• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Nejsi na Letné dneska?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: melo by to byt od 10 rano vsude, v pohode jsem se dostal na 2260 cestou z prace. Coz beru jako uspech, vzhledem k tomu, ze jsem netusil rano ze to dneska bude, a normalne jsem odehral 4+1.

A aspon jsem konecne zjistil, proc se mi to kazdej den trosku lisi na obou uctech, ono +20 je za "novej" stop (a navim jiste jestli novej jako dnes spawnutej nebo novej ze jsem ho nedal vcera), takze obcas neseberu 120 ale jen 100 (nebo ted 800 a ne 820). Ne ze by na tom tak zalezelo, ale sralo me to ze nevim... :-)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Tak to já nemám, já sbírám normálně po 120..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: podle me na prazsky srazy chodi ruzni lide, takze bych cekal bude narvano na obou, jak v sobotu tak v nedeli.

Vzdalene je to IMHO jen totalni nouzovka, protoze bohuzel Niantic tam nechal to, ze kdyz se raid zrusi, cos se deje u dyna-giga furt, tak ti to sezere remote pass proste. Ale jinak joinovat se da i z friend listu v pohode.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: V neděli už to asi nikdo nepůjde co, v sobotu je ta svatba, a nějaké vzdálený raidy bych asi dát mohl, ale je to v takové prdeli za prahou, že bude trabl tam nasbírat DxE
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam on uz dneska v platnosti je nejen vetsi limit, ale taky 820 ze sloupu, takze bacha na to :)
    tj. teoreticky je mozna mit dneska 2300 na sobotni raidy (akorat teda v prazskych podminakch dilema - v sobotu je vaclavak a az v nedeli letna)
    takze je mozne jit 8x gmax raid zadarmo, a to i kdyz to nemate presne idealne, staci to jen neposrat uplne, tj. nevzit 2 sloupy za sebou - btw za chozeni je tentokrat jen 300 (nechapu proc je to kazdy vikend jinak, fakt jako)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: jo tak v little cupu to asi bude beast :) tam verim ta taktika na remizu muze fungovat
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: on to byl asi nějaký cp500 cup.. asi to nebyla ani GL. Ale vím, že pro mě bylo frustrující, jak mu vůbec nic nedělá.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: v pvp? vsak ma max CP asi 400, to nemuze fungovat, ne? jako vim ze obcas v pvp lidi zkouseji zdrzovaci taktiku, ale podle me to teda nefungovalo nikdy proti skutecnejm tymum, jsem taky potkal blissey/chansey tym a proste jsem je rozjebal razorleafem snadno.

Nicmene uz jsem videl nekoho jasat, jak Dx Shuckle bude suprovej tank, protoze ma o parnik nejvetsi defensivu ve hre, takze i kdyz ma malo HP, tak kdyz mu das stity, tak razem odtankuje cokoliv do nich. Akorat ten plan ma spoustu der, typing, nema 0.5s fast attack takze bys musel tankovat necim jinym a shuckle prehazovat jen kdyz dopada utok, plus investujes tunu do 400cp pokemona.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Nene.. Dx Shucle? :-D Já toho pokeše nenávidím, vždycky, když ho potkám v pvp mám chuť roztřískat telefon.. :-D No, bude to frmol.. trochu to přehání, mě už nebaví normální chytání, baví mě raidy a Dx bitvy. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cervnovy vikendy vypadaji narocne teda... minimalne jeden jsem s jistotou offline :-(

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako obvykle az kdyz sezona konci, tak si vzpomenu, ze bych mel kazdej den dat ty trady na XL... tak aspon poslednich par dni, nez se to zase doufejme vrati v zari

Welcome to Pokémon GO: Delightful Days
    https://pokemongo.com/seasons/delightful-days
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: vidis to je pravda to mi nedoslo, takze vlastne Gx Rillaboom chces jako hodne, protoze u nej nebude vadit, ze nema 0.5s grass utok. Akorat skoda, ze uz jsem jako masivne investoval do lucky Dx verzi u vsech gen8 starteru... :-)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Dobré vědět, jednu dobrou mám! Hlavně u Dx se mění útok podle fast attacku, u Gx je útok daný. A no, Gx je výrazně silnější, než Dx.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: tak on rozdil mezi Dx a Gx je jen v utoku (maxlej Dx je jako lvl 1 Gx). Nejsem si jistej, jestli muzou mit i jinej moveset, pak by to byla jina...

BTW tenhle vikend btw mozna bude jedinej moment, kdy Butterfree je relevantni tank - double resist grass, triple resist ground! :-)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Pořád se to točí.. Takže například charmander Hundo se povedl, i venusaur, satanžel jen Dx ne Gx
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Uz jsou koukam fakt vypsany srazy, kazdej vikend ted jeden gigantamax. Navic jsou relevantni, kazdej z nich best attacker ve svem elementu na dlouhou dobu.

By teda mohli dat znova i ty Kanto startery, co jsem minul v zime, to slibovali nekdy na minulej mesic a nejak nic.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Byl jsi jo? Já tam byl taky.. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Gigantamax Machamp na Letny povedenej, jinam uz chodit nebudu, proti Vaclavaku nesrovnatelny.

Jinak koukam pry chteji pred festem pustit gigantamax verze vsech gen8 starteru, takze dalsi akce uz tenhle vikend? Wtf...
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    MADCAT: je to to needs your attention.. vzdycky jde hodit zlata malina (teda pokud jsi nehodil uz 10 kousku jidla, pak nejde hodit nic). Je jedno, jestli na dalku (pokud tam mas pokemona) nebo na blizko (i pokud ho tam nemas).
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    FRAKIRA: Akorát mě teda ještě napadá: proč někdy jde hodit zlatou malinu na dálku a někdy do stejnýho gymu to nejde? Nebo aspoň mám takovej pocit, že to bývá stejnej gym... snad si to nepletu..?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam