• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYANKlub Čtenářů a Spisovatelů
    Najděte si čas na ČaS!
    Pořádáme týdenní srazy pro (jak název naznačuje) čtenáře i spisovatele, na kterých se budeme bavit o knihách, psaní a o všem s tím spojeným. Konkrétní téma srazu můžete sami ovlivnit, stačí napsat o co byste měli zájem.

Rokle šeré smrti
    Soutěž hororových povídek.
    Podrobná pravidla najdete na http://www.praguebynight.eu/prague-by-night/page/53_rss-rozcestnik/
    Soutěžní povídky posílejte na mail soutez@praguebynight.eu

Další schůzka:???
    Téma:???
    Pro další témata můžete hlasovat na odkaze:
    https://docs.google.com/document/d/10GdldeQQhfinbM4rY0oCSEnYtPs2BSedZC3kP31amEc/edit?usp=sharing

Začátek: 17:30

Aktuální společná kniha: ???
    Čteme do: ???
    Pro další společnou knihu můžete hlasovat zde:
    https://docs.google.com/document/d/1-OORrLYBqxIugizNjEjWIzWZrkC7ItkY00QmeLgMB1I/edit?usp=sharing

Adresa Klubovny Prague by Night
    Na pěšinách 23/50
    Praha 8
    182 00

Upozornění
    Jelikož ve tmě budeme svítit a v zimě topit, nemluvě o tom, že Klubovna potřebuje taky občas nějakou tu drobnou opravu, platí se vstupné 30,- za osobu za schůzku.
    rozbalit záhlaví
    CYAN
    CYAN --- ---
    KOUMES: Máš preferovanou z těch, co Alrika nvrhovala? :) byly jsme v Dobré trafice, tam je to hezký, ale občas tam někdo hraje na piáno (nevím jak často :D)
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    CYAN: v pořádku
    CYAN
    CYAN --- ---
    KOUMES: V kavárně? Jakože proti gustu, ráda si to přijdu poslechnout i tak, jenom abys nezapomněl že to bude poněkud méně komorní :)
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    zítra se obávám nepřijdu, máme event v práci, takže přijdu až na kytarovky. Každopádně týden poté bych si mohl vzít tu první světovou, co jsem tam slíbil
    CYAN
    CYAN --- ---
    SOMBRA: Potvrzuji- myslím :D
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    ALRIKA: Alchymista je dost cool :)
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    CYAN: Za prvé mě napadá nějaká kočičí kavárna, protože kočky jsou fajn. Za druhé se občas ráda zastavím v Dobré trafice, ale nebyla jsem tam tolikrát, abych měla odhad, jestli bychom se tam všichni vešli, já vždycky seděla jen u stolečků pro dva (Ale sehnat stůl pro čtyři, protože víc nás stejně nechodí, by tak obtížné být nemuselo... :D). A za třetí jsem nedávno byla s kamarádkou v cukrárně Alchymista, ta je taky hodně cool
    CYAN
    CYAN --- ---
    KALHOTKA: A datum? :D
    CYAN
    CYAN --- ---
    Po shodě všech zúčastněných se středeční sraz ruší.

A jelikož celý bezem budou Hlídky a nerada bych prudila Světlé, kterých štáb klubovna bude, budeme dělat schůzky mimo klubovnu. Takže: máte nějaké oblíbené a vhodné kavárny/čajovny/...?
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    CYAN: tuhle středu zcela vynechám
    CYAN
    CYAN --- ---
    Lidičkové!

Jak to vidíte se středeční účastí? Je totiž Hlídkařská sedánka a část lidí chce prchnout dřív. Možnosti tedy jsou:

1) kašlat na hlídkaře

2) zkrátit sraz, cca na polovinu

3) zrušit sraz

Co myslíte?
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    držím palce se zkouškami!
    CYAN
    CYAN --- ---
    Ok, tak tím pádem ve středu nic, a uvidíme (se) za týden :)
    AVYA
    AVYA --- ---
    CYAN: nevadí, hlavně ať se ti podaří zkouška :)
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    CYAN: Nějak to přežiju :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    Vadilo by vám moc zrušit 15.2. ČaS? Nestíhám moc kvůli posledním zkouškám něco pořádně připravit a vlastně ani moc někam jít.
    CYAN
    CYAN --- ---
    CYAN: Tak ještě jinak: Koumesi, prosím, napiš k těm tématům, co jsi chtěl připravovat někdy do budoucna ty. Třeba tu první světovou jsi totiž určitě říkal, že bys dělal ty, a není to tam napsané...
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Tak nakonec musím někam jinam. Posílám alespoň pěknou písničku
    The H.P. Lovecraft Historical Society - Go Summon Up The Dead Ones
    https://www.youtube.com/watch?v=X_NYNuAdIv0
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Chapadla. Gut.
    To se možná zastavím.
    HEDERAHELIX
    HEDERAHELIX --- ---
    To zní skvěle... a já mám středu náhodou volno...
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    KOUMES: "lovecraftovskeho mythosu" je opravdu strasliva, rekl bych az hororova formulace :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam