KOC256: tak tady novejsi.
Osmého prosince jste mi poslal SMS, kde uvádíte, že Finanční správa zavedla formulář pro oznamování porušování zákona o EET. To dokazuje, že jste o webu, minimálně už toho dne, věděl. Je to tak?
Dobře, možná jsem o něm věděl, ale nikdy jsem ho předtím neviděl, a hlavně jsem nevěděl, že byl anonymní. A když jsem mluvil o 700 upozorněních, mluvil jsem o celkovém čísle upozornění, která tam chodí, a statistika je, že 60 procent tam chodí přes formulář. Ale zpochybňuji to, že jsem o něm věděl od začátku. Já jsem se o něm dozvěděl, ale nebyl jsem při tom, když ho někdo inicioval, jak o tom lže Kalousek. Vy mě stavíte do role, že já jsem ho navrhl, že jsem to inicioval, ale já o tom nevěděl v průběhu prosince. Dobře, fajn, tak osmého prosince, já si to nepamatuju, kdy to bylo, ale určitě jsem nebyl ten, kdo ho inicioval, a nevěděl jsem o něm od začátku.
Babiš o zrušení webu k EET: Udávat se bude dál. A tu SMS jsem nepsal já | Blesk.cz
http://www.blesk.cz/...24/babis-o-zruseni-webu-k-eet-udavat-se-bude-dal-a-tu-sms-jsem-nepsal-ja.html