• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CORNYRocket League
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS: Já jsem zatim docela noob, ale potrénuju:-D Většinou jsem hrál 3v3, ale zase 1v1 třeba mi přijde, že se člověk nejvíc naučí. Každopádně jak píšeš, první poučka od zkušenějších kamarádů byla, že honit se za míčem nemá moc smysl

JOPS: Zkusil jsem googlit a party bohužel zatím nejde, ale vývojáři to časem snad implementují. Nicméně turnaj dát můžem, pokud dáme custom game s heslem, prý to jde
    JOPS
    JOPS --- ---
    WOTAR: to jo, poznam, kdyz hraju proti PC hraci, protoze nemaj ikonku a tusim, ze na ikonce maji napsano PSY a jeste neco. Ale nevim, zda se napric platformami pripojit....
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak celou dobu hraju vetsinou 2vs2. Ale vcera jsem si rikal, ze je fakt dobrej napad si zahrat i 3vs3. No ty voe, jedu to bohuzel od zacatku, bez ranku, takze prvni zapasy proti fakt telatkam :)

Prvni zapas, tragedie, to jsem jenom koukal s otevrenou hubou a sledoval ten nekoordinovanej chaos na hristi. Kde byl balon, tam byli vsichni. Vyhrali jsme 4:0 a vsechny goly jsem dal ja. Mel jsem vic bodu, nez vsech 5 zbyvajicich hracu dohromady :) a to jsem je fakt nechal hrat a hlidal branku a obcas se vydal dopredu.

Druhej zapas... hned na zacatku se jeden typek odpojil. Ani se nerozjel a udelal papa. Tyhle mam nejradsi...
    tak jsme ve dvou proti trem. No, partak nic moc, ale ti tri co byli proti nam, tak to bylo zoufalstvi (ale vsichni hrali spolu, meli u sebe tu zelenou ikonku). Prohravame 1:0, ti co hrali proti nam, tak litat neumeli, takze celkem pohoda. Vedeme pak 3:1 a musel jsem na pul minuty odejit, dele to fakt nebylo a ty voe, oni nam mezitim nandali 4 goly. Jsem usilovne premejslel, co partak vyvadel... A za pul minuty to fakt neslo srovnat, delal jsem co jsem mohl, ale ani hovno.

Ale pak uz to bylo kupodivu celkem hratelny. Uz to nebyly ty fakt lamky...

A musim rict, ze kdyz zacinala tahle sezona a vsichni hraci zacinali od nuly, tak musim pred nekterejma smeknout, protoze to co tam predvadeli, to nemelo chybu. To jsem koukal v brane s otevrenou hubou a rikal si, zda si delaj prdel, nebo to myslej vazne. Mic casteji ve vzduchu nez na zemi a to se priznam, ze proti nim to fakt neslo, ale radost na to koukat. To jsem na chatu pouzival hodne casto WOW a HOLY COW :)))))
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS: No nedávno spojily gameplay, takže konzole a PC už spolu hrajou, teď je jenom otázka, jak se můžeme spojit bez Steamu, ale nějak to půjde určitě, snad
    JOPS
    JOPS --- ---
    WOTAR: jsem PS4 pozitivni. Nevim, zda to jde se spojit, ale tipuju spise, ze ne....

WOTAR
    WOTAR --- ---
    Nyx Rocket League Cup ? Teamy nebo 1v1 ?:-D každopadně se hlásim i na společné tréninky, můj nick na steamu je Tatras (ale možná mě najdete spíš podle starýho Wotar, mám tam fotku s dlouhejma vlasama, brýlema a vousama:-D ). Hlasuju teda pro přidání seznam nicků na nástěnku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam