• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    COBRA_: Tak ono když někdo nemá v tuhle chvíli možnost chodit na větší raidy dost dobře jinak... Každopádně raid zabere tak pět minut i s čekáním.
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    Nijak to nedelame, bylo jich vsude plno, mi prislo. Prekvapuje me, ze nekdo zadnyho nema. Ovsem nechodil bych behem eventu raidovat, to musi ukousnout strasnyho casu behem kteryho utece spousta Dratini.
    A nejak me nenapadlo jit na Kampu, takze sem jen z Vrsovic ponekud klikate dosel na Vaclavak a tam sem chodil velmi pooommmaaalllluuu nahoru a dolu. Kampa by asi byla lepsi, bez ucasti milionu turistu co dou bud v protismeru anebo proudej kolem jak voda.
    HARALD
    HARALD --- ---
    Jak to děláte? Já nedostal ani jednoho shiny.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Téda tady lítají počty! A já byla celá šťastná za jednoho růžáka :-D Na druhou stranu, měla jsem na to dvacet minut... :-))

    EVILMIND: No jo, sekne ti to. :-D (Neke, to jste měli domluvený! :-)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOTVUS: to jsem nevedel, ze si me takhle lidi fotej s Kabutopsem :-)
    KOTVUS
    KOTVUS --- ---
    KOLLUCHA: Nové balíčky budou nejspíše zapínat dnes v 10 večer našeho času. Ten stávající je evidentně poskládaný na Community day
    Jinak já byl dnes taky na Kampě a mám 6 shiny ze 130. 2 z nich byli dokonce hned po sobě. A jako bonus jsem potkal prvního divokého Kabutopse (je to ten vlevo :-D )



    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    COBRA_: Podle mě je to nějaká chyba, jelikož tady https://pokemongolive.com/en/post/legendaryweek022318/ říkají, že by to měly být balíčky a raid passy. Možná to tam prostě někdo v Nianticu blbě nahrál.
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    EVILMIND: Hm já mám furt shiny jenom Pikachu lol. Ale gratuluju :-)*
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    Já jsem nakonec šla do toho CČM a bylo to docela fajn. Podařilo se mi do Pokémona navézt druhou ségru a její dvě malé děti, takže z toho byla rodinná akce. Růžového Dratiniho nemám, ale chytily ho obě ségry. Co ale bylo na celé akci výrazně nejlepší, byly raidy. Byla jsem ve třech, na Kyogra, Groudona a Rayquazu. Kyogre mi frnknul, ale zbylé dva legendární mám. Juchajucharé :-) (Asi se budu muset zaregistrovat na ten Discord). Na každém raidu byla asi stovka lidí, bralo nás to ve skupinách po 15-20. Ale furt nemám TMko. Celkově super.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja jsem sice jako splnil rychle svuj hlavni cil (medaili a alespon 3 shiny), ale jelikoz spousta ostatni na Kampe meli klidne pres deset shiny, a nektery treba 96+, tak me jako trochu sere, ze jsem musel nakonec evolvnout takovou trosku zoufalou... :-( doufam vecer pri trideni baglu najdu ty 96ky aspon mezi obycejnejma... :-)
    nejhorsi byla posledni hodina, kdy jsem mel furt jen 3 - a nejaky dite co tam bylo s matkou vedle me zajasalo "patnactej ruzovej hele mami"

    WABICEK
    WABICEK --- ---
    já se probudil někdy kolem dvanácté, takže na zlatá medaile za draky se stále nekoná. ale pár růžových dráťáků jsem stihnul.
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Protože je mi blbě, tak nakonec jsem nevylezla vůbec ven a chytila asi pět Dráčků jenom z domu.
    Ovšem jeden byl růžovej, můj první shiny vůbec :)
    Akorát teda má CP 76 a IV kolem 40% ;)
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    EVILMIND: jsem jeste i dnes mel ten predchozi, ty tri balicky s inkubatorama a premium passama, a rikal sem si co blbnes (byl to vlastne snad prvni deal, v kterym jsem si neco koupil, pac mi prisel supr vyhodnej), ale ted se to prepnulo na ten jedinej balicek se skoro samejma kravinama a uz chapu :-)
    Jinak na event sem se vykopal, mam nekolik novych Dragonitu vcetne jednoho Shiny, ale mrzne tam teda neskutecne, uz nikam nejdu :-)
    XSI
    XSI --- ---
    Uaa. Jsem na to myslela i ze spaní. Probudila jsem se, viděla notifikaci, evolvnula svýho nejlepšího Dratiniho a má hyper beam. Protože bylo teprve deset. Uaaaaa.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pro inspiraci:

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NECROMAN: teoreticky v 11-14
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    EVILMIND: od kolika to dnes začíná u nás?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jen tak pro odhad z mista, kde uz even je

    keenkeepanda
    Philippines
    Before, we’re able to get like 5-7 dratinis every 5 minutes on a tri-lure stops. Now, it was drastically decreased to like 2-3 drats per 5 minutes.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    peknej :-)
    jinak v Asii prestal fungovat PTC login, jako obvykle (nejspis miliony map botu scanujou dratini), takze museli event prodlouzit
    ja se ted lognul az napoctvrte, takze to asi bude zase vypecenej event

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a ten novej deal v shopu to je dobrej vysmech :-)) by me zajimalo, jestli ten co to vzdycky sestavuje, tu hru taky hraje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam