• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Wow!

    Jinak jsem si pořídila plus+, takže teď necelý týden krmím Snorlaxe, zatím mne to baví. Zjistila jsem, že spím výrazně míň, než jsem si myslela. Má to dobré typy na spaní i inspiraci k jídlu. Krmí to srdíčkama i buddyho, dostávám za spánek stardust. Pikachu má roztomilý hlas a ty spinkající pomémoni jsou megakawaii…

    Ta aplikace je ještě padavá, ale to asi časem vychytají.

    Usínání s pokéballem 😅

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MOIRAIN: jsem dokoncil tenhle tejden, prijal jsem asi 70 novejch pratel z tundra regionu nez jsem konecne dostal tu posledni tundru... :)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    uf, konečně
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: nápodobně :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: omg totalni extaze :) i normalne trpim tesne pod max, navic ted ten adventure week nachytam za den i pluskem vic pokemonu co se vyplati trade nez je limit na trade, jsem musel smazat spoustu peknejch. Navic driv nam davali aspon +50 na CD, ale poslednich x nebylo vubec nic a pritom do hry vrazili tunu dalsich event hatu, xxl atd. To jsem nikdy nepochopil, proc sberatelska hra musi mit omezenej inventar, kdyz si navic jeho rozsireni platis! Niantic musi nenavidet penize asi.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    navýšili pokemon storage, tentokrát prý o 500 :)
    TRAMEK
    TRAMEK --- ---
    EVILMIND: v to doufam taky. Zrovna u tehle routy je jasne videt, ze nevede skrze cesty, silnice, ale leti primo pres baraky ci objekty, kudy se neda proste fyzicky projit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TRAMEK: jinak taky jsem leteckou reportnul, a zmizela hned druhej den... doufam je to diky kvalite nasledne kontroly, a ne proto, ze smazou vsechno co nekdo nahlasi... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TRAMEK: ja sel cestou z prace pres Karluv most, a cell byl uprostred, spawnuje to jako takova zelena hvezda na kterou musis kliknout, a nema vibraci. Bacha na to, ze cell je vetsinou na konci, ale muze spawnout jen pokud je cesta jeste aktivni, takze kdyz zafinisujes posledni metry tak proste nedostanes nic, cool design... :-) Takze je lepsi se par metru pred koncem zastavit a pockat.

    Jinak puvodne jsem sel dvema uctama soucasne, ale to se nedalo, mi to v pulce mostu uhnulo o malinkatej kousek stranou, a nez jsem si vsimnul, tak uz se to proste nechytne, a musel bych se vracet, tak jsem dal pauzu a zkusim navazat priste.

    Srandovni je taky, ze to chytani pokemon "while you follow route" funguje doslovne a jen rucne. Pokemoni z pluska se nepocitaji. Takze ucet, co trasu dosel, ten quest splenenj nema, zatimco ucet, co tam vubec nebyl, uz to ma hotovy - protoze jsem zapnul follow uz o hodinu predem a nachytal je rucne v kanclu - protoze technicky followujes... :)
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    TRAMEK: https://youtu.be/JuTj1FqTuBc?t=159 prý se objeví na mapě a musíš kliknout
    TRAMEK
    TRAMEK --- ---
    EVILMIND: dnes jsem zkusil jednu pres od hradu pres schody k malostranske, zahrady u hradu a karluv most. Vyjma milionu lidi to bylo v pohode, ale nacetl jsem i tu jednu leteckou a to se fakt neda. Hodil jsem tam hned report. Jinak jsem za ty 3 dokoncene cesty nenasel ani jednu tu cellu. Nevim, jestli se spawnujou nebo se daji vytocit ze stopu, ale ani jednu jsem nedal.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW seznam tras se zvetsi na celou obrazovku tim, ze to okno potahnete za roh. Jelikoz zadny jiny drag/drop mechaniky ve hre nejsou, tak jsem na to fakt sam neprisel, treba to nekomu taky pomuze... :-) A bez zvetseni ani neni videt tlacitko na filtrovani.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak jsem po tejdnu v praci a routes v Praze v centru spousta, co jsem scanoval z tramvaje. Dobre vypada cesta pres Karluv Most (tady se hodi funkce ze start/cil cesty si muzete libovolne otocit) nebo kolem kostela na Andelu. Na Hradě jsem videl dve, jedna vede skrz a druha kolem dokola zahrad.

    Jinak jedu cestu mam v praci, a jako to je drzost to jsem nezral, frajer proste z Vrbovskych zahrad odletel vzdusnou carou na Hrad, a jeste navic to i napsal do popisu "fly in Prague". Tak hlavne ze letci maji prava delat trasy jako prvni, dobra volba... :-(
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Mě vždycky trvá než do těch novinek proniknu, ale budu muset řešit na ten výzkum a dost mě to štve.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    EVILMIND: jen kopíruju info, co jsem dostala, patrně od kostela na Karlově do Vršovic, víc nikdo nenašel, alespoň ke mně se to nedoneslo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MOIRAIN: ten na Olsanech? A ta tam jeste je? Tahle co jsem zminoval ja bylo policejni muzeum - grebovka.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    UBU: "Start kostel nanebevzetí svaté Marie ....cíl Vršovice"
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: A kde byla? Já ještě na žádnou nenarazil.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to je fakt smutny pribeh jako
    pritom to vubec nefunguje, v Praze jedina routa, kterou vcera zrusili
    aplikace pada kazdych 50 metru (bo nemuzete mit soucasne adventure sync pokud mate android vetsi nez 9)

    a Ingress mel na (skoro) stejnejch datech totez mnohokrat lepsi uz nekdy v roce 2015

    Pokémon Go routes are the 'hardest feature' the senior producer has ever worked on - Dot Esports
    https://dotesports.com/pokemon/news/pokemon-go-routes-are-the-hardest-feature-the-senior-producer-has-ever-worked-on
    CODE
    CODE --- ---
    Ehm :)

    Pokémon Sleep | Pokemon.com
    https://www.pokemon.com/us/app/pokemon-sleep/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam