• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    LUCKYSWEETY: Snad ti to pak dá, ja myslim, te to je dárek pro všechny...
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    SINSEMILLA: Jj, to je velká pecka. Uz se těším, jak mi to vyplní. Jen ne to vic dárek pro me? Doufám, ze mi to pak da ,))
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    kamarádka mě upozornila na fajn dárek pro babičky a dědečky, potažmo pak jako vzpomínka pro děti, nevím, kam s tím jinam, tak to dávám sem: http://www.babickarstvi.cz/knihy-vzpominek-pro-babicku/1-babicko-vypravej-9788026048664.html

je to knížka s návodnými otázkami, kterou babička (je i varianta pro dědečka) vyplňuje a vzpomíná tak na svůj život, může tam lepit fotky...
    PETATA
    PETATA --- ---
    REONA: u nas maji v Bambuli, ale uz to byva bezny sortiment, takze snad i v kazdem dobre zasobenem papirnictvi
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    REONA: http://www.rafoshop.cz/lampi-ny/hulka-k-lampionu-plastova--elektricka--50cm v nuslich bychom je meli mit skladem a na vsech pobockach pravdepodobne taky,kazdopadne kdyz si rano projistotu zavolas,odpoledne ji budes mit urcite na libovolny pobocce
    MONI
    MONI --- ---
    REONA: mívají v papírnictví, jen jich možná budeš muset oběhnout víc, můžou to už mít vyprodané..
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    REONA: v pátek jsem je viděla v Obi na Proseku v množství větším než malém. ale papírnictví by taky mělo mít
    REONA
    REONA --- ---
    Mate tip kde v Praze pravdepodobne sezenu tycku k lampionu s zarovickou? Nikdy jsem neshanela, tak nevim, jestli je to treba bezny sortiment v papirnictvich ci hrackarstvich...mozna takovy ten party obchod? Pruvod mame ve stredu, tak se bojim objednavat z netu.
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    DA_NIELA: kolegyne pred lety kupovala boffin synovi a pry z toho byl nadsenej,ja to pak brachovi dala asi zrovna v blbym veku,takze tomu moc nedal,ale s pritelem jsme to pred darovanim ozkouseli a mne to prislo zabavny:-)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Mno, a co takhle nějaký Malý chemik? Nekupovali jste někdo v nedávné minulosti kvalitní sadu na relativně bezpečné pokusy? A rozhodně nemám na mysli tu od Albi, ta mě svou "pouťovou" kvalitou odrazuje.

Nebo jiný tip na "vědecky a pokusně" zaměřený dárek? Líbí se mi třeba různé "růsty krystalů", ale tak nějak tuším, že místo toho obřího krystalu, co je inzerují na obrázku, dostanu spíš drobounkou drť...
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    kamarádka doporučuje, kdyby někoho zaujalo
    Pohádka o Smolíčkovi - Pasparta
    http://www.pasparta.cz/e-shop/pro-deti/pohadka-o-smolickovi
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    PETATA: jojo vzala jsem to do ruky a hned vrátila. Bylo to strašně lehké a byly v tom strašné sarapatičky. Doma to mít nechci a obávám se, že 24x by to radost ani neudělalo.
    PETATA
    PETATA --- ---
    VERONIKA22: neprocitala jsem to cele, tak nevim, jestli nechodim s drivim do lesa, ale v Lidlu ted meli adventni kalendare s malyma hrackama, sponkama, pastelkama atd, napr s motivem Frozem
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    HONCKA: No jo, taky me to trochu zarazilo
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SINSEMILLA: pekny, akorat nechapu, na co chce 100k, na pisnicky pro deti staci i lowend studio, kde zaplatis za nahravaci den 3-5k a vylisovani 1000ks cd stoji s krabickou cca 15k s dph
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    teď mi psala jedna babička, je to hudebnice, že koupila tohle CD erikovi k vánocům, tak kdybyste chtěly tip na písničky, tak tady: https://www.hithit.com/cs/project/2981/cas-na-lelky-prave-prichazi
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MONI: ten jsem k těm samým vánocům kupovala také a úspěch to mělo nulový. I rok či dva poté si s ním hráli tak 2-3x za rok = 10min. Ale aspoň se zjistilo, že na stavby moc nejsou. Ale na oblečky pro panenky jsou. Tak ty ježíšek donese letos.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    QUANTI: já koupila od Mindoku Schody neboli Camelot a úspěch to mělo úžasný neb je tam princezna a princ :o) A používáme to i dnes (2,5roku poté)
    MONI
    MONI --- ---
    QUANTI: domeček pro panenky?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    dumám, co dceři ke čtvrtým narozeninám...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam