• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: jo a o to mě víc štve že z prvních 3 nemám ani jednoho - když je počítám s event útokama :) (zvlášť venusaur mě vadí) sehnat ho budu zkoušet až teď za shiny rhyhorn, i když při tom jak padali je bude mít asi každej
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zadne prekvapeni... :-)

    Ultra League Meta Snapshot - 21 February 2020 | The Silph Arena
    https://silph.gg/meta-insights/ultra-league-snapshot-feb-2020
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    MISOHU: hele, mne padne 1-2 meltanu nad 82% za dvou boxu - takce candy nejsou problem, ale dobry meltan muze byt (ale ja mam extremni smulu na meltany). Druha vec je, ze te to brzy prestane bavit...

    Uz jsi tu let's go zacal hrat? Par dnu ti potrva nez budes moct plnit...
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    FRAKIRA: díky, to se teda pak melmetal ziskava o hodne snazeji
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    MISOHU: meltani se spawnujou po otevreni jen tobe, pul hodiny. Po trech dnech po otevreni (kdysi to byl tyden) ji muzes znovu naplnit (opet poslanim pokemona do switche).
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    pořídil jsem si na služebky switch a k tomu lets go, ja facha ten mystery box, vybavuju si ze lidi psali ze to budou nekde otvirat, to se pak spawnuje meltan i pro ostatni? a neco jsem zahlidl ze ta truhla jde otevrit znova kazdej tejden, to jako fakt?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    HARALD: Kamarád se jmenuje Miroslav Cikán a nepodařilo se mu s tím jménem založit Microsoft account :-D Proběhlo to pak nějak i těma internetama a nakonec to vrchní MS cenzor potunil, takže hurá...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KAPITAN_JACK: normalne projizdim veci calcyiv jen na rychlo a prejmenovavam je tak jak mam nastaveno, a jen dneska se mi to stalo trikrat, ze 69 bylo jedno z cisel v rozpeti. Jasne, mohl bych misto rozpeti scanovat jako presny iv ve hre, ale to zabere o moc vic casu. A protoze ted je ted je mnozstvi pokemonu, kde chces znat i PVP IV, tak i v tomhle rozpeti muze bejt uzitecny si pokemona nechat, a podivat se podrobne pozdeji - protoze to proste trva a calcyiv informace o PvP nejsou dostatecne, chci ho porovnat hlavne s tim co uz mam, protoze pvp pokemon mi staci jeden atd.
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    EVILMIND: 69% IV nemáš potřebu dávat do jména. Buď "nice" nebo transfer....
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    HARALD: jestli to nebude spis tim, ze ten nick uz existuje :-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    EVILMIND: Na playstation jsme nemohli synovi nastavit nick Vopicak. Evidentně už tam mají filtry na vulgarismy i v češtině.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Koukam Niantic se konecne zameril na dulezity veci, a zacal vylepsovat svuj filtr nepovolenych slov. Krome zjevnych veci (treba muj nick nesel nikdy, protoze EVIL je zakazane slovo) uz to zacali zuzovat i na stringy delky 2-3, takze to pekne spina na uplne nahodny veci. Cerstvym vrcholem ovsem je zakaz cisla 69, takze pokud mate takovy procenta na necem, vy prasaci, tak smula... :-) Taky jim nekdo poradil asi, ze lidi nahrazujou nejaky pismena ve slove vizualne podobnymi cisly. Coz jejich programator implementoval tak, ze z toho stringu ty cisla vynecha, aby zjistil, jestli se tam neco neskryva - takze treba L123SD je zakazany nazev pokemona, protoze obsahuje LSD... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne nejakej vynosnej event

    JENNES
    JENNES --- ---
    JENNES: a ten problem proc to nacharguje rychleji v tom mirroru bude nejspis to week connection kdy mlatis do dispelej ale energie jaksi nepribejva zatimco souper uz ma nabito
    JENNES
    JENNES --- ---
    EVILMIND: to mas asi dobry pripojeni nebo dobrej telefon, ja mam nakejch bug,week connection, freez minimalne jednou z 5ti her
    JENNES
    JENNES --- ---
    EVILMIND: nejsem blbej vim jak se stackuje enrgi mluvim o mirroru kdy zacnem oba stejnym pokemonem a tudiz oba zaciname od 0energi
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    EVILMIND: ne kazdeho to bavi.. ja na svem uctu nemam countery na ultra a ani je nehodlam delat (na great jsem utratila vsechno, co jsem mela), tak proste bojuju s cp 10, 10, 10 a doufam, ze natrefim na lidi, co chteji vyhrat, ne si zabojovat ;-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MIHAI: mam v hledacku sestavu s Escavalierem misto nej, ale bohuzel nemam zatim candy dost :-( A do nonlegendary se mi rare candy cpat nechce.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FRAKIRA: jako prestat neni duvod, i kdybys to 5x quitnula, tak furt dostanes nejakou odmenu, ted nevim kolik to je tak 2k dustu? Coz furt dobry. I tam jsou lidi co to delaj, bohuzel jich potkavam malo... :-)

    JENNES: jo taky mam podobnej rank, je to jak naschval proste, kdyz jsem mel jako lead Articunu, tak jsem nepotkal snad jedinou Giratinu, ale i tak se mi darilo a udelal jsem 13 streak. A pak najednou se vsichni adaptovali nebo co, a dal jsem 2/10. Tak jsem to vratil zpatky na Venusaur lead, a od ty doby jedna Giratina za druhou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JENNES: tohle je prave ale skill - na zacatku jsem taky nadaval, jaktoze nekdo nastackuje rychlejc nez ja, a ma rovnou dva apod, cheater zapraskanej, ale pak jsem koukal na youtube na lidi a pochopil jsem, ze to jenom ja hraju blbe, protoze oni si prubezne farmi energii prave proto, aby pak mohli tohle delat.
    Jinak pokud mas charge utok nabity proti sobe, tak utoci prvni vzdycky ten, kdo ma vyssi stat ATT.

    Jasne, bugy tam jsou, ale uprimne si myslim z tech skoro 500 boju co uz mam jsem na bug prohral tak 5x mozna. Lagy obcas jsou, ale vetsinou me tam jen znervoznuje to weak connection, ale realne to efekt nema. Ale parkrat jsem si vsimnul ze souper reaguje zjevne pomalu, takze mel problemy asi on.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam