• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako celkove asi jeden z tech lepsich festu, vsechno kupodivu fungovalo, a nebylo to moc hekticky a nevyzadoval usili ==> stres, jak to tusim bylo naposled. Raidy super, a to rikam jako nekdo kdo moc neraiduje, chvili jsem chodil tady s lidma ze sidliste, ale druhou pulku jsem zjistil, ze muzu sedet na lavicce u gymu na 9 stopu, lurovat, a trikrat do hodiny mi tam samo spawne neco, na co pozvu random ostatni... :-) Chyt jsem jako kulovy, ale aspon jsem potradoval nejaky lucky s lidma co jsem dlouho nevidel.

    MOIRAIN: tak ja znam nekoho kdo mel 70 shiny prvni den, ale oni to hrajou taky jako hardcore jen na to, naklikat co nejvic pokemonu, vsechno fast catchem, a kdyz neni shiny uz znova nezkousis. Navic se u toho chodi celou dobu, rychle, takze nic pro me.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    no tak zatímco jiní měli za včerejšek přes 30 shiny, já celé tři, dnes zatím dva
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    Já bych poprosil o invite kdyby někdo šel na Yveltala a Dialgu - 2218 3777 4766 Misonodlak
    A nepohrdnu i ničím jiným :)
    UBU
    UBU --- ---
    Vubec sem nemel stesti na deino raidy, takze zatim shiny deino coz byl cil festu =0. Ale pokud budou jeste zitra a nekdo pujdete, tak prosim pripadne o invite 421161442360
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    prehled gofestu pro tickety/verejnost

    Imgur: The magic of the Internet
    https://imgur.com/a/7n9aogJ/
    TACHIBANA_UKYO
    TACHIBANA_UKYO --- ---
    MISOHU: PokeRaid používám a celkem to funguje. Většinou hostuju, občas se tam přihlásí nějaká lama. Občas lidi zlobí, ale vcelku to hodnotím pozitivně.
    Odhadem 5% neúspěšných.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    MISOHU: pouzivam GoRaidParty, kamarad pouziva Pokegenie, ktera to pry uz taky umi. Pokeraid jsem pouzivala na zacatku, ale podle toho, co jsem slysela, se hodne zmenil (funguje podobne jako pokeraid).

    Jinak v pripade zadanych raidu je v GoRaidParty naskakovani do raidu v neplacene verzi temer nemozne, na druhe strane, kdyz svolavas lidi k sobe, je to hned plne - co je parada.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: Já jsem raidy nikdo nějak extra taky nechodil (občas nějakou nízkej level abych to měl rychle a mohl jít dál - a tam mě děsně štve že furt není možnost odkliknutí timeru pro ostatní, abych to mohl jít rovnou), ale ted bych si pripadne doplnil nektere legendy ktere mi za dobu nehrani chybej + nejaky pouzitelny legendy , navic potrebuju na dalsi level raidy ( ale to je furt lahudka kdyz vidim co je potreba na dalsi levely :D )
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: pokeraid jsem kdysi zkousel, hlavne jak byl ten tyden co v raidu byli regionalky, a jako funguje, ale mel jsem trochu problem s tim mit dost mista na pratele a pak - coz ted uz padlo, kdyz je vetsi limit. Nicmene nepouzivam ji, hlavne proto, ze ja v podstate vubec neraiduju, to je zase ta cast hry co nebavi me... ;-)

    prazskej discord je - https://discord.gg/dnbFSZdg
    nicmene nemam zkusenost jak to tam funguje v dnesni dobe

    Realne mi staci lokalni sidlistni skupina, kdyz vyjimecne chci neco z raidu, tak si ji na messengeru unmutnu a sleduju kde se sejdou, a vzdalene tam priskocim, coz je i muj plan pro gofest. Resp. tam tusim sice dostanes remote passy, ale musis kvuli nim vylezt ven, tak to jeste musim nastudovat... Kazdopadne specialne behem festu mi nemam v planu moc raidovat (krome spotreby tech free passu), kdyz se daji delat i jine veci.

    Docela dobrej zpusob je pak mit hodne pratel, bejt oznacenej online, a idealne mit nick na zacatku abecedy, bezne me spousta lidi nahodne zve. Osobne to delam taky, kdyz na neco jdu, a naklikavam si to sam, tak proste nahodne pozvu 5 lidi co vidim online.

    Ale nejspis jsem v tomhle taky extrem, mam za celou dobu hry tusim jen asi 400 raidu a 600 legendary raidu, tj. nemam ani tu predposledni medaili, a jak nedavno byl takovej event, kde jsi videl, kolik tvoji pratele delaji raidu za den... tak jsem jako docela ziral, jak nekdo proste hazi klidne 30-80 raidu denne jako prd. A ne jen pri eventech, ale denne. Coz znamena, ze do toho sype tunu penez. Ja vetsinou nespotrebuju ani free passy, bo jsem linej na krok behem pandemie... ;-)
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    má nekdo zkušenosti z PokeRaid appkou na domlouvání raidu? případně nemůže někdo pozvat na nějaký funkční discord kde by se dali dohadovat dobře raidy když je nějaká akce a chce se jít víc raidů( zvlášť ted kvuli festu) byl jsem v prazskym discordu ale jaksi jsem pitomec a vzdy kdyz si dam od neceho pauzu tak si rikam ze uz to stejne hrat nebudu tak nepotrebuju preci bejt na nejakym discordu a opustim ho....
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: super tak to budu muset vyzkoušet :)
    CODE
    CODE --- ---
    EVILMIND: hele chapu tvuj zajem o PvP, nekdo to rad (Y)
    ale to vyskakovani pro dust je .. trapne. ucinna ale smuta strategie. :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Dobre dobre, nebijte me... :)

    Kazdopadne i kdyz si ho neuzivate tak to je super profit, treba pres tu fight night (jeste bude jedna pristi mesic) jsem na druhym uctu ziskal 800 tisic dustu jen za to, ze jsem naskakoval do pvp a hned kazdej boj vzdal - resp. ve skutecnosti vic, obcas vzdal souper driv... :-) Coz mi prijde ze je tak desne moc, ze je skoda to uplne ignorovat...
    CODE
    CODE --- ---
    MOIRAIN: mam to podobne ;)
    kazdopadne nekdo ma rad holky a jiny zase vdolky :) takze EVILMIND: si uziva tuhle cast hry a my zase jinou ... evry baaaby hepi :D
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    EVILMIND: mně pvp přijde tak strašně otravný, že ho hraju tak jednou za několik měsíců, obvykle kvůli nějakému tasku
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: ja jsem taky nervak, doma tomu davam volnej prubeh a rvu na celej barak, v tramvaji jen tise nadavam do rousky... Vetsinou kdyz prohraju na teamcomp, ted si predstavim tu souperovu sestavu co mel, a zjistim, ze funguje super jenom proti me, ale je naprosto decimovana nejakym single pokemonem z mety, tak dostanu hroznej zachvat vzteku proc zrovna ja jsem ho dostal nalosovanyho.

    Ted v element cupu treba jsem hral normalne meta lajnu s kachnou, ale nebavilo me to jak to je furt stejny, tak jsem zkusil triple water, coz sice vypada na prvni pohled divne, ale realne to porazi spoustu obvyklych sestav s kachna/chinchou corem. A prvni tri souperi - triple grass s chicoritou na leadu, coz je jako uplne nejlepsi moznej counter na to, to jsem chytnul rage quit ze jsem pak den nehral... :-)
    CODE
    CODE --- ---
    MISOHU: wow, prisel mi na ten Lure ;) dix MISOHU
    CODE
    CODE --- ---
    MISOHU: no prave ze mi nepada, je ti ostatni ;)
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    CODE: ale chimchara asi zadný lure neni, tam toi chce pak jit plnit questy z kterych muze padnout
    viz zde https://thesilphroad.com/research-tasks
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    CODE: nj, jsem to odeslal a pak koukám že mi tam chybí mezera :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam