Tak jo, já se teda vykopu a napíšu sem,. na čem jsme se na té mystické první schůzce dohodli :D
1) to, co už Alrika nadhodila - dohodneme se na knížce, dáme si nějaký čas na to ji přečíst (v základu měsíc, upravitelné podle délky knížky) a pak dohodneme jeden sraz, který zasvětíme drbání té knížky. První kandidát je Mycelium, já jsem pro a poprosím toho, kdo to četl, o nějaký odhad, jestli to za měsíc dáme.
2) budou schůzky dedikované diskuzi/nějakému tématu, a pak budou schůzky, kde se bude aktivně psát (tedy bude ticho). Pokud budete chtít chvíli ticha i na "drbací" schůzce, můžete se separovat ve vedlejší místnosti, od toho jich je v klubovně tolik ;)
3) témata se budou probírat jedním z následujících způsobů. A) někdo o tom něco ví a uvolí se udělat nám ostatním "přednášku" )nějakou formou nám ty informace předat), B) někdo (třeba já nebo dobrovolník) si o tématu něco zjistí a potom nám o tom povypráví, C) každý si zjistí něco a budeme diskutovat.
Konkrétní téma se bude nejspíš domlouvat týden předem (minimálně, možno prodloužit) a budu je psát do záhlaví (když zapomenu, kopejte do mě).
4) v listopadu se budeme věnovat akci jménem NaNoWriMo, neboli National Novel Wrigting Month. Více informací zde (
http://nanowrimo.org/) nebo poslední víkend říjnu, kdy se sejdeme a budeme NaNoWriMo řešit. Pro ČaS to v praksi znamená, že listopadové schůzky budou řevážně na to přijít a psát, případně využívat externí mozek pro účely NaNoWriMa (nebijte mě za skloňování)
Pokud někdo z lidí, kteří na schůzce byli, myslí, že jsem něco podstatného vynechala, prosím doplňte mě :)