GOG.com
https://www.gog.com/promo/20161007_weekend_promo_ea_collection
Na gog.com maji akci ve ktery jsou zajimavy hry od originu jednim z nich je i Ultima underword 1-2.Jednicka byla moje prvni hra co sem si koupil (na disketach vite jeste co to je ??? :)))) jedna se o klasickej dungeon crawler ale fakt kvalitkaDvojku sme taky hral,a mocm e bavila byla tak trosku nelinearni,a casto kdyz nevedeli jak dal stacilo dojit na zacatek apo kecat se vsema lidma a reseni se naslo.
Hru sem teda nedohral museli ste sbirat kameny kterejma ste si otevirali novy svety a proste nejaky mi chybeli a tenkrat nebyl internet.
Pak jsou tam i komplet klasicky ultimy.sem hral jen 7 ale vjen chvilku Pak jsou tam i lands of lore hral sem 1 a dvojku.Jednicka je taky dobra hra,dneska uz klasicka,tam sme se dostal do nejaky veze a tam byli nejakci duchove a ty me rasili a tam sen zkoncil.Kamos rikal ze prej na ne plati nejakej mec,ale ten sem nenasel
Dvojku sem taky hral ale mela hnusnou grafiku a nebavila me.
Kdybyste si nekdo to chtel zahrat moc to nestoji.Ale nesmite dat na grafiku nebo technicky zpracovani,pokud treba mate notebook a novy hry nespustite tak si to zkuste.