• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARDA128Tipy na dobre ceny digitalne distribuovanych her tez zajimave bundle indii i obyc
    RND
    RND --- ---
    Kingdom: New Lands na Epicu
    RND
    RND --- ---
    City of Brass na Epicu
    MARTY63
    MARTY63 --- ---
    Na GOG dočasně Obduction zdarma:
    Obduction ® на GOG.com
    https://www.gog.com/game/obduction
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity.
    https://www.humblebundle.com/store/slay-the-spire

Pro mě (za mě... :D) nejlepší hra posledních let, vřele doporučuju :)
    BAT
    BAT --- ---
    BAT: Tak uz je to vsecko rozebrany, resp. zarezervovany.
    Pokud by se neco zmenilo, nebo az budu mit zase dost bodiku, tak se tu zase ozvu.
    BAT
    BAT --- ---
    BAT, BAT: Tak uz jsem neco rozdal, takze uz mam jen 14K bodu - pokud by bylo potreba vic, tak na konci mesice mi zase neco prictou, tak uvidime kolik to bude.
    BAT
    BAT --- ---
    BAT: "naskladnili" nejaky klice co dosly, takze jeste tyhle:
    Command & Conquer: Ultimate Collection (ORIGIN)
    Kingdom Come Deliverance (STEAM)
    Monster Hunter World (STEAM)
    Pillars of Eternity 2: Deadfire (STEAM)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    RND: jsem to včera zkoušel 2x. Jednou na 10 pokusu to z poloviny hlásilo plnej server a doba celami 1mnuta ale nezapustilo se to. Pak to hlásilo plneh server doba čekání 0mjnut ale prostě jsem se tam nedostal a na druhý pokus to hlásilo údržbu serveru takže jsem to definitivně smazal.
    RND
    RND --- ---
    free2play.. sorry
    RND
    RND --- ---
    dauntless ne Epicu
    BAT
    BAT --- ---
    Mam nejaky donation pointy na Nexusu, ktery tam muzu smenit za herni klice na nasledujici hry:

Battletech (STEAM)
    Borderlands 2 (GOTY, STEAM)
    DOOM including Unto the Evil, Hell Followed and Bloodfall DLCs (STEAM)
    Dragon Age: Origins (Ultimate Edition, GOG)
    Dragon Age Inquisition (ORIGIN)
    Fallout 3 (GOTY, STEAM)
    Fallout 4 (STEAM)
    Fallout New Vegas (Ultimate Edition, STEAM)
    GTA 4 (Complete Edition, STEAM)
    Mad Max (STEAM)
    Mass Effect: Andromeda (ORIGIN)
    Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (STEAM)
    Middle-earth: Shadow of Mordor (GOTY, STEAM)
    Pillars of Eternity (Definitive Edition, STEAM)
    Stellaris (STEAM)
    XCOM: Enemy Unknown (The Complete Edition, STEAM)
    XCOM 2 (STEAM)
    The Witcher 3: Wild Hunt (GOTY, GOG)

...mam uz jen 28K DP, takze uz nemuzu vzit vsechno, takze se to bude muset nejak nakombinovat (napr. Witcher 3 GOTY je za 18K, PoE je za 13K, Dragon Age Origins za 5K, atp.), a jelikoz jsem nenzranej zmetek, tak se mi to nechce hned rozdavat jentak zadarmo, ale rad bych vymenil za Steam klic na Total War: Warhammer 2.
    Tak jestli nekdo uplne nahodou ma klic a nevi co s nim, nejak se domluvime, no a pokud nemate tak zkuste nabidnout neco jinyho, nebo me proste zkuste premluvit :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    OMNISLASH: no ja aj v steame riesim 90% cez web (pomocou steam enhanced, dakej starej verzii)...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    HADIAK: jasne, ja porad ziju v tom naivnim presvedceni, ze nejlepsi ux bych mel mit prave z pouziti launcheru :) ..prestoze je mi opakovane dokazovano, ze tomu tak skutecne (mozna az na ten steam) neni :D
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    az mi je trapne pisat, ze som launcher ani nespustal, v shope som to proste 1 klikom "kupil" a mal :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    PRAASHEK: ne, ale chtelo to dva restarty. absolutne nechapu. evidentne nejde o to, ze tam ma clovek neco stareho, protoze ja to fakt zapnul minimalne po pul roce a to az ve chvili, kdy jsem chtel vyuzit tu akci. proste je to napsano fakt tak chujsky, ze se to musi nejprve podelat a pak restartovat (pripadne nekolikrat)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    OMNISLASH: a nemáš to už v library z dřívějška? :)
    NETTOPEER
    NETTOPEER --- ---
    Mě se to povedlo, až když jsem to přidal do wishlistu, a dal koupit přes wishlist
    TARL_CABOT
    TARL_CABOT --- ---
    Normálně jsem otevřel klient po dlouhý době, aktualizoval a dal Get it free nebo jak to tam maj, žádnej problém.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    to jsou curaci. nepomohlo nic. v appce mam get it now, ale po par klicich uz jen purchase as a gift. at si to strci do riti, kdyz nejsou schopni udelat ani jen funkcni akci. to vysvetluje, proc jsem toho jejich klienta zapnul poprve za pul roku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam