• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    JEREMIUS: Jo vlastne, to mi taky zhasilo entuziasmus, ta chvile kdy raidy prestaly bejt zadara a musel sem do toho vrazet premium passy :-D
    HARALD
    HARALD --- ---
    EVILMIND: Pokud se vzdálíš od gymu v prvních dvou minutách o víc než 100 metrů (můj odhad), tak tě to vykopne. Bonus v podobě chytání pokouše už vzdálenost nekontroluje.

    Tolik moje pozorování z normálních raidů.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    36 raidů na takového chcípáka? 620 Kč. Vidím, že Niantic to s vámi hezky umí :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    Jinak akce vtipná, raidů jsme dali 31 (tři už po čtrnácté hodině, takže úplně zaokrouhleně to bohužel nevyšlo :-)), kolegové rekordních 36, ti příčetní kolem dvaceti; jeli jsme stylem vícero malých samostatných skupin - aneb mít auto a v něm odhodlaného řidiče = jen jsme tak ve vleku jeho zběsilosti povlávali a zuřivě naklepávali :-D Takových nových levelů co dneska padlo... shiny teda maličko (já jednoho prdlavku, v naší skupině ale za celou dobu jen dva) a můj nejsilnější vůbec byl jen 89% (z 26 chycených kousků!), což je dost smutné. Ale na articuna jsem měla hroznou smůlu už tehdá, když se objevil poprvé. Jen tak pro zajímavost, na expy to vycházelo cca mega a půl.

    Bavilo mě to, byla sranda, myslím, že jsme si to užili, ale prosila bych to moc často neopakovat. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    COBRA_: jo taky jsme na zacatku zjistili, ze nas bylo 21, ale nastesti jsme se nejak dohodli. Zato na poslednim EX jsem zazil novinku, kdy se az pri startu ukazalo, ze modrejch je pres 20, ale 17 z nich z nich jsou "friendi", a rozhodne se nebudou delit, takze pani suse zahlasila "mame jen 3 mista". Jsem nemel naladu se s nikym dohadovat, a radsi jsem naskocil do publicu ke spooferum, a myslim jsem z toho pak mel i tak vic micu, ale jako doufam, ze friend status nebude mit nejakej efekt na vetsi rozsirovani podobnejch kultu... :-/
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    EVILMIND: Neslo o cekani, slo o to ze uctu (vcetne, ano, tech otravnejch viceuctovejch jedincu) bylo vic nez dvacet a prestoze jsem zachytil dohodu ze se bude chodit do dvou skupin, tak se na to proste sralo a vsichni se cpali do jedny a nevidim neslysim, teda s vyjimkou toho slovaka, kteryho slysel fakt kazdej siroko daleko. Doslova jsem se jen zeptal na heslo, poodesel sem mimo budovu a kdyz sem o pet vterin pozdeji heslo zadal, skupina byla plna.
    Jo a odejit k dalsimu gymu sem jednou zkousel a normalne me to bez kecu vykoplo na zacatku boje, takze nevim co si o tom naskakovani myslet.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    COBRA_: hele jako tohle pravidlo ma i jmeno, jak jsem se dneska docetl - "if necessary, a man will be left behind" :-)

    tady je popsana taktika skupiny, co dala pres 30 raidu (i tady u nas na sidlisti nejpilnejsi dali 36 raidu)
    34 raids in three hours, 0 shiny - Articuno Day: The good, the bad and the ugly : TheSilphRoad
    https://www.reddit.com/...ilphRoad/comments/8wtk2p/34_raids_in_three_hours_0_shiny_articuno_day_the/

    musim jako rict, ze kdyby bylo v tom raidu v budoucnu bylo neco fakt zajimavyho (Articuna povazuju za realne nepouzitelneho v soucasnem i budoucim meta), tak bych asi taky takovy pravidlo prosazoval, a chtel nejakou akcni skupinu co neceka nikde, protoze nektery random lidi jsou fakt neskutecne otravny - hlavne takovy ty co prijdou se 3 uctama, kazdej mobil jim ruzne nahodne restartuje a pada, restartuje, a GPS odchazi kilometr daleko, stridave nemaji misto v baglu nebo koupenej pass apod

    kazdopadne me nejvic zaujalo, ze vsechny rychle skupiny naskoci do lobby a rovnou odchazeji k dalsimu gymu, doted jsem si myslel na zaklade svych nestastnych GPS driftu, ze musim byt v lokaci pri trech udalostech - na vlozeni passu, na start boje, a na start bonusu
    zjevne ale ne, hned zejtra si to na nejakym obyc raidu vyzkousim...
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    Ja se pripojil ke kolegovi, co sel s nejakou skupinkou autistu, ktery predvadeli neuveritelny veci i pri takovych zdanlive nezajimavych prilezitostech jako kdyz meli prejit ulici. Nejvyraznejsi postavickou byl nakej Slovak, kterej by si z fleku moh dat umelecky jmeno Karol Polak Revival. Furt komentoval vsecko ve hre takovym tim zpusobem, jako by to nekoho zajimalo. Nakonec sem se na ne vysral kdyz se ukazalo ze se akorat chtej rychle nakyblovat do raidu, odehrat to a jit zas dal, bez ohledu na to jestli se treba do toho raidu nekdo ze skupiny nedostal - ano, bylo nas se vsema duplicitnima mobilama vic jak dvacet a ano, diky GPS ktera se v jednu chvili vydala vandrovat nekam do zcela vylidnenych koncin opodal, se mi takova vec stala, aniz by to vyvolalo nakej ohlas. Tak sem dal par kol v public grupach a sel sem do prdele, neboli domu :-).
    Shiny nebyl, a to sem jich chytil - plus v jednom pripade nechytil - urcite vic nez sest.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Nevím, zda si to tu někdo přečte, ale chtěl bych poděkovat karlovarským hráčům, ke kterým jsem se dnes připojil na hodinku a půl na cca 9 raidů, jako jediný Pražák
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Event presne podle planu - 6 rychlejch raidu, jeden shiny, a hura zase domu. Ale koukam jsem lidi dali i pres 30, zjevne se napriste, az tam bude neco zajimavejsiho nez Articuno, vyplati si dobre naplanovat trasu... :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    EVILMIND: Diky. :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HARALD: u nas start v 11
    HARALD
    HARALD --- ---
    EVILMIND: Kdy to je?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Event bude vypadat takhle - tj. 3 hodinovej raid na kazdem gymu, ktere nema planovany EX
    takze staci si vybrat oblast kde jich je hodne u sebe, a mit grupu, protoze nahodny naskakovani do lobby asi fungovat nebude :-)

    KOTVUS
    KOTVUS --- ---
    JEREMIUS: Nejsem si jistý, jestli to chápeš správně - záleží na vzdálenosti mezi místy, kde jste chytili vyměňované Pokémony. Vůbec nezáleží, kde se směna odehrává. Tzn. pokud si v Praze vyměníte 2 mony chycené v Brně (nebo kdekoliv jinde a méně než 10km od sebe), dostanete každý jen 1 candy.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    EVILMIND: Jo, myslel jsem ty candy navíc. Mělo by to být 100 km. Takže to zítra povyměňujeme :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JEREMIUS: candy je vzdycky, minimum je 1. Jelikoz jste dva, tak si muzete proste vymenovat cokoliv co chytite v Praze za to, co mate z Brna, i jen mezi sebou, a budou z toho +3 candy (aspon teda myslim, ze limit na +3 je jenom 100km).
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Super, díky. A ještě se zeptám, když s klukem máme nachytané pokémony třeba v Brně a pojedeme do Prahy a tam si je budeme vyměňovat, bude z toho candy, nevíte? Počítám, že ano
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOTVUS: no muj plan je sedet dokud nechytnu shiny, pak obejit vsechny stopy v parku dokud nebudu mit brejle, a na zbyle 2 hodiny dal sedet na tech kovovejch zidlickach u stolecku se svacinou... ;-)
    KOTVUS
    KOTVUS --- ---
    EVILMIND: Sezení na jednom místě není dobrý nápad pokud chcete Squirtla s brýlemi - ty mají padat jen z questů, takže to chce projít co nejvíce stopů.

    A ještě jeden tip před Community day: schovejte si quest za squirtla (Evolve a water pokemon). Pokud si jej splníte (respektive vyberete odměnu) až v neděli během Community day, budete mít šanci na shiny s vysokým IV. Na Larvitara to takhle někteří s úspěchem udělali.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam