• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: je to sirokej zaber, jen neni jasny jakym zpusobem ty ukoly na trenink budes dostavat (a hlavne proc tomu rikaj year long, to me desi trochu)

Hele jako GBL jsou fakt nulovy naklady, kdyz nepodlehas tem zmenam v meta, a jedes proste jeden tym, kde uz dokonale vis co proti cemu hrat. Moje shadow Victreebel nekde z top 10 po x sezonach nerfu je aktualne rank #405 v great lize, stejne furt s tim samym tymem vyhravam... :-) Samozrejme pote, co jsem odtankoval nekam na rank, kde to funguje. V ultra lize uz to taky mam celkem v ruce s tymem co hraju nekolik let, akorat v master, ktera nastesti neni casto a vetsinou ji muzes vyuzit prave k tankovani, to nefunguje uplne dobre, protoze nahodne narazis na tymy lvl 50 novych pokemonu.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    ahoj, chci se zeptat, syn dotáhl kartičky, které jsou prý zaručeně pravé, ale já mám své pochybnosti. Protože dvě karty jsou o fous menší než ostatní. A pak třeba tahle mi přijde, že má útoky a tak jak má být, ale zadní strana není symetrická, co myslíte?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam