• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    QUAACA: My teda s detoa moc dobry zkusenosti nemáme. Měli jsme ta montovaci auta dvě a rozpadlo se to, ty magnetický skládačky šly, ale krabice velka a produkt malý (hlavne ta magnetická deska) a pak mame malého architekta a teda to bylo zklamání, jak je to titerny a neni moc poznat rozdíl mezi jednotlivými dilky, takze je to spis nepoužitelný.

Takze Radim dobre vybírat
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    ADUSH_: třeba něco odsud? :) http://www.detoa.cz/vyrobky
    ADUSH_
    ADUSH_ --- ---
    Ahoj. Letim s malou na vanoce do CR a babicka by rada koupila Leile nejake hracky. Nemate prosim nejaky tip pro v te dobe skoro 1,5letou? Plus by bylo fajn, kdyby to nebylo prilis velke a mohla bych to vzit sebou. A nejvetsi bonus by byl kdyby to byl cesky vyrobek :) diky!
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ONA_MAKARONA: takže klasická dobrá hračka - někdy nic a někdy v permanenci :-)
    Díky, na druhé narozeniny druhé dcery si ho tedy možná dopřeju :-)
    ONA_MAKARONA
    ONA_MAKARONA --- ---
    SEBIEN: Ale jo, celkem je to zabavi, někdy si na to týden nevzpomenou a někdy to jede u nás pořád, zrovna dneska tu měly holky kamarádku a hrály si s tím celou dobu
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ONA_MAKARONA: a hrajou si s tím?
    Já na něj koukám už rok, ale muž furt říká, že si to koupím spíš pro sebr
    PETPET
    PETPET --- ---
    TAMARIX: ted jsem objednavala zvukostrom od firmy Legler za 390,- ale jeste neprisel, tak jsem taky zvedava...
    ONA_MAKARONA
    ONA_MAKARONA --- ---
    HONCKA: mám to doma a nejdou, je to na pevno
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TAMARIX: Jdou v tom ty listky preskladavat?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TAMARIX: to jo, no, taky právě dost váhám. Stát to polovinu, neřešila bych...
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    QUANTI: No, vypadá to úžasně, pořád tam po tom pokukuju. Každopádně jsou to 3 centimetrové kousíčky a i za tu cenu po slevě je to vcelku mazec..
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    QUANTI: zkušenost nemám, ale ten tvar je výbornej, když synek docházel na grafomotoriku, něčím takovým drženým v dlani se začínalo
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Trojúhelníky se rozbijou po pádu na zem, bločky ne.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    DA_NIELA: Tak nebarvení je zásadní... :-) (Lenka děsně nesnáší,když jí cokoli zašpiní ruce...ty pády bývají tragikomické neb ruce má zvednuté, aby se nezašpinily...)
    Ale ta ergonomika by mě zajímala...kdybys to náhodou zjistila, tak dej prosím vědět...

A teda píšou lehčeji (ve smyslu "méně se na ně musí tlačit")?
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    NIENNA: Ruce nebarví. Ale ten ergonomický "pocit" posudit neumím.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    DA_NIELA: Zdravotně nezávadné jsou i ty magické trojúhelníky...ale ten zbytek zní zajímavě... Nebarví to ruce? (to by naše slečna nevzala do ruky a celé kouzlo by bylo pryč). Přišlo mi, že ten tvar trojúhelníku a tak celkově ten tvar vede děti k uvolnění ruky / zápěstí... Ty bločky to umí taky? Stačí bloček, aby to mělo ten efekt?
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    NIENNA: Měla jsem v urce oboje a mám pocit, že ty bločky jsou takové měkčí, víc barví, nemusí se na ně moc tlačit. A taky jsou zdravotně nezávadné, ze včelího vosku.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    DA_NIELA: Název... :-)
    Mě se to fakt líbilo... neznala jsem to - těch možností tvoření... a uvolnění zápěstí...a tak...
    Stockmar bločky jsou lepší proč?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam