• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    + ten balicek funguje i tem co maji aktualne maximum, tzn maximum +200 mista.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    navic v shopu je free balicek, dalsich 200 mista v baglu, uplne dole tam co se rozsirujou batohy
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    RICARDERON: normalne ve hre, se to samo pridalo, jsem byl v soku ze cestou do prace nemusim jako prvni krok smazat stovky ballu... :)

RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    EVILMIND: Kdeee? Musí se něco udělat?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cywe snad prvne v historii jsme jen tak dostali zadarmo neco uzitecneho, +400 mist v batohu
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Díky za post, prošel jsem svoje a našel právě jednu antique form.. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALMIGHTY88: jesus, to miluju :) tahle mrcha navic vubec nespawnuje, jsem do nej byl ochotnej i rvat passy kdyz jsem ted zaseklej na 30 raidech, ale proste smula... to asi odlozime az ho da Niantic zadarmo nekdy v budoucnu

BILAKOBRA: dik, uz plusko cestou do prace nachytalo
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: včera jsem jich chytla několik, mám případně na trade
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    EVILMIND: Takovou formu má i Poltchageist https://www.reddit.com/r/pokemongo/comments/1obxd8z/artisan_form_on_my_first_raid/
    Jinak se dá snadno najít tak, že se seřadí pokémoni podle čísla (Antique forma se řadí až za Phony) u Poltchageista to bude obdobně.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSA: jsem si dneska nahodne vsimnul, ze Sinistea ma nejakou specialni rare archivni formu, co ale neni na prvni pohled k rozeznani, takze jsem ji sice chytil (je v pokedexu) ale zaroven uspesne smazal bez evolve, bo uz ji nemam
    pozna se to tak, ze normalni stoji 50 candy evolve, archivni je za 400
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja moc neraiduju takze nemam co mazat, ale jestli nekdo jo, tak tohle je uzitecna rada jak vyuzit aktualni event

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/1oe8glf/how_xl_candy_bonus_for_transferring_works/
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    EVILMIND: No z toho showcase se musíš vyhodit tak, že pokémona co tam máš přesuneš do jiného showcase. Mazání nepomůže. Takže musíš teď na Palmovku poslat jiného a toho jiného a toho jiného pak přesunout na nějaký jiný showcase a to Palmovku zruší. Všechno to jde na dálku z Today tabu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALMIGHTY88: jsem te chtel na Vysocanske prehodit, ale bohuzel jsem padnul na Palmovce do pasti toho showcase, co u nej stoji tramvaj, a dal jsem tam Sinistea, takze jsem si vyzral treti slot. Je nejakej zpusob, jak odsud vypadnout? :) Jsem tam zustal i kdyz jsem toho pokemona smazal/tradnul.
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    EVILMIND: Já dneska zvednul laťku na 3174 kg :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIDOR: jo ale nezmizi to cele, zustane tam ten nadpis vzdycky. Jinak na jednom ucte se mi s uderem 10:00 weekly objevily, nad druhem sice ne, ani po restartu, ale vidim ze se plni i tak... :-) Bozi proste. Ani Halloween pass se mi neobjevil.

A BTW v eventu ted spawnuje Zorua, takze je zase po case steel chair time! :-) uz jsem chytil 705kg
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw je dulezity si uvedomit, ze weekly i daily po splneni zmizi .. tzn nemit ho neznamena, ze ho clovek nema, jen muze byt splneny.
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    EVILMIND: mně ty weekly chodí kdovíproč až v úterý. Vítej v mém světě.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    EVILMIND: na jedinem uctu ze tri mam weekly task
    ale obecne jsem rad, ze jsem se dneska vubec lognul ..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIDOR: mno, a ty vidis weekly tasky ode dneska treba? ja je nevidim na zadnym uctu a reddit mlci, mi prijde divny ze by to postihlo jen me...

se musim smat jako tady hraju pvp, plusko na pozadi vytocilo stop, a napsalo se, ze 18 questu updated... :-) tak to urcite - a na kazdej stop se napise jiny cislo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam