• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DANII_DP: tady je tvoje odpověď, budou rotovat každý pondělí... :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DANII_DP: resp ted koukam, ze Gigantamax pokemoni tu budou uz pristi vikend, ja jsou to prave gen1 starteri. Bych jako docela cekal, ze to by mohla byt prilezitost pro tu rotaci...

Jinak to ma byt pro 40 hracu boj, tak doufam to pujde ve dvou, jinak to bude desnej voser se nekde domluvit, kdyz vidim kolik tech spawnu vsude je.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DANII_DP: pocitam to bude nejak rotovat
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    dynamaxoví pokemoni z první várky se už nebudou spawnovat?
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    ELIDOR: Vypni v settings telefonu, Google play services for AR.
    A v pokemon setting vse co je spolecneho s AR.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    ELIDOR: a v settings jak je menu pro AR máš vypnuté AR pro buddy?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    EVILMIND: mam vypnute AR jako defaultni nastaveni, AR je neco co psychicky nedavam :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIDOR: a kdyz pokemona chytas, tj. predtim nez ho zkusis fotit, tak mas vypnuty AR?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    mam vypnuy AR a presto kdyz chci vyfotit pokemona, tak mi to skoci pokazde do AR
    ma nekdo radu jak z toho? opakovane jsem zapnul a opet vypnul AR, to same celeho klienta. nic.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    One year later...yes!

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: jo ja jsem vubec nevidel ze tam je :-) pak jsem si ho jednou vsimnul a prislo mi, ze klikani na nej neco dela, a az pak jsem videl nejaky PSA na redditu, jak to je doopravdy. Je to jako maximalne neintuitivni.

Jeste k tomu pridam, ze kdyz vam umrou vsichni tri pokemoni, tak furt muzete klikat, protoze se tam objevi CHEER button, a to fandeni jako prej taky pridava dmg.
    UBU
    UBU --- ---
    BTW, když máte max battle a objeví se vám vedle pokemona takové to fialové kolecko co má přidat max meter, tak na něj se neklika, ale musí se tam ten pokemon tím směrem přetáhnout a ono se to pricte. Možná je to všem jasné, ale ja to objevil až dnes...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kdyby nekomu divny, ze tier1 dynamax raid dostanete 3x instant, tak je to proto :-)

@NianticHelp
    Trainers, we're aware that some Raids and Max Battles are more challenging than expected. We are currently investigating this issue, and we apologize for any inconvenience caused.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    [ELIDOR @ 3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Fuck Around And Find Out]

„Kde si myslíte, že bylo v té době nejvíc pokémonů? V oblasti 50. letecké základny, kde je přistávací dráha, kde je mnoho vojenské techniky, tam bylo nejvíce Pokémonů. Není to zpravodajská informace?“ zeptal se řečnicky.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem mel vcera dobry PvP bug - jsem sedel u doktora v cekarne kde byl nejakej blbe signal, takze me to furt kopalo. A stalo se, ze uz se nacetl fight, na leadu proti me Primarina si rikam fuck, to nesnasim, a koplo me to ven ze battle not found. Nebyl jsem smutnej... :) Pak asi tri neuspesny pokusy, a po snad trech minutach jsem se dostal toho sameho soupere - ale nasi pokemoni tam byli dvakrat, a to s nezavislejma HP! Bohuzel se to teda pak pocitalo jako jedna vyhra... :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako to rozhodnuti neumoznit pouzit stare pokemony me taky sere, ale chapu to na druhou stranu, PoGO bude postupem casu mit porad vetsi problem s tim, jak nebyt uzavren novym hracum. Tohle chapu jako takovej pokus aspon v necem jim umoznit byt na stejne startovni care.
    Porad si ale myslim, ze bylo lepsi to udelat nejak jako jsou mega pokemoni, tj. muzes pouzit co mas, ale musis na to vyraidovat material.

Jinak od trojky raidu jsem nic necekal, ale jako ideu tam uz ted vidim, ze pravdepodobne budes raidovat v takove DnD parte - tank-healer-DPS. A prehazovat si dynamax dle potreby. Teda, jestli ten stit-heal neco dela, zatim jsem nevidel ze by to nekdo vyzkousel... :-) Jako jestli to healuje/stituje vsechny v raidu, nebo jen tvoji partu, nebo jen aktivniho pokemona, atd.
    Kazdopadne je teda jasne, ze nema cenu ucit pokemona vsechno, protoze budes vzdycky chtit specializaci. Takze treba ted na Belduma je jasne, ze chces Blastoise co ma level, a Charizarda co ma max attack - ale neni to potreba i s nejakou 25 lvl Blastoise neumru, a lvl 1 maxattack to ve dvou da na dvoji dynamax. Schvalne do toho zainvestuju jak moc se to zlepsi s levelem.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    Pro mě osobně to je zatím velké zklamání, můj osobní pohled:

"Raidy" v gigamaxu jsou zatím prostě jenom nudné, není tam žádný prvek vyjma grafiky, nad kterým bych řekl: "Wow, ta nová věc je super."
    U "jedničky" se dalo argumentovat: "Je to nejlehčí, co čekáš." No, ukázalo se, že u "trojky" to je prostě to samé, ale mnohem, mnohem delší a vlastně jenom stereotypně klikací nuda, kterou zpestří snad jen možnost přehodit pokémony.

Z pohledu už existujících pokémonů mi přijde zavedení gigamaxu JEN pro nově chycené jako velká chyba.
    Vzhledem k tomu, že se má rozšířit gigamax časem na velkou část pokémonů (neoznámeno kterých se to bude týkat), tak pokémon, kterého máte z dřívějška 100 % (hundo), je tedy pokémon dřívější generace, tzn. není určený do gigamaxu. Co s ním? Dosud byste ho expili a teď? Víte, že to je ztráta candy, které budete potřebovat pro hundo s možností gigamaxu.
    Teď prostě víte, že pokémoni budou ve skupinách: vhodní na PvP, schopni gigamaxu, a vše ostatní bude trash bez ohledu na procenta statů, tedy i hundo bez možnosti gigamaxu bude jenom pozlátko ve sbírce, které nebudete expit, protože by to bylo na úkor možnosti expit gigamaxí verzi téhož pokoše.

tak nějak to cítím, čistě osobní pohled na věc
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    přesně tak i yt říká, že se to dá vysolovat, šlo to v klidu, blastoise a charizard a nazdar.
    Žeby konečně bylo nutné v této hře trochu taktizovat? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak furt je to demo, trojkovej raid, jak moc je ta mechanika funkcni ukaze az petkovej... :)

Kazdopadne ja to dal solo proste pres Blastoise, ktery beldum nedela vubec nic, a vzdycky na dynamax fazi jsem prepnul na charmandera (ve kterym jsem nemel body zadny). Protoze to neni uplne jasne videt, ale behem dynamax evoluce je mozne se prepnout. Takze jsem sice dynamaxoval asi 10x, ale Blastoise furt drzel (jedinej dyna pokemon do ktereho jsem investoval, bo je to hundo).
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    BILAKOBRA: zkoušel jsem a vzdal jsem to. Možná ve třech a ještě to chce kvalitní pokeše v útoku
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    dynamax beldum už neni tak jednoduchej :P
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    LJRAMRU3RYCMC
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Postrehy:
    - staci jeden pokemon. Default level veverka da ty startery do pulky nez prepne do dynamaxe, a pak na jednu ranu dorazi zbytek.
    - v tom raidu muzete nechat dynamax pokemona jen pokud se ucastnil raidu
    - pokemon co tam zustane dostava candy z kazde bitvy, ktera tam probehne, a to pravdepodobne dokud ho nestahnete (nebo pokud ten power spot nezmizi tipuju). Tlacitko na stazeni by teda mohli dat i do normalnich gymu, kdyz uz to maji naprogramovany... :-)
    - pristi tejden je dyna Metagross (resp. on bude v raidu asi Beldum)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam