• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYANKlub Čtenářů a Spisovatelů
    AVYA
    AVYA --- ---
    CYAN: já :), ale klidně to můžem ještě odložit
    CYAN
    CYAN --- ---
    Kontrolní otázka - kdo plánuje přijít a má přečteného Doriana? :D Protože pokud chcete víc času (pun intended), dá se odložit Dorian na jindy a na dnešek dát jiné téma :)
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Máme dneska rodinnou návštěvu, tedy se dnes nezúčastním. V lednici je nějaké opilé želé, tak si klidně dejte.
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    RAHUF:
    HEDERAHELIX:
    já třeba chci
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    RAHUF, HEDERAHELIX: Já nejdřív počkám, jestli to babička doopravdy nenajde, a pak bych si to s dovolením půjčila od Lii. Alespoň bude dobrá příležitost na oplátku konečně vrátit ty věci z Půlnočáku :)
    HEDERAHELIX
    HEDERAHELIX --- ---
    ALRIKA: Mám, chceš půjčit?
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    ALRIKA: někde by se mi tu měl válet. chceš ho půjčit?
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    V městské i školní půjčovně rozpůjčováno, babička svůj výtisk nemůže najít... A tak jsem místo kvalitní literatury z hecu se sestrou rozečetla Stmívání. Kam jsem se to dopracovala? :D
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    CYAN: Popravdě se mi nepodařilo ho ani sehnat O:-)
    CYAN
    CYAN --- ---
    Tak co, stíháte dočíst Doriana? :)
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Krásné svátky a hezký slunovrat.
    V současné době se nacházíme téměř v periheliu, tedy nejblíže slunci (protneme ho 4. ledna). Tedy oslavujme náklon zemské osy.
    *flies away*
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    CYAN: Mezi svátky za mě spíš ne, já budu mimo Prahu
    CYAN
    CYAN --- ---
    Drazí! :)

Jak jste si jistě všimli, v záhlaví přibyla anketa. Prosím všechny, kdo plánují přijít, aby hlasovali co nejdříve, abych se na vás stihla připravit (spánek je sice pro sraby, ale pokud budu trávit noc z úterka vyhledáváním informací, budu ve středu smutná).

Taky ocením, pokud mi dáte vědět, jestli chcete ČaS i mezi svátky, tedy 28.12., a nebo jestli máte jiné plány.

Těším se na vás ve středu
    Cyan
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    KOUMES: Upřímně netuším. V ideálním světě bych to měla stihnout včas, ale ne všude to znám, tak nemůžu zaručit, že se neztratím a nebude mi to trvat tím pádem déle...
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    ALRIKA: v kolik cca?
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    KOUMES: Tady je jeden zájemce :) (jen možná dorazím o něco později, slíbila jsem, že se zbavím plakátů po ciskusu)
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    CYAN: jo
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    KOUMES: pokud vam ho vcera nesezral Amberan, brousil si na nejake neoznacene sufle zuby :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    KOUMES: To mi děláš naschvál, žejo? :D
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Já mám stále klíče, takže pokud se objeví zájemci, tak můžeme se sejít stejně.
    Bude suflé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam