• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MADCAT: ne, to se zmenilo protoze ten system proste nebyl dobrej - osobne si myslim, ze to je dobre, protoze puvodni system gymu pritahoval toxicky lidi, a jako vzhledem k tomu, ze jsem predtim hral Ingres, kde to je obcas extrem (muj do te doby relativne dobry znamy z jinych her/fandomu se mnou treba nepromluvil od te doby, co zjistil, ze hraju za opacnou stranu), tak jsem jen rad, ze z Pokemonu to z vetsi casti eliminovali. I na nasem jinak poklidnem sidlisti to predtim bylo vecne drama, po zmene systemu uz nikdo neresi kdo za jakou stranu hraje (pomohlo i to, ze se zrusily bonusy kdyz raidujes jen se svejma).

Jinak ovsem tipuju hlavnim duvodem tehdy pro Niantic bylo, aby bylo tezsi mit free coiny - ono je to paradoxne lehci ted, ale musis aktivne hrat, predtim jsi proste nemusel delat nic kdyz jsi mel nejaky nedostupny gymy. Ja treba bez problemu drzim 50 coinu kazdej den, a v gymu jsem nebojoval aspon tak dva roky, pokud to neni nekde v questu. Protoze tramvaj do prace/domu vzdycky jede kolem nejakeho volneho mista...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    v 99% pripadu neresim ze me nekdo vyhodi, ale to 1 procento jsou pripady, kdy dam do gymu pokemona a v ramci jednotek minut me nekdo vyhazuje, to si pak uzivam braneni a jen jednou se mi stalo, ze to vydrzel utocnik dele nez ja ...

na uplnem zacatku jsem vyhazoval kazdy cizi gym .. pak jsem dal rec s dvema chlapikama (postupne) co to hraji roky a vysvetlili mi ze to je pitomost .. tam u nas jsou tri gymy kazdy na noc drzi jinou barvu, oni maji kazdy dve ruzne barvy, celkem pokryjou tedy vsechny tri a mohou se tak spolehnout ze budou mit rano tech 50 zlatek, pokud do toho vlitne nekdo jako raketa a vyhodi to, tak prijdou o zlatky, nebo budou muset chodit jinam ... pohodlny je, dodrzovat dohodu .. pres den at si delaji deti co chteji, vecer po 22 se gymy zmeni na jednu ze tri barev, zadna neni duplicitne a je to.

kdyz prijdu vecer z cviceni, tak casto je gym bily a ceka az tam hodim svoje pokemony ... jeden z tech chlapiku to proste vymlati a neobsadi ..
    problem je, kdyz tam nekdo vlitne jako ja na zacatku a proste musi byt v kazdem gymu od obzoru k obzoru .. .) nastesti to jsou vetsinou jen chvilkove zachvevy hyperaktivity a po par dnech / tydnech je to prestane bavit .. a je zas klid a mir
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    EVILMIND: Já to nehraju tak dlouho takže nevím - to vypadá, že ty pravidla hry se teda v průběhu času mění (aby si lidi moc nezvykali nebo nevymýšleli jak to odrbat)?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MADCAT: realtime to je, akorat utocnik se musi probijet pres vic pokemonu, pokud tvuj neni prvni, takze mu to trva. Osobne jsem nebranil nic uz roky, bo neni duvod, ale driv bylo bezne, ze clovek mel otevreny remote gym, hlidal ho, a proste hazel malinu jak rikas. Oni jsou na to limity totiz, muzes ji hodit na jednoho jen desetkrat, a pak znova az po uplynuti limitu (coz si uprimne uz nepamatuju kolik je), mozna 30 minut?

Upozorneni je ve fronte s ostatnima upozornenima hernich udalosti, a urcite se neposila opakovane na stejneho pokemona. Takze pokud nesledujes obrazovku nepretrzite, muzes to minout snadno. Driv se na to i hralo, ze jsi ve vic hracich umyslne casoval utok tak, aby ten pokemon vyletel i s plnym HP rovnou, ale nedovedu si predstavit ze to nekdo jeste dneska dela, pokud to neni jedinej gym ve vsi.

Ja jeste pamatuju doby, kdy jsme sedli do dvou aut, a objizdeli okoli Prahy vymlatit RF gymy, protoze coiny byly za drzeni, ne navrat pokemona. A radilo se jich 10 v gymu, a prvni na rane byl ten s nejmensim CP... :-) A tehdy sice neslo branit vzdalene, ale zato solo trvalo sundat gym treba pul hodiny.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    FRAKIRA: dovolím si navázat na základě aktuálních zkušeností: 1) to upozornění asi není moc spolehlivý, což? Se mi vícekráte stalo, že se mi pokémon(i) rovnou vrátil(i), upozornění žádný, ačkoliv bych možnost a čas mu (jim) dát malinu určitě měl...? 2) To hlídání jednotlivých kol souboje, resp. dobývání gymu hlídáš jak? Nějak jsem si nevšiml, že by to probíhalo realtime, takže furt kontrolovat stav CP a až dvakrát klesne, hodit malinu? Tak nějak se mi to stalo dnes před chvílí, ale opačně - dobýval jsem, jeden šel hned, a druhej co druhý kolo doplnil na původní hodnotu. Tak mě to zaujalo jak to teda v praxi funguje, když jsem ten bránící se...
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: hm koukam, ze nas stardustem chteji zasobit, ted od 8.7. je taky 4xbonus
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: tak uplne automaticky to nejde samozrejme, tim jsem myslel to, ze se na takovy pokemony vubec nekoukam - typicky je to pokemon, kde uz mam s dobrým IV do GL/UL (i kdyz treba ne postaveneho), nepotrebuje XL candy na nic, atd. Prostě maximálně tě zajímá hundo (ktere se v seznamu neukazuje přes "!4*") nebo shiny (které vidím). Takže si označím jednoho takového pokemona nějak ve jméně (používám T0 pro mazání, Tx pro filtr při trade kde chci XL candy, T1 pro pokemony co chci tradovat s vyšší šancí na lucky atd). A když máš označeného jednoho, tak při zaškrtnutí "show evolutionary line" se ti objeví všichni pokémoni toho druhu, včetně všech evolucí. Když k tomu přidám filtr jen na ty nově chycené ("age -100" třeba), tak kdykoliv potřebuju místo, tak můžu rychle bez koukání smazat desítky/stovky pokemonů, aniž bych trpěl tím, že třeba mažu něco užitečného - protože vím takhle s jistotou, že ne.

Časem budu mít takhle otagovaný celý pokedex, díky tomu, že vždycky spawnuje třeba jen tak dvacítka různých pokemonů, jak jsme permanentně v nějakém eventu, tak se to snadno přidává postupně, a nemusím to nijak hrotit pro pokemony, které chytneš dva za rok - snadno všechny zatím nepokryté vidím přes "!T0&!Tx&!T1" a můžu průběžně přidávat, když zrovna jsou v eventu.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Automatické mazání.. něco jako automatizace existuje? Nebo jen mluvíš o tom, že pokémon jako takový je DEX entry a tak všechny jeho zástupce mažeš? Protože jestli mě něco nebaví, tak je to procházení inventáře a vybírání co nechat a co smazat
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: jo vetsinou jsou ty random spawny shit, ale tady koukam myslim jen 2 pokemony mam nastaveno na automaticke mazani, na ostatni sbiram XL, takze to abych udelal misto. Ktere mi btw zase doslo, tech +700 to pred festem to bylo jako plivnuti.
    Unown v raidu uz myslim nekdy v raidu byl, asi jinej nez U, ale to je urcite napadne ze to tam muzou milkovat lidi hodne dlouho na nich... :-)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: WoW.. Unknown v Raidu?!! A ty spawny.. to bude divočina..:-D Shiny Beldum mám jednoho, dokonce Dx, takže z něj mám radost, ale možnost naharvit candies je paráda!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cool, 4x dust a debut pokemona v PvP odmenach? a dost casu odtankovat dostatecne dolu na max odmeny :)
    je i v jednickovych raidech ale kdyz takhle neco bylo naposled, tak jsem potkal za celej tejden jednoho...

MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Zarude už nemám, asi jsem ho vyhodil, když jsem ještě nechápal, jak fungují mythical pokeši.. takže Zygarda, alespoň bude na Master League.

Jako úpřímně řečeno nebýt to se vším možným v tom battle pass, tak bych do toho nešel, jako dát za týden 800 za pokeše je prostě moc. Jo, hrál jsem sobotu i neděli a mám tedy dost Za/ Za abych měla 2 Zama a 3 Zaci, což bude jednou pěkný Steel team, ale bude to samozřejmě trvat, než na to naharvím prostředky.

Jinak mě trochu mrzí, že za oba dny - v mém případě 8 hodin hraní ani jedno hundo.. :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: na nic bo mi to prislo jako steal, a nehodlam se toho ucastnit, ale urcite bych ho pouzil na nejakyho mythical, ktereho nam Niantic dal jen v jednom exemplari, ne na Za/Za, kterych muzes nachytat plno.

Takže osobně asi buď na Zarude nebo Zygarde.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Ty z toho něco poznáš jo? Oki.. no já dal Raidů na 2 a 2. Zamazenta padla shiny s pozadím, dokonce 2x. Uvažuji, jestli do ní pustím ten golden cap, nebo jestli to pustím do shiny Zaciana, který mi padnul jediný, ani nemá pozadí. Ale pravděpodobně to vidím na to, že počkám na trades a golden cap hodím na Zygardu. Jsem asi 20 cells od top formy.

Na koho použijete cap vy?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pozde ale prece, a furt plati, posledni kod
    Code Redemption : Pokémon GO Web Store
    https://store.pokemongolive.com/offer-redemption?passcode=T3DZFDW7LY7TZ
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Go Fest not over yet... :) aneb prilezitost prodat dalsi tickety
    podle toho teaseru je to Eternatus, a uz jsem cetl teorii ze proto se v Japonsku testovali GMax bitvy pro vic jak 40, protoze na nej 40 lidi nebude stacit... to budou cool eventy v Praze, komplet vsichni v jednom raidu! :-)

Prepare for something BIG happening in Pokémon GO
    https://www.youtube.com/watch?v=HLtiW2I5bxE
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem nakonec dal vcera vic raidu nez jsem chtel, abych mel na dva, ale je neuveritelny, jak ani na jednom uctu nemam ani jednoho pouzitelneho. Pak jsem dal 6 tradu Zaciana proti pokemonum z roku 2021, zadnej lucky - nicmene dalsi 4 obyc trady vcera chycenejch byly lucky za sebou, jsem myslel s tim trisknu.
    A jako perlicku na zaver mi TMobile deaktivoval telefon dneska rano... :-) Asi mam nejaky kriticky dny nebo co.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    dnes v restauraci na Břežance jsme dali těch zamazent asi 24 (cca do 3 4h), zítra opáčko, kdyby se někdo chtěl stavit.
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    EVILMIND: Tady jsme to řešilil ALMIGHTY88
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hele, neprehodili nahodou v UI tlacitka na trade/battle? jsem se dneska porad sam sebe challengoval, jako nepamatuju si jak to bylo, ale budu verit sve svalove pameti, ze jinak nez ted... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam