• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    NACITALKA: mě za změna třeba trochu nečekaně svlíkla kalhoty, jsem si pak musela avatara znovu oblíknout.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    jj vcera dcera poukazala na to, ze moje postava ma z boku prsa ... ach jo. zmena jednoducha jiste, ale probuh, proc ..
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    NACITALKA: v dubnovym updatu pribyly moznosti body a face customizations a uz neni gender aby to bylo vic woke
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Nebo jsem si sikovne vypla nejake nastaveni detailu?
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Taky se vám změnil avatar? Postava uz neni tak obla a nedela mi to tu pozu co jsem kdysi dostala. Od vanoc jsem skoro nehrala, tak nevim :)

ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    CHOCHA: Jedině best buddy shiny chansey/blissey kolem cp1200 :)
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    CHOCHA: tak v praze na exponovanych mistech nevydrzi caso ani hodinu, takze tam ta parta silnych vetsinou vydrzi aspon do druhyho dne za padicko, ale jinak souhlasim. Ja rad pridavam takovy aby to tematicky ladilo :)
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Já dávám do gymů odpad. Držet gym partou silnejch pokemonů mi vůbec nedává smysl.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    EOLIS: :-D
    30 dní je nic, jsou gymy, ze kterých se nedostaneš rok..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EOLIS: ja teda mam lidi ve skupine co ho nekde maji treba dva roky :)
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    U méně aktivních Gymů si rozmysli jakého pokemona tam nasadíš. Takhle jsem ted nedávno čekal na návrat pokemona z Gymu přes 30 dnů,
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    ZABAKA: Musí ho někdo z jiného týmu vykopnout
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Jeste prosim posledni otazku. Kdyz ho nebudu krmit vrati se po nejaky dobe sam nebo musi nekdo nahradit?
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    ALMIGHTY88: dekuju moc
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    ZABAKA: Maximálně můžeš celkem dostat 50 coinů denně při návratu pokémona, 1 coin je za 10 minut, 50 coinů je tedy 8 hodin 20 minut. https://pokemongo.fandom.com/wiki/Gym#Defender_Bonus
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Ahoj, stahl jsem opet hru asi po 8 letech. Dost veci je jinak. Jinak je to koukam i s GYMama. Jak je to prosim s odmenama za setrvani v gymu. Diky
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    LOOKASH_II: jo to je super. A možná ještě trochu lepší je, že když dojdeš na nový level s friendem, tak ti to nabídne hodit Vejce předtím než ti to přidá XP.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    7B3ELFUMKLP4G
    Odměna: 10x Purified Gem
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    "Heal all" tlacitko je konecne uzitecna zmena v UX
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    EVILMIND: my jsme s dcerou sli oba do Palkie, kolega se synem do Dialgy, .. kazdopadne i Dialga muze mit ten Spacial Rend, jen nebude garantovany ... tak se snad zastesti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam