• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARDA128Tipy na dobre ceny digitalne distribuovanych her tez zajimave bundle indii i obyc
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Humble Worms! Worms! Worms! Bundle (pay what you want and help charity)
    https://www.humblebundle.com/...ign=2020_10_15_wormswormsworms_bundle&linkID=&utm_content=cta_button
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Na Humblebundle lze sestavit vlastní Lego bundle a ušetřit až 85%, viz

[ TOOMIX @ Lego - stavebnice pro vsechny generace ]
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    TARL_CABOT: veru, mame pred sebou kazdy dlhu cestu plnu poznania.
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    TARL_CABOT: Jsem se chtěl zeptat, od kdy je vtipný považovat slováky za maďary?
    TARL_CABOT
    TARL_CABOT --- ---
    HADIAK: Moje chyba, holt člověk se každý den naučí něco nového.

Maďarština/Interpunkce – Wikiknihy
    https://cs.wikibooks.org/wiki/Maďarština/Interpunkce
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    TARL_CABOT: to je presne ten rozdiel medzi:
    nie, prvy krat
    a
    nie prvy krat
    TARL_CABOT
    TARL_CABOT --- ---
    HADIAK:

PHOW_SAATCH:

Abzu už jednou free bylo
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    PHOW_SAATCH: nie prvy krat...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HADIAK: to už nějak recyklujou, ne? :)
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    akcia na epicu: ak si pridate do kniznice Rocket League (ktory je free) dostanete 10 eurovy zlavny kupon
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    PREVRACENY: KC som hral na steame, remnant ide mimo mna. urcite super hry, politika 'free' hier na epicu sa riesila uz davno. kto chce / ma ucet, berie, kto nechce, neberie (dovodov je viac).
    cely 'problem' tohto je ten, ze epic proste potrebuje uzivatelov. preto dava hry 'zdarma'. steam ma zjavne prival novych uzivatelov aj bez toho aby rozdaval AAA hry. to je zasadny rozdiel. a teda je jasne, ze na steame sa paradna free hra objavuje menej casto ako na epicu, ktory je od toho momentalne zavisly.
    ale tak ako som uz pisal; budme radi za konkurencny boj, tam je vitaz zakaznik.
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    HADIAK: Já jsem ji stahoval, trochu déle, ale fungovala mi v pořadku. Nicméně, vytáhl jsi jen to GTA... Co Kingdom Come a Remnant? Remnant naprosto v pohodě.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    PREVRACENY: jj gta v samozrejme... super hra vsetko. 2 tyzdne sa neslo lognut. ale hra super. len epic a rock* to nezvladli.

OMNISLASH: v podstate kazda hra, co ma uz daky ten piatok, je predajne bezcenna. kto ju chcel moc si ju kupil hned, kto ju chcel menej si ju kupil v tych X zlavach co su snad kazdeho 1/4 roka. takze defacto po roku uz ju ma kazdy kto ju naozaj chcel. duplom hra, ktora uz nie je aktivne vyvyjana (dlc / updates / etc).

ale tak, je to zadarmo, ked nic ine tak +1 do library, zbytocne sa dotahovat :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    HADIAK: tak puvodni death rally je imo hra uz davno bezcenna. cenu ma mozna ta znacka, ikdyz ten remake byl (za me) naprosty mikrotransakcni propadak. aby nedoslo k nedorozumeni - ta puvodni hra je super, ale jako smysluplny zdroj vydelku uz by dnes vazne moc nezafungovala
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    HADIAK: Já od tý doby, co jsem našel toto audítko a co jsem si pořídil Epic, což není zase tak dlouho, tak si pamatuju z Epicu GTA 5 a Remnant a Watch dogs 2. Ze Steamu si pamatuju akorát.... Jooo, takovou slabší DC bojovku mám dojem. A to nemluvím o tom, že bylo na Epicu i Kingdom Come.
    Hele, pouze to porovnávám, nic ve zlým.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam