• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYANKlub Čtenářů a Spisovatelů
    Najděte si čas na ČaS!
    Pořádáme týdenní srazy pro (jak název naznačuje) čtenáře i spisovatele, na kterých se budeme bavit o knihách, psaní a o všem s tím spojeným. Konkrétní téma srazu můžete sami ovlivnit, stačí napsat o co byste měli zájem.

Rokle šeré smrti
    Soutěž hororových povídek.
    Podrobná pravidla najdete na http://www.praguebynight.eu/prague-by-night/page/53_rss-rozcestnik/
    Soutěžní povídky posílejte na mail soutez@praguebynight.eu

Další schůzka:???
    Téma:???
    Pro další témata můžete hlasovat na odkaze:
    https://docs.google.com/document/d/10GdldeQQhfinbM4rY0oCSEnYtPs2BSedZC3kP31amEc/edit?usp=sharing

Začátek: 17:30

Aktuální společná kniha: ???
    Čteme do: ???
    Pro další společnou knihu můžete hlasovat zde:
    https://docs.google.com/document/d/1-OORrLYBqxIugizNjEjWIzWZrkC7ItkY00QmeLgMB1I/edit?usp=sharing

Adresa Klubovny Prague by Night
    Na pěšinách 23/50
    Praha 8
    182 00

Upozornění
    Jelikož ve tmě budeme svítit a v zimě topit, nemluvě o tom, že Klubovna potřebuje taky občas nějakou tu drobnou opravu, platí se vstupné 30,- za osobu za schůzku.
    rozbalit záhlaví
    CYAN
    CYAN --- ---
    CYAN: Tak ještě jinak: Koumesi, prosím, napiš k těm tématům, co jsi chtěl připravovat někdy do budoucna ty. Třeba tu první světovou jsi totiž určitě říkal, že bys dělal ty, a není to tam napsané...
    CYAN
    CYAN --- ---
    Ahoj, Všichni,

aktualizovala jsem trochu dokument na vybírání témat a přidala názorné příklady, tak se když tak mrkněte, jestli je tam všechno jak má podle příkladů být :)

Mějte se a na viděnou ve středu.
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    KOUMES: Safra, až dnes mi rodiče řekli, že má babička narozeniny a tudíž budeme slavit mimo Prahu... :(

KOUMES: S tvojí výškou by ten navrchu dost drhl hlavou o strop... :D
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Jinak kdo se mnou půjdete do tohohle?
    AVYA
    AVYA --- ---
    KOUMES: za mě klidně :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    KOUMES: v sobotu se k vám bohužel nepřidám, tak ne že mi to pak všechno vyspoilujete :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    HEDERAHELIX: za trest jsi neměla lahodný čaj :-P
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    KOUMES: chceme tuhle akci udělat veřejnou?
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Moanu, neboli odvážnou Vaianu dávají v sobotu ve Slováči ve 14:30. (alternativní termín je 12:10)
    Na dnešním srazu jsme se domlouvali, že bychom se na ni šli společně podívat. Bohužel nemám přístup dělat ankety. Paleček znamená, že byste se přidali. Komentář znamená, že by vám vyhovoval jiný čas.
    Kdo je pro?
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    Takže, Koumesi, až zase někdy bude na kempech lipsing... ;)

If Men Were Disney Princesses (Music Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=bFZ2cIh-H5M
    HEDERAHELIX
    HEDERAHELIX --- ---
    CYAN: taky se hlásím o trest... usnula jsem a probrala se teprve teď :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    AVYA: Nevadí :) vymyslíme nějaký kreativní trest :-P :)
    AVYA
    AVYA --- ---
    plánuju dorazit ale až kolem čtvrt na sedm. Dřív to bohužel nestíhám :/
    HEDERAHELIX
    HEDERAHELIX --- ---
    nebudu-li zítra úplně mrtvá, zkusím se přijít podívat, jak vypadáte :)
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    CYAN: Já aktuálně chodit plánuju, zatím nevím o tom, že by to v blízké době mělo být nějak jinak :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    Prosím aktuální pravidelné účastníky, tj. Alriku, Avyu a Koumese, aby se mi ozvali, pokud by plánovali někdy nejít. Ať tam nesedíme ve dvou, nebo ať víme předem, že tam budeme sedět ve dvou a přizpůsobím tomu program :)

Předem děkuji. :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    Upozorňuji, že tuhle středu nebude ČaS, leda by se ho pro tentokrát ujal někdo jiný.
    CYAN
    CYAN --- ---
    Aktualizovala jsem záhlaví, jak jsem slibovala. Doufám, že ten dokument budete aspoň občas využívat :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    Jelikož se nakonec schůzka zrušila pro malou účast, tak se Dorian posouvá na mimostředeční sraz. Během dneška zkusím vyhodit sdílen dokument a můžete začít navrhovat témata.
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    RAHUF: nenávidím tě, pekaři Rahufe :)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    CYAN: pro případ, že by nebylo suflé beru bábovku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam