totalni PvP remake - v podstate vsechno, co driv bylo dulezity, ted neplati
hodne z toho jsou "expected behavior", takze cekam jen to nejhorsi v realu :-)
- damage resolves at the end of the turn - teoreticky by mel byt boj vic "na tahy", tj. eliminace vlivu rychlosti telefonu/site, prakticky to znamena, ze rychlejsich fast attacku vmacknete vic (ne vzdycky platilo ted)
- swaps resolve before damage - catch damage pri swapu by mel fungovat konzistentne, doted swap obcas nefungoval protoze to stoji 1 turn, jelikoz damage se neregistroval na konci turnu (viz predchozi bod), tj. teoreticky to meni pocitani turnu a bude mozne vzdycky chytat na jisto na CMP
- clear and consistent swap cost - vicemene sumarizuje efekt predchoziho bodu, kdy pri faintu neztracite turny, pri force swapu (treba kdyz date stit a soucasne swapujete) to ma stat 0 turnu, coz jsem si uprimne myslel bylo i ted, ale zjevne ne
- charge attacks starts at next turn - debuff efekty ovlivni i utoky, co byly zahajeny pred tim, nez tvuj efekt dopadl
- Earlier Swap UI During Charged Attacks - swap pri stitu bude mozne hodit do fronty jeste behem stitu
- Battles Continue Even If a Trainer Disconnects - melo by resist ze nekdo je o 10 fast attacku pred vama, protoze vase strana lagnula na zacatku, stejne tak by melo byt vizualne videt, jestli je nekdo d/c behem hry, soucasne i jestli nekdo sice je ve hre, ale umyslne neutoci. Je zajimave, ze posledni bod vyslovene resi, ze umyslne neutoci oba dva, coz se mi jeste nestalo, bo zjevne nehraju na dost vysoke urovni aby nam obema doslo, kdyz win condition je zrovna nedelat nic... :-)
- HP Bar Animation Updates - si presne nejsem jistej jak to bude vypadat, protoze v poslednich par tydnech se mi obcas stalo uz ted, ze se HP bar choval divne, a mel zjevne divnej delay jako by se dmg registrovala pozdeji. Tak doufam to jako nebylo tohle.
Obecne mi prijde, ze pokud to bude dobre udelany, tak to zvetsi propast mezi dobryma a rekreacnima hracema. Ale cekam spis shitstorm... :-)
Strengthening the Foundations of Pokémon GO Trainer Battleshttps://pokemongo.com/news/pvp-updates2026