• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYANKlub Čtenářů a Spisovatelů
    CYAN
    CYAN --- ---
    A jelikož je Alrika nemocná a ještě chvíli bude, více než kdy dřív platí, hlašte mi, když nepřijdete! :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    ok ^^
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Malifaux ve středu?
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    CYAN: Já bohužel nedorazím ještě tak dva nebo tři týdny...
    CYAN
    CYAN --- ---
    Koumes se sice nevyjádřil, jestli teda jde nebo ne, ale jelikož Avya hlásila nepřítomnost a Alrika je nemocná, ve středu ČaS nebude (leda by se ozvali alespoň dva náhodní jiní lidé, což asi nehrozí :))
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Malifaux je setting pro rpg a tabletop. Prijde mi jako velmi zajimava kombinace cthulhu, westernu a steampunku. Muzu na toto tema udelat prednasku pokud budete chtit.
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    RAHUF: it happens!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    KOUMES: to bylo rychlý!
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    KOUMES: tak nic, nezbyl
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Možná budu mít boršč. Tuhle jsem ho udělal a nerad bych aby se zkazil, tak bych ho mohl vzít na kroužek.
    CYAN
    CYAN --- ---
    Vaše schopnost odpovídat na otázky (krom světlé výjimky Alriky) je skutečně motivující, takže jazyky a jména necháme na jindy a dneska po vás hodím výtahem ze článku 6 tipů od editora a budeme psát.
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    Já jsem pro. A kdyby zbyl nějaký čas na psaní jako takové, vůbec bych se nezlobila O:-)
    CYAN
    CYAN --- ---
    KOUMES: Pokud to budu vědět dřív, což se minulý týden nestalo, dám vědět dřív.
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    pokud by se opět rozhodlo, že kroužek nebude (tedy bez známek v této diskusi, jako před týdnem), poprosím o upozornění déle jak hodinu předem, neboť z práce odjíždím cca v 16:30 a mezi tím nemám přístup k internetu
    CYAN
    CYAN --- ---
    Narazila jsem na poměrně promakaný článek o tom, jak postupovat, když chcete ojmenovávat postavyve smyšleném jazyce. Dáme ho tuhle středu, nebo ho mám připsat do témat?
    CYAN
    CYAN --- ---
    Tak dneska pro malou účast nic nebude :(
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    CYAN: pocitam s tim
    CYAN
    CYAN --- ---
    KOUMES: Ano. Silentbob a komiksy ;)
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Zítra?
    CYAN
    CYAN --- ---
    Jsme na dvou účastnících. Avyo? Sejdem se nebo to rozpustíme?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam