• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CATT: meetup je 9:30 Mustek, netusim proc pul hodiny predem. Ale tam samozrejme nejdu z lavicky na prvnim nastupisti tam hra i tak vidi... :-)

Jako presun do batohu je picovina, ale horsi je, ze ten debilni explorer gadget uplne odpoji plusko, a schova ikonu pro jeho reconnect. To je skvelej zpusob jak donutit lidi ho nepouzivat.
    CATT
    CATT --- ---
    EVILMIND: Na hlaváku kdy?

Asi všichni víte, ale daily incense přesunut do batohu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: SMR na víkend sníženo na 30 procent, tj. reálně by mohlo stačit sedět na Hlaváku, a nemuset pronásledovat Armored spawny po celý Praze
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Armored MewTwo tenhle víkend - naposledy bylo možné ho získat v roce 2020 :-)

Armored Mewtwo Returns for the Mega Finale — Pokémon GO
    https://pokemongo.com/en/news/megafinale-2026-armored-mewtwo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: připomenutí Twitch rewards dneska, vypadá propojení s PTC účtem už je fixnutý. Nepotřebujete vlastní PTC účet linknutý s hrou, jelikož se odměna stejně předává přepisem kodu - já používám jednoho ze svých PTC maperů z roku 2017... :-)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    mám to jen na jednom účtu
    CATT
    CATT --- ---
    RICARDERON: tipoval bych, že testují na části uživatelů. často se mi stalo, že v aplikaci bylo něco jinak a po pár týdnech se to vrátilo. taky to mám při starém
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    EVILMIND: Zvláštní. I po updatu je vše na svém místě a při starém...
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Appraise pokémon je nově pod speciálním tlačítkem. Všimli jste si? Já jsem si všimnul po tom, co jsem 3 pokémony změnil na favority. :-D Svalová paměť je moc silná. Jsem rád, že se něco mění, ale přijde mi, že jsou hodně opatrní, aby se v tom lidé orientovali. ze 3 tapnutí jedno odebrat není moc UI cleanup. Spíš mi to připadá jako pokus, jestli se někdo ozve a bude nakrklý. No tak snad půjdou dál a třeba se dočkáme nějaké významější změny.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    EVILMIND: Mno, nekupuju díky bohu bonusové posilováky. Jinak bych ho měl na nějakém Mewtwoovi z těch eventů. A neměl bych Niantic vůbec rád. Zejména proto, že mi ta stovka ještě ke všemu padla shiny, svině!
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    CATT: Necháš do sbírky :))
    CATT
    CATT --- ---
    EVILMIND: No pěkné, teď ještě k čemu použít dva masterbally :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nezapomente si dneska udelat ukol k 10. vyroci - odmena je garantovany hundo Mewtwo s pozadim a maxlou mega evoluci
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je dobry docela a myslim prvni takova odmena, bo Tinkatona do GBL furt nemam, a hadam mistr sveta bude mit nejakyho s dobrym IV :-)

krome toho tam jsou dalsi dva pikachu jiny dny

Bohužel teda linkování PoGO účtu s Twitchem mají udělaný děsně debilně, a vyžaduje PTC (to je takovej ten účet co má zabezpečení z roku 1990 a byl hacknutej už tolikrát, že to lidi přestali počítat). Naštěstí ovšem není nutné ten PTC mít na účtu, kde odměny chcete, protože se to stejně překopírovává ručně přes kody, stačí si založit pro ten účel speciální.

Podrobné info o postupu tady:
    Twitch Drops for 2026 Pokémon World Championships - Leek Duck | Pokémon GO News and Resources
    https://leekduck.com/events/pokemon-world-championships-2026-timed-research-twitch-drops/
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    EVILMIND: :-D :-D :-D ale dikes za kodik :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NOKOS: ne, dostanes cepicku jako cenu utechy :)
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    EVILMIND: jako ze mi prijde stavebnice lega se startery? :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: koukám se vyřešil problém jestli mít nebo nemít Campfire, tím že ta ingame verze ze hry zmizela, resp. v kalednáři je schovaná nějaká shit webová, co si myslí (poté co dostane povolení k určení polohy), že nejbližší meetup pro mě je v Coloradu.

Pokud máte nainstalovanou Campfire aplikaci tak se volá ta, ale pořád je nutné chodit přes kalendář.

@everyone Message from niantic:
    Hiya, just giving y'all a heads-up that the Campfire button on the mainscreen will be going away today. Going forward if trainers want to check the map or check-in to an event while in-game, they'll need to go through the event calendar icon or the game map button in the nearby Pokemon menu. Trainers will still be able to use the standalone Campfire app to browse events or check-in if they'd prefer.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam