• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    ZABAKA: tyhle stránky byly jednu dobu dle mě nejlepší, ale už se tam dlouho neobjevili žádný nový pokémoni, jako by se o to přestali starat :(
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    ZABAKA: Jestli to nebude tím, že jinej nemá, kámo...
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Tyhle stranky asi nebudou uplne ok ne? Tady mi ukazuje u Slakinga best move set utok co dava 0.

ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    SHADY: ptam se jen z toho duvodu ze pred tim odchytem byla celkem slusna animace. Ja se celou dobu drzim temahle informacema. Ne ze bych ten utok tedy mel 😅

SHADY
    SHADY --- ---
    ZABAKA: V Mega evoluci je to druhý nejlepší fairy attacker (máš ale špatný charged útok tam to chce moonblast).
    Nejlepší je mega Gardevoir.

TERA79: Bez ticketu to nemá moc cenu, takže ani PGS tam nebudu asi :)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Chystáte se někdo příští víkend do Madridu, prosím?
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Tohle bude asi nejaka šleha zejo?

ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Kdyby me nekdo z prahy chtel pridat taky. Momentalne bydlim Černy most. Diky

672174986412
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ZABAKA: Pokud jsi z Prahy a okolí a ochotný se na trade občas sejít, tak tady je můj kód 241921041006
    Tady na NYXu se ochotných jistě najde i víc a z jiných míst. Další možnost je zkusit Campfire aplikaci.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    ZABAKA: tradovat muzes jen s friendy, ktery jsou navic blizko tebe - takze kdyz nemas, doporucuju hledat (na discordu, facebooku, ...)

Koukam, ze jsi z prahy, tak discord zde: https://discord.gg/4UvQrdGp
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    ELHO_CID: kde bych prosimte nasel ten trade? Nemam zadny freinds ve hre. Jsem na levelu 29
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ZABAKA: Pokud chces stovku tak samozrejme nejlepsi jsou ty lucky stovky z tradu. Tradovat jde az 100 pokesu denne. Hodne stovek mam taky purified. Vycistenim (purify) shadow pokemona se mu zvedne IV o dva body na kazdem ze tri statu. Takze pokud ma shadow pokemon slusne staty, da se z nej udelat stovka.
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Cil je ted Charizard a jsem na vazkach ted dtim shiny a nebo ty dalsi 2 varalianty. Ten prvni obrazek jr ten shiny. Ale taky porad cekam na 100% charmandera

ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    ALMIGHTY88: dekuju. Potreboval jsem to spis tak nejak ve zkratce abych vedel o co jde. Bohuzel s anglictinou nejsem moc kamarad 😑
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    ZABAKA: A jestli náhodou myslíš tu modrou auru, tak to znamená že byl chycen "v poslední době" (asi 24 hodin).
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Co prosim znamena tohle oznaceni u pokemonu. Par jich mam ale nikde jsem nedohledal. Diky

ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw nadherna prihlasovaci obrazovka ...
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    friends?...
    Pokemon Go Friend QR Codes - PoGO Guide
    https://pokemongo.gishan.net/friends/friend-codes/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIDOR: ma to vyhodu v tom, ze se ti nepauzne routa na startu... :-) Kdyz jsem to jeste chodil tak jsem to proste vypnul, a po skonceni zase zapnul. Stejne to nema zadnou funkci ve chvili, kdy jdes routu a mas porad displej zapnutej.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    EVILMIND: to bych rekl, ze ma zapnuty kazdy ne? resp ma nejakou vyhodu ho vypnout?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIDOR: pauzuje se od uvedeni te funkce v pripade, ze mas zapnuty adventure sync
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam