• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYANKlub Čtenářů a Spisovatelů
    CYAN
    CYAN --- ---
    Společná kniha
    Jelikož nejvíce lidí hlasovalo pro Verneovky, tak se ptám: je nějaká specifická, kterou chcete dát, nebo mám náhodně vybrat? :)
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    CYAN: Já si nebyla jistá, jestli to říct takhle, protože nevím, kolik lidí má něco rozepsáno, a na to začínat je asi maličko pozdě (leda napsat nějakou miniaturku). Ale tak či tak mi to zní jako dobré téma, i když tam nebudu :D
    CYAN
    CYAN --- ---
    ALRIKA: hmmm, nebo obecně práci na věcech do Rokle? Uzávěrka je přece jen 30.

Co vy na to, lidi?
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    CYAN: Já asi pořád nepřijdu, protože budu muset hlídat sestru, ale co nějaký nácvik korektury na mé povídce do Rokle? O:-) :DDD
    CYAN
    CYAN --- ---
    Pro malou účast se dnes ČaS ruší :-/ Do příště prosím aspoň využijme volného času a vymýšlejme témata, co nás budou zajímat ;)
    CYAN
    CYAN --- ---
    CYAN: Odkaz aktualizován, abych nemusela dávat povolení každému zájemci :"D
    CYAN
    CYAN --- ---
    Ok, zatím jsme tedy já a Avya, najde se někdo třetí, nebo rušíme? (Alriku nepočítám, zvláště když mi záhadně notebook sabotuje připojení se k internetu v klubovně :D)
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    CYAN: máme těsně před představením, takže tuhle středu ne
    CYAN
    CYAN --- ---
    Také jsem konečně vyhodila do záhlaví sdílený dokument pro výběr společné knihy :) Neváhejte hlasovat a přidávat návrhy, do konce června bych ráda zase nějakou vybrala a buď se můžeme dohodnout, že uděláme výjezdové zasedání na Kempech, nebo po nich.
    CYAN
    CYAN --- ---
    Ahoj,
    blíží se středa, a tak se ptám:
    Dáme dohromady dost lidí?
    Dáme dohromady téma?
    Zvládneme když tak začít dřív, třeba zase pět nebo půl páté?
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    CYAN: Existuje jistá šance, že příští týden bych už přijít mohla... O:-)
    CYAN
    CYAN --- ---
    Ok, v tom případě tenhle a příští týden rušíme (pokud tu není někdo z nepravidelných, kdo by přišel).
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    my máme před představením, takže to moc nevidím tento ani příští týden
    AVYA
    AVYA --- ---
    CYAN: já bych přišla :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    Tak jak to vidíte s účastí? :) a jaké si dáme téma? :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    KOUMES: přesně :) super, díky ^^
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Takhle?
    CYAN
    CYAN --- ---
    KOUMES: několik měsíců zpátky jsem ti psala zprávu, a´t se koukneš do toho dokumentu s tématy, tam si přečteš příklady, jak se mají zapisovat témata, která si chcete připravit, a adekvátně přepíšeš ta témata, co jsi navrhoval, v adekvátním tvaru. Prosím jdi a udělej to.
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    CYAN: cože? promiň, nejsem schopný dát tomuto příspěvku smysl
    CYAN
    CYAN --- ---
    a Koumese ještě jednou poprosím, ať si v dokumentu s tématy (kam zjevně chodí) PŘEČTE TY PŘÍKLADY a přizpůsobí tomu ta témata, protože minimálně tu první světovou jsi chtěl vést... omluvte capslock, ale pár měsíců zpátky už jsem o to žádala a ještě to není, takže nevím, co z toho mám začít načítat a vymýšlet já a co chce vést on :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam