• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    NOKOS: Jestli řešíš jen dva účty, tak si můžeš tu google verzi hry zdvojit do zabezpečené složky a budeš to mít vyřešené, popř. můžeš stáhnout samostatnou appku campfire a zdvojit tu, akorát tu integraci do hry nebudeš mít nikdy 100%.
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    EVILMIND: ano, je to samsung. jde o to, ze pouzivam obe verze. jednu pro primarni ucet a druhou pro sekundarni. takze na jednom uctu to funguje a na druhem ne. tak to moc nepouzivam.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: kdyz ji odinstalujes bude fungovat dal ;-) jsem to udelal minuly tyden kdyz jsem si nahodne vsimnul, ze na jednom telefonu ji furt mam samostatne, a jelikoz je starsi a ma malo pameti, tak se mi dost casto stavalo, ze spusteni campfire pri checku na event mi soucasne zabilo klienta hry. Ted uz se to stat nemuze protoze to UI ve hre dela presne to samy.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    ja teda mam campfire nainstalovany jako samostatnou apku
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NOKOS: to cislo buildu znamena, ze je to build se strong integrity, ne? Tj. zrejme Samsung? Nemuzes nainstalovat proste verzi z Google Play?

A co se stane, kdyz si nainstaluje Campfire samostatne?
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticlabs.campfire
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    Tato verze (s "S") podporu nema
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NOKOS: ktere verze ho nepodporujou? BTW campfire byl puvodne standalone appka, ale uz hodne dlouho je primo soucasti klienta. Akoratze pokud mas tu appku (ktera porad existuje), tak se ta cast ingame nikdy nepouzije, netusim proc je to tak debilne, musis ji odinstalovat. Pointa ke ktere smeruju - pochybuju, ze existuje verze hry, co campfire v te ci one podobe nema.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    NOKOS:mě funguje v pohodě a díky němu jsem získala kontakty a uskutečnila lucky trady
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    BILAKOBRA: campfire je na prd, protoze ho nepodporujou vsechny verze hry
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Jake pokemony si nechavate? Ja to zuzoval jen na 3*+ a XL, pripadne i XS (i kdyz tam jsem si jeste nevsiml k cemu jsou dobri), ale to uz mi prijde, ze taky nefunguje - mam jich moc, takze jak to delate vy?
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: treba lidi zacnou vic pouzivat campfire? :) ale jako bylo by to bezva
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    v datamine je ve hre ikona pro remote trading!

udajne s nejakym limitem od jake vyse frienda, mozna dokonce jen lucky
    a funguje offline, s limitem na 1 trade udajne - coz predpokladam bude znamenat, ze jelikoz ve hre neni zadna moznost komunikace, tak proste vezmu pokemona, a nabidnu ho nekomu z friendu, a az se on logne, tak nabidne neco zpatky, a pak si to vzajemne rejectneme a budeme smutny oba? :-)

kazdopadne se doufam ted konecne zuroci, ze mam lucky friendy az od roku 2019 nekde, z druhyho konce sveta, a jen si k nim udrzuju poznamky v nickname, jestli jeste furt hrajou, kdyz je jednou mesicne "pingnu" darkem

a mohli by ten trade screen nejak potunit jako, protoze je stejnej uz sedmej rok, a ve hre je mezitim spousta veci, co tam chces videt (xxl, pozadi, atd)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Tuší se, kdy se půjde změnit Frustration?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Já na to mám metodu historicky dávkovaného násilí, všechny moje catchery vibrujou jen někdy, jak to nosím po kapsách a třískám s tím... takže stačí pár let počkat! :-)
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Tady to dela nejaky Slovak, https://youtu.be/Hp9RTBWuag4?si=n_0X7s7lqIy_PhFx
    Ale ja si na to netroufnu
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    ADDALBERT: Nikoho na to nemám, ale samotného by mě to zajímalo. To vibrování je sakra otravné.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Cau, modifikoval si nekdo plus + na switch na autocatch a zaroven upravu na to, ze se pri poloze zapne auto catch a vypnou vibrace? Delali jste si to sami, nebo na to nekoho mate?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam