• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    EVILMIND: ELHO_CID: díky za nasměrování.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GIF_242: bylo to běžné v počátcích existence hry, ale kvůli masivnímu rozvoji map botů Niantic začal používání přihlášení přes API z něčeho jiného než klienta striktně postihovat. Povolené jsou jen věci co si OCR informace z obrazovky, takže si musíš vystačit s tím. Ty filtry ve hře jsou relativně mocné, takže to není zase jako tak hrozný...
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    Asi naivní dotaz, ale neexistuje něco, asi externího, kam bych propojil svuj ucet a mohl si nějak normálně udělat pořádek v pokemonech? To procházení v appce a začínání pokaždé od začátku mě děsně nebaví.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    Pokémon GO Fest 2026: Global - Sunday Raid Battles update
    https://pokemongo.com/en/news/gofest2026-global-update
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tenhle novej event me konecne inspiruje udelat poradek v pikachu, bo na hlavnim uctu jich treba mam 400+

tady je appka co je umoznuje cislovat (obcas neni videt ve hre v seznamu na prvni dobrou jestli ma celenku na hlave nebo zvonecek na krku), a tridi je presne tak, jak se vam setridi kdyz vyfiltrujete pikachu a trideni podle cisel #

Pikachu GO Collection
    https://pikachugo.vercel.app/
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    ELHO_CID: Jak píše evilmind, měl jsem Draka I Tyranitara a xkrát se mi stalo, že jsem dostal Nuke a instakill. A to jsem se snažil uhýbat a já nevím co. Prostě se to sem tam stalo, že těch 40 raidů třeba 6x. Což není průser.

Je to meeeh mechanika a ta hra ani zařízení, na kterým to hraješ a I servery to nedávají. Takže se to sem tam potká. Jednou jsem i přehlédl, že mi mega chcípla. Celý RAID visel na mě a jen tak tak jsem to stihnul napravit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ono to i samo nabizelo, podle movesetu - v sobotu draky, v nedeli tyranitara
    kazdopadne i kdyz jsem zrovna mel mega evolve MewTwo, bo to bylo v questu, tak ho to samo pridava do party na posledni misto, to si myslim driv nedelalo a je to pekna feature, o to vic nepochopitelny je, ze to nekdo i tak dokaze posrat :-)

vzdycky kdyz jsem videl full loby co pise "18 megaevolved" apod tak jsem hned listoval kdo to je, a jen jednou to byli nejaky low level boti co mega nejspis vubec nemaji, jinak vzdycky nejakej 70+

ted nejhorsi ten casovej limit na lucky trinket, zatim vubec nevim do ceho...
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    MEPHISTO: chtelo to mega s velikym HP pool. Rayquaza fungovala dobre, idealni byl asi Tyranitar.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Leckdy dostala mega jednu pecku a musel jsem jít relobby abych ji vyléčil. A jak bylo vedro a hodně lidí, tak hra dost lagovala
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dneska dobrá sabotáž, to spawnovalo tak krásně rychle, a koukám mi chybí po ani ne 3 hodinách už jen přesně 450
    20 lidí, pohoda, a nejednou koukám jako štíty nejdou dolů vůbec, to stojí na 3, a normálně snad půl minutu tam nějaký tukani nebyli schopný dát ránu, nejspíš naskočili s mrtvým mega tipuju
    takže jsme dostali jen 400 za rychlost a musel jsem jít ještě jednou
    nejhorší na těch multiplayer hrách jsou prostě vždycky ostatní lidi... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw se vyplati mit nonstop incense, dodelal jsem komplet Unown abecedu vcetne nove pridanyho otazniku/vykricniku
    jsem ani netusil ze nechaji spawnovat vsechny, az kdyz plusko ziskalo medaili za 26 a vzapeti za 28 tak jsem sel zkoumat co se deje :)

celkem typicke, ze 10 let te nechaji sbirat rychlosti dve pismena za rok, a pak daj event kde je vsechno proste
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ještě víc budget volba, co jsem teď našel - v tom questu si vybíráte, jakej MewTwo bude na konci 5/6, takže je možný odemknout oba i kdybych nikam nešel (a pak to někdy vychodit), nebo pokud mi stačí pokedex zápis.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Hlavák ještě lepší než jsem čekal, bo se z té lavičky furt šlo checknout i na ten sraz na Václaváku a vzít si jejich quest, je to vzdušnou čarou přesně v dosahu... :)

Jinak tady jsem se pletl EVILMIND, na tu evoluci starýho prostě je nutné dát těch 18 raidů. Nebo dát co je free a zbytek vychodit, 1 raid opovídá 90km, plus jsem viděl jsou i na stopech úkoly za 150 energie. A bohužel trade maže ten mega rank.

Takže meta asi bude buď prostě proraidovat (4 hodiny na lavičce mě to stálo) dnes i zítra a použít na něco co už máte na 40+, nebo chytit dobrého teď a pak není třeba raidovat vůbec. A investovat do něj, což je pravděpodobně lepší volba. Bohužel ale za celej den jeden shiny a žádný hundo.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: já se taky chystám na Hlavák :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    akorát teda nechápu ten sraz na Václaváku, když to jsou gymy
    myslím lavička na prvním nástupišti na Hlaváku bude jistota :-)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    určitě stojí za to jít aspoň na ty raidy za free passy, teď jsem se vecpala na jeden a už má první úroveň odemknutou, takže tam už nemusím kdyžtak investovat
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    EVILMIND: Mně chat gpt tvrdí, že 18 raidů.:)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak zase tam mas 9 free passu kazdy den, plus tyhle cisla jsou na maxnutyho mega, coz proste neni nutny, verim za tech 9 raidu das dost energie na evoluci nejakyho staryho naexpenyho v klidu
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    když to tak čtu, tak na to asi seru :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam