• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    XSI: mám to úplně stejně. Pogo jsem už fakt dlouho nepustil. Pořád to stejné nic a když je dlouho nic, dají blejskavou potvoru kterou stejně nemám ještě ani jednu...
    DRAKY
    DRAKY --- ---
    XSI: stejnej případ. Zatím hraju oboje na dvou zařízeních, ale pogo spíš ze setrvačnosti.

    Prďte na pokouše, pojďte chytat drakouše :) Jestli vám chybí takovej ten pocit, kdy už máte jít dávno domů, ale říkáte si, že ještě ty dva bloky obejdete, nebo kdy máte neodbytnou potřebu šmrdlat si něco ve hře i doma, protože ji pořád ňák nemůžete mít dost - a pokemoni vám to už dávno nepřinášej - fakt vyzkoušejte tohle :) Vypadá to zprvu jako velká kopírka, ale v těch gameplay odlišnostech je celý to kouzlo. V kouzlech, questech, huntech, pvp soubojích, truhličkách, artefaktech, portálech... :) come and join the drak side :)
    XSI
    XSI --- ---
    Shiny who cares.
    Jak jsem začala hrát Draconius tak jsem si najednou uvědomila, jak příšerně nudná hra a stereotypní PoGo je. Pokud nepřijdou s nějakou novou zajímavou mechanikou která tu hru ozvláštní tak už to fakt asi nezapnu.
    A to jsem tím strávila fakt HODNĚ času.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Shiny Cleffa!
    gen3 move names in 0.83.1 + bonus : TheSilphRoad
    https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/7epidq/gen3_move_names_in_0831_bonus/
    ALFACAD
    ALFACAD --- ---
    EVILMIND: A ja jeste machopy a tim končím power up
    ALFACAD
    ALFACAD --- ---
    PAJA07: 3219
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    EVILMIND: a kolik ma takova vymaxovana Blissey na levelu 40? :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    EVILMIND: duvodem pro me je doplneni Pokedexu,to je vse :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NECROMAN: na druhou stranu - diky tomu, ze krome vexlovani co kde bude v jakym raidu nedela Niantic vubec zadne pokroky ve hre, tak vlastne toho Mewtwo ani nepotrebujeme. Je uplne jedno kdo ma jake pokemony a jak silne (pokud si clovek nehleda zabavu sam jako treba solovani raidu apod), protoze gym system je nefunkcni a jine realne uziti pro pokemony neni.

    Taky proto jsem ted updatnul, a jedine, co jsem is maxnul na 40, jsou Blissey - sice zetlejou jako vsechno, ale aspon hned po nasazeni vim, ze mi je nezabije zadnej random low level, co v noci obchazi hned po me... Jinak fakt nemam vubec motivaci do niceho davat dust.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    EVILMIND: porad mi ta jejich message prijde, ze MewTwo raidy budou o nahode a ne o tom, ze vim, jak se na ne dostat. Zejmena jako casual hrac, kdy mam jen cca 50 raidu za sebou s jen 2 zlate gym badge.
    KOTVUS
    KOTVUS --- ---
    MISOHU: podle mne určují co je/není park podle dat v openstreetmap - na datech z OSM mají postavenou celou hru, tak není důvod, aby tohle brali odjinud. Pokud tomu tak je, tak se dá jednoduše řídit pravidlem "když je tam nest, je to park", nebo se podívat přímo do OSM. Případně na https://thesilphroad.com/atlas , kde to mají ještě zvýrazněno (ohraničení oranžovou linkou).
    Jediné, co nesedí, je ta Krannerova kašna - to podle OSM park není. Takže možná berou pro to rozlišení pro tento účel nějaký jiný parametr, který se obvykle vyskytuje u parků-nestů, ale ne výhradně (něco jako zpevněné prostranství v kombinaci se zelení)
    ALFACAD
    ALFACAD --- ---
    MISOHU: je otázka co je park a co niantic povazuje za park ... Jirak je park tam uz exraid byl, karlak muze byt taky, hlavní nádraží ten pred hlavni budovou ten muze byt taky bran jako park ... ale jsou to spekulace a ja jsem rad po praci ze sezenu nejaky raid natož abych jeste vybíral parky a nejsmutnější je ze jsem z Černaku, ale kdyz přijedu z práce v podstate uz nejsou žádné raidy
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: tak zalezi cemu rikaji park, treba ta Kramerova kasna se asi pocitala jako park?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: no za mne teda naprd, bud se snazit vyhledavat raidy v parku a nebo cestovat na cernak ci chodov, primo v centru kde se nejlip chodi zadnej park v Praze nemáš
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Pokémon GO updated to version 0.83.1 for Android and 1.53.2 for iOS

    Trainers,

    Pokémon GO is in the process of being updated to version 0.83.1 for Android and 1.53.2 for iOS devices. Details from our development team:

    Added support and made optimizations for the iPhone X screen resolution.
    Removed support for devices running iOS 8.
    Resolved a bug causing error banners to remain visible until the app is restarted.
    Resolved a bug that prevented Trainers from powering up Pokémon to their max CP.
    Improved load times when you open the app.
    Various bug fixes and performance updates.

    —The Pokémon GO team
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALFACAD: jako, nezni to uplne spatne. Na druhou stranu, Niantic uz jednou cosi podobneho, byt vagneji, tvrdil v srpnu, "raidujte co nejvic a dostanete pozvanku na Mewtwo", a jeste ted je mi lito lidi, co rychle nakoupili passy aby mohli co nejvic raidovat, a pritom nikdy nemeli sanci.
    ALFACAD
    ALFACAD --- ---
    Developer Insights: An Update on Raid Battles - Pokémon GO
    https://pokemongolive.com/en/post/novdevupdate-raids
    GRIFTER
    GRIFTER --- ---
    Dneska se fakt zadarilo, Raikou raid sem dal na zacatku listopadu trikrat, trikrat utekl, pak sem nastydnul a dostal se k raidovani az dneska, s pocitem ze touhle dobou uz sem mel Enteie a Suicuine kazdyho min. v patnacti exemplarich, takze to s tim elektrickym, kteryho bych chtel samozrejme nejvic nevypada nejruzovejc, mno dneska blizko baraku hned dva raidy kratce za sebou, na prvnim chycenej cca 80% exemplar, na druhym 97,8% kousek, bohuzel ten 14tkovej stat je zrovna attack, ale nemuzu chtit taky vsechno :) Navic ty dva raidy na lucky egg, s trochou chytani okolo krasnejch 100tis expu, takhle se mi to libi
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    EVILMIND: jop, cestou do práce busem jsem už chytal za 2x XP.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam