, a klidne dostanes treba podminku.

Rovnez zalezi na konkretnim miste. V Bratislave uz si lidi zvykaj na to, ze obcas je odnekud citit trava. Ale treba v takove Banske Bystrici na tebe nejaky dobrak policajty urcite zavola, pokud mu dojde, co to kouris :)

Na Slovensku huleni psenka nekvete.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam