• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    KABIS
    KABIS --- ---
    COBRA_: Nahoda, hrala jsem pat tejdnu kdyz to vyslo (kdyz to nebylo ani na evropskym store a musel se stahnout apk) a rychle me to prestalo bavit. Ted jsem se k tomu diky jedny osobe vratila, akorat jsem si zalozila novou postavu a zacinam znova )
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    KABIS: takze furt pribejvaj novi hraci, to sem netusil ze je jeste mozny... zvedavost mi neda: pod vlivem oznameni Let's Go (vzhledem k tomu ze to bylo par dnu zpatky tak se to nabizi), nebo to je jen nahoda?
    SARGO
    SARGO --- ---
    Ty expy jsou vážně divný, to za našich mladejch let nebejvalo. Občas si utahuju z nižších levelů, že milión je otázka jedné procházky, ale když jsem se dneska odhodlala na poslední chvíli ještě užít event, padnul tam za tu procházku raz dva, a ani to nebolelo. (Dobře, nohy bolí. Holt asfalt.) Připadám si... staře :-D
    KABIS
    KABIS --- ---
    Uuuu, diky, ted se v tom akorat musim nejak zorientovat :D :D zatim sice malej lvl, ale to se casem zmeni .)
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    PAJA07: úleva?
    SARGO
    SARGO --- ---
    KABIS: Buď ti pak pošlu odkaz na discord, nebo ti ho pošle někdo jiný, píšu to sem jenom proto, abych na to pak nezapomněla. :-D :-D
    KABIS
    KABIS --- ---
    Tak jsem pred par dny zacala hrat )) Je aktivni nejaka Prazska raid group? (idealne okoli Letny)
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    jeste se asi nevi, co ted bude, az zmizi Latios?
    SARGO
    SARGO --- ---
    TAHRQA: Mají to zmáknuté. Naskakují v posledních vteřinách, domlouvají se i mezi sebou... to se nám taky stalo, že jsme přišli na raid tři a bojovali ve dvanácti :-D Občas se jde na privátní, občas (zejména když je to někde, kde zlobí navigace apod a hrozí padání) se na to prostě kašle... je to holt takové trochu trapné. ;-)

Že jsi to neotevřel, to by se ti mohlo vymstít. Utěšuj se tím, že toho uvnitř moc není, takže to i tak možná přežije. :-))
    TAHRQA
    TAHRQA --- ---
    SARGO: Pokud jich je dostatečně nízký počet, tak je doporučuju nalákat na raid, vyskočit a založit si s fyzicky přítomnejma privátku.

To je vcelku povzbuzující, já to trochu přejel fénem, ale neotevřel jsem to, protože šroubovák nebyl po ruce. No snad to nechcípne za tejden, jak je u elektroniky obvyklé...
    SARGO
    SARGO --- ---
    ZPC: Sedí doma u compu a trajdají přitom s účtem kdo ví kde. Zejména nápadné, když na raidu najednou někdo přebývá, i když je vážně jasné, že nestojí nikde poblíž - a časem ta jména člověk beztak zná. :-)

TAHRQA: Už jsem ho dvakrát vykoupala ve vaně. Asi jediný důvod, proč vytahuju ze šuplíku fén :-D
    UBU
    UBU --- ---
    TAHRQA: Plusko toho vydrží víc, to moje i vyprání :-)
    TAHRQA
    TAHRQA --- ---
    Mám pozitivní zprávu! V pátek v noci mi plusko spadlo na pár sekund do hajzlíku(voda byla čistá!) a stále funguje! ;-)
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    ZPC: location spoofing
    ZPC
    ZPC --- ---
    btw, co to znamená "lítání" ?
    T_O_M
    T_O_M --- ---
    Co jsem tak slyšel, tak ban za lítání je nyní 90ti denní.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ADDALBERT: Pokud chce Niantic hezky vydělat, tak může prodávat "odpustky" pomocí mikrotransakcí - Lift ban za 5000 Goldu, např :)
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    EVILMIND: Kluk, s kterým hrajeme v Mecholupech, lítá. Ted dostal ban, za 4 dny uz zase všechny pokemony viděl. Nechapu. A to uz měsíc nazpět měl za IV kalkulátor ban asi na 14 dni.
    Tohle nechapu. Jediné, co to vysvětluje, ze kupuje passy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADDALBERT: furt nechapu proc nedavaji bany natvrdo, udelat pouzitelnej acc s pokemonama prece jen trva - dokonce jsem na redditu onehda videl, jak nekdo psal ze jejich lokalni spooferi, co meli ban nekdy pred rokem, uz se zase radujou ze muzou lognout...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam