• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem zapomnel napsat, ze v tom rozhodovacim procesu taky jde o to, jakyho Eternatuse dostanete
    do 10-11-11 na mem druhem uctu fakt investovat nebudu, to se Niantic zase strelil do nohy :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    resp. jelikoz ma dvojnasobnej cas, a tim i dvojnasobnej rage timer, coz je hlavni problem pro solovani gmax fightu, tak staci docela malo pripravenejch lidi... :)

Hyper Beam/(Target) Sludge Bomb Eternamax Eternatus Duo Battle, No WB, T3 helper + Mushroom & Blade
    https://www.youtube.com/watch?v=nE_TCHLM0Tk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    obtiznost nastavena tak na 20 lidi
    takze jediny nebezpeci v lokalni verzi je, ze se vsichni narvou do lobby pro 100, a zbude jen par lidi na dalsi fight :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je dobry, takze Eternatus je free i kdyz nikam raidit nepujdete

BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem si az ted vsimnul, ze on Eternamax je cely den, jen ty ostatni se stridaji po hodine... to jsem zvedavej jestli vubec budou lici ochotny raidovat neco jineho... to asi bude lepsi ty chybejici s nekym tradnout, nez cekat, ze po 4 hodinach raidovani jeste nekdo bude chtit Venusaura :)

Gigantamax Lapras
    Max Battle Hour August 23rd 10am - 11am
    Gigantamax Snorlax
    Max Battle Hour August 23rd 11am - 12pm
    Gigantamax Gengar
    Max Battle Hour August 23rd 12pm - 1pm
    Gigantamax Inteleon
    Max Battle Hour August 23rd 1pm - 2pm
    Gigantamax Venusaur
    Max Battle Hour August 23rd 2pm - 3pm
    Gigantamax Machamp
    Max Battle Hour August 23rd 3pm - 4pm
    Gigantamax Toxtricity Amped
    Max Battle Hour August 23rd 4pm - 5pm
    Gigantamax Rillaboom
    Max Battle Hour August 24th 10am - 11am
    Gigantamax Charizard
    Max Battle Hour August 24th 11am - 12pm
    Gigantamax Butterfree
    Max Battle Hour August 24th 12pm - 1pm
    Gigantamax Kingler
    Max Battle Hour August 24th 1pm - 2pm
    Gigantamax Blastoise
    Max Battle Hour August 24th 2pm - 3pm
    Gigantamax Cinderace
    Max Battle Hour August 24th 3pm - 4pm
    Gigantamax Toxtricity Low Key
    Max Battle Hour August 24th 4pm - 5pm
    Eternatus - Eternamax
    Max Battle Day August 23rd - 24th 10am - 6pm
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm, "best friend plus", z toho se mi orosily bryle, uplne to vidim jak ten novej monetizacni tym neco vymyslel

a kdybych to delal ja, tak dam na ten remote trade pekne remote pass... :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dalsich 200
    Code Redemption : Pokémon GO Web Store
    https://store.pokemongo.com/offer-redemption?passcode=J85D4HVHQFFYV
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    REN73F559HY3T - 200 MP free
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    asi zatim nejlepsi analyza jak pristoupit k Eternatus eventu, pokud nejste whale, v zavislosti na tom, kolik budete mit na konci eventu pro nej candy

TL;DR bez prihlednuti k IV
    if you have 1985 or fewer candies, you should only power up eternatus' levels. do not touch dynamax cannon at all.
    if you have between 1986–3455 candies, you should first go to DC2 and then level up eternatus as far as you can.
    if you have 3456 or more candies, you should first go to DC3 and then level up eternatus as far as you can.

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/1mv8vm6/an_analysis_of_eternatus_max_move_vs_levelup/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW ten lvl 20 v GO Pass aktualnim znamena, ze zacnete dostavat 800/820 MP misto 100/120 MP.
    Tj. zitra je treba davat si pozor, abyste se neokradli, protoze 1600 limit zustava, naopak je teoreticky mozne ziskat 2400+ pri spravnem nacasovani.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Eternatus sumář:
    - získáte ho za level 60 free passu, ve kterem si zvysujete rank vyhradne raidama/dyna/giga, max 50 bodu za den, tj. nejde to stihnout do vikendu, a bude nutne o vikendu raidovat minimalne jeden den, tam by mel byt limit zrusen
    - Eternatus bude mit level 15 a random IV, nejde trade
    - Eternatus Eternamax, ktery zacne spawnovat behem vikendu, NEPUJDE CHYTIT, tj. davate ho jen pro candy (cca 100+40XL za fight), takze ten z passu bude vas jediny dokud Niantec nerozhodne jinak
    - maxnout Eternatuse stoji 8,900 candy + 8,900 XL candy, ve free passu je 600 candy, tj. upgrade na lvl 21
    - v premium je 6,230 candy + 890 XL candy, tj. staci to na 38.5 level
    - cast zdroju je ovsem nutne vyhradit minimalne na max attack - 1,400 particles + 2,400 candy + 320 XL, imho je to o moc dulezitejsi nez level, protoze pokud nejste whale co si maxne vsechno, tak tahle ziskate alespon pokemona extremne uzitecneho jako dynamax attackera.

Zatim neni jasne, kolik bude max particles o vikendu, ani jestli se double candy budou vztahovat i na eternatuse.

Zacinam mit celkem obavu z organizace vikendu, protoze kdyz si vezmu, ze hodlam pouzit omezene zdroje ciste abych se dostal na level 60, a chci jen konkretni gmax pokemony co mi chybi v dexu, tak muze byt jako problem celkem najit na to dost lidi. Asi budu muset obetovat svou puvodni ideu raidovat jen Kanto startery... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobrej tip do dyna-giga fightu, když klikáte na to místo, kde by teoreticky byl vidět jiny pokemon z party, tak to na nej přepne
    to vysvětluje proč se mi to už párkrát náhodně stalo, ale jelikož většinou jedu tramvají a klikám na dva telefony tak jsem myslel, že jsem omylem kliknul na tu ikonu v pravém dolním rohu předtím...

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIDOR: jako cim vic to ctu, tim vic mam chut Eternatuse bojkotovat. Nekdo uz spocital, ze pokud nezaplatis za deluxe verzi toho passu, a nebudou double candy odmeny za raid, tak prestoze budes raidovat oba dny 8 hodin celou dobu, pri prumernem casu raidu 5 minut, tj. jeste navic zaplatis za tech 200 raidu, tak to stejne nestaci na to ho maxnout. Tj. bratru to vychazi na 200 dolaru, epic... :)

Takze to bude chtit nejakou ekonomicky a predevsim casove priznivejsi variantu, co povede jen k pokedex zapisu.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    V7L7NS9HRKSL4
    JST9U45YFXGNQ
    NG94RKDHXWMUL
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: mi to doslo az kdyz jsem to napsal - jelikoz se kody kopirujou debilne rucne, tak vubec nepotrebujete zadnej realnej PTC ucet, staci klidne bud uplne novej, nebo v mem pripade jsem zjistil mam v browseru ulozeno asi 30 uctu nekde z roku 2019, kdy jeste fungovaly mapy... :-)

Je za to nejakej skarmory research za elite TM, za druhej pak asi stejnej Pikachu co je i u nas.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    live stream k mistrovstvi sveta, vcetne twitch drops

Twitch
    https://www.twitch.tv/pokemongo

nicmene... cesta k jejich vyzvednuti je neobvykle trnita, a myslim do toho nejdu
    je nutny si propojit svuj twitch ucet s PTC uctem (ktery jsem uz davno zrusil z uctu, protoze vetsina hacku pogo v posledni dobe byla prave pres mizerne zabezpeceny PTC), tim dostanete jeden kod
    pak si na rewards.pokemon.com muzete tenhle zadat, a vyzvednout jinej kod
    kterej pak stejne musite rucne zadat klasicky do pogo webu:
    Code Redemption : Pokémon GO Web Store
    https://store.pokemongo.com/offer-redemption
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tenhle vikend asi nejlepsi setup pro tanking pvp co kdy byl, resp. uz to zacalo v 10 naseho casu:

GBL Battle Weekend: Pokemon encounters every 1, 3, 5 wins

1 win: Encounter (replaces stardust)
    2 wins: Stardust (total of original 1-win + 5-win stardust rewards at your current GBL rank. For example, Rank 21 Ace: 3,600 + 7,200 = 10,800. Replaces a random item drawn from Fast TM / Charge TM / Rare Candy / Silver Pinap.)
    3 wins: Encounter (no change)
    4 wins: 3 rare candies (no change)
    5 wins: Encounter (replaces stardust)

encountery navic maji zruseny IV floor, coz uprimne nechapu proc neni furt, a proc odmena za pvp neni nikdy pouzitelna v pvp
    realne je mozne pobrat vic dustu nez normalne a jeste u toho dal tankovat, epic! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALMIGHTY88: ja mam pocite jsem pred par mesici prave zachytil aferu, ze Nia chteli mit to strong internity vsude, coz by pravdepodobne ale vyradilo velkou cast hracu, co nemaji hardware na schvalenym seznamu, typicky ruzne noname cinske Androidy. Ze to na Samsungu s tim zkompilovali nakonec me ani tak neprekvapuje jako proc tam jako teda sakra neni campfire UI, kdyz ho normalne v klientovi maji? Divny.

Kazdopadne s Ingresem to udajne udelali (roky jsem ho uz nepustil tak nevim jiste), jestli to pomohlo proti spooferum mam jako pochybnost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam