Tak já bych potřeboval asi nějaké totální shrnutí pro začátečníka. Měl by někdo chvilku na odpovědi?
1. Jak sakra funguje Combat Power? Chápu, že to nějak shrnuje sílu pokémona, ale když ho posiluju, tak mu rostou jen životy (?). Nebo jsem někde vymaxoval buddyho a dostal kromě odznáčku i "CP Boost", ale já jsem nikdě nic nezaznamenal (?).
2. Co znamenají ty útoky (rozumím, že pro Gyms a Battles jsou ty hodnoty rozdílné) vs hvězdičky, přijde mi, že i když má útok ve hvězdičkách nižší, tak čísla jsou vyšší (?!)
3. Jak fungují ty velké útoky, co znamená, když je ta čára přerušovaná? A když jsou tam zmínky jako Attack Drop nebo Defense Drop (to platí na toho mého pokémona?). Kdy a proč používat ty změny útoků - TMS?
4. Které pokémony evolvovat a jak se teda soustředit na jejich maxování? (počítám s tím, že je dobré si nechávat nějaké favority na na různé úrovně Go Battle League).
5. Shadow nemám vůbec purify a ani rozpouštět nebo opět si nechávat jen 3+ hvězdičkové?
6. Berries - rozumím správně, že banány jsou na to, aby se pokémon nehýbal a golden razz berry kromě toho, že na plno výlečí pokémona v Gymu, tak ještě víc zvyšuje šanci a takověj ten stříbrnej ananas krom toho, že zvyšuje candies, tak i zvyšuje šanci ulovení. Je tam ještě něco co přehlížim?
7. Calcy IV je kapitola sama pro sebe.... tam myslím ještě nejsem (zkusil jsem něco skenovat, ale zatím jsem do toho moc neproniknul).
Nemluvě o tom Ditto o kterýho jsem teda ještě nezavadil ani náhodou... nebo snad dokonce nějakou route (ty jsem teda občas nějak zahlídnul, ale to budu asi muset někdy naplánovat s dětmi výlet).