• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    ANKA_
    ANKA_ --- ---
    Zatím jsem od Fisher Price neviděla nic, co bych dobrovolně chtěla domů. Dokud ho tím nebudu vyčleňovat z kolektivu, tyhle nevkusné hrůzy nedostane.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SEBIEN: díky za tip, to by mohla pořídit jedna babička
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    A ta Smoby knížka je tohle https://www.mall.cz/...ivita/smoby-knizka-cotoons-zviratka-se-zvuky?gclid=CKqY8Pi-3c8CFWQq0wodpbMNdQ
    Naše má příčetnější ilustrace (máme úplně jiný zvířata, vlastně jen hmyz a kytky), hraje to při otáčení stránek a pak to vydává krátké zvuky u příslušných zvířátek, ne vždy reálné, někdy je to taky univerzální zapípání nebo pazvuk, plus to tlačítko svítí, což tahle nová spíš svítit nebude, tipuju, ale zas jsou tam ty hmatový políčka, to naše nemá.
    Docela fajn záležitost, mezi všema těma hrajícíma příšernostma.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    REONA
    REONA --- ---
    SEBIEN: Asi jsem slepá, nic tam na nástěnce nevidím :(
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    VERONIKA22: já ti nevím, možná vám to nesedlo, ale my se u toho i docela nasmějeme, vždycky někdo vyhraje, i ve dvou. a erik má vždycky radost, když mu to jde a teď už je fakt rychlej a nemusíme ulevovat. hrajeme různý ty hry, jak je jich tam asi šest nebo kolik, on si vždycky vybere kterou. nás to prostě baví, ale určitě to nemusí sednout každému
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SINSEMILLA: nám tu hru koupila babička a kromě hry na rychlost nechápu v čem je to dobrý :o(, při hře ve dvou nikdy nikdo neprohrál a jen tak jsme si poskládali kartičky a oba skončily stejně. Napětí a smysl teda nikde :o(
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SEBIEN: lepší design! vilemína hodně reaguje na písničky, tak by mohla být z takových hraček nadšená
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SINSEMILLA: teď jsem to prvně viděla u kamarádky, vypadá to dobře
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SINSEMILLA: jj, to bude on
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    a my jsme teda 5,5 leťákovi koupili tu albi tužku, tak doufám, že to sklidí úspěch, jak některé jinde psaly
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    REONA: Mateřský cit
    REONA
    REONA --- ---
    SEBIEN: Který vedlejší klub?
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SINSEMILLA: ten telefon sice nemáme, ale lidi ho chválí, když je v nějakým koutku, bývá vytížený. Elektronickou knížku máme od Smoby, ale nějakou prehistorickou, ty nový se mi tak nelíbí, ale zdá se, že by ty jejich věci nemusely být blbý obecně.
    Kamarádka má právě nějakou pokladnu, co dostali už když bylo Sofince asi půlroku a je prý pořád v kurzu - nejdřív prostě mačkala, co šlo a vydávalo zvuky, teď, ve dvou, si s tím začíná hrát jako s pokladnou....
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Jedna Babicka chce koupit tohle: https://www.zbozi.cz/vyrobek/fisher-price-novy-mluvici-hrnec/

Me se to spis nelíbí, nemáte tip na nějaký princezně jsi hračky tohohle stylu?

Každopádně mrknu na to, co mela vyhlídce ho Sebien
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SEBIEN: vypadlo mi k těm kelímkům, že se vždycky dají využít do vany. Takže potažmo hračky do vany nebo na písek, na jaře už se můžou hodit. A naše holky si část setu vždycky zabaví i na doma.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ANKA_: my si loni pro půlroční přáli knížky, leporela, gumovou knížku, hadrovou panenku (protože už pokukovala po panenkách starší sestry), nějaký kostky/kelímky, co se dají skládat do sebe i na sebe jako věž a kdyby to bylo první dítě, přála bych si nějakou decentní interaktivní zvukovou hračku, třeba Fisher Price tahací telefon nebo zvukovou elektronickou knížku, prostě něco malýho, co vydává vydržitelný zvuky :-).
    Možná by se dala nějaká jednoduchá dřevěná stavebnice (mladší začala stavět kostky na sebe hrozně brzo).
    Ale já asi nemám moc odhad, my už doplňovali, podle toho, co měla starší (a třeba nechtěla půjčovat), něco označili jakože pro mladší čistě z principu, abychom starší mohli říct, že je to sestřičky, že jako není všechno jenom její. A mladší si stejně hrála s hračkama starší ségry (duplo, nádobíčko) a obvykle na ni nefungovalo to, co na starší v tom věku, tak já už to mám zkreslený, co je pro jakej věk :-).

Ted už ani nerozlišujeme, co je pro kterou, prostě přiřadíme cedulky více méně náhodně (1,5 a 3 roky).
    DISIMA
    DISIMA --- ---
    SEBIEN: zkusim to s ni nějak dohodnout a kdyžtak udělám nějaké tabulky tady, podle toho co se tu bude postupně objevovat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam