• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KUBLAJ: Tip nemam, my proste koupili nejakou u nás v papírnictví, radi je podporujeme
    REONA
    REONA --- ---
    DA_NIELA: Nedik!! Mam pocit, ze tohle by mohlo ukrutne bavit manzela. A ne, uplne jsem nemela v planu dat za nej jeste skoro 3 tisice...mam dilema :-D
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Já mám tip na příští rok a pár těch následujících.
    Arduino.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Poradíte mi někdo dobré pistole na vodu?
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SEBIEN: "A co by ta panenka měla říkat?" "Měla by zpívat". Aha. Achjo.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    REONA: díky!
    jj, já, pár vět/zvuků snesu, ale 10 písniček fakt nee. Doufala jsem tak do pětistovky, ale levný prostě zpívají :-\
    REONA
    REONA --- ---
    SEBIEN: Máme tuhle https://www.bambule.cz/panenka-bambolina-flora-s-50-ceskymi-slovy a je pravda, že Andulka si o ní občas řekne (což je obecně překvapivé) a stará se o miminko. Pokud jsi to byla ty, kdo chtěl bez zpívání, tak tahle má jen jeden popěvek a to "zlatá brána otevřená", jinak mluví.
    Terce jsem to ještě neukazovala, ona sice jeví zájem o vše, co vydává zvuky (a ještě lépe bliká), ale Andulka si své hračky (jak jinak) žárlivě střeží. A druhou pořizovat též nehodlám, ostatně i tahle mi přijde pekelně drahá, kupovala babička.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    a mám problém s tou mluvící panenkou - uvažovala jsem o ní, ještě než to Zorka sama vyslovila, pak jsme vyhodnotili, že se o ni budou akorát prát, a dvě kupovat nechceme, a teď to sama říká, že si od Ježíška přeje mluvící panenku, tak nevím, co s tím.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    QUANTI: taky nám to letos vycházelo na cca 4 dárky na dítě, kdybychom pořídili všechno ze seznamu. Ale babičky samozřejmě překročily a já nakonec taky, když jsem ted vyhodnotila Bělčin aktuální zájem o puzzle jako seriozní a ještě využila výraznou slevu na Play doh zubařskou sadu.
    REONA
    REONA --- ---
    TRISSIE: Já vlastně kdysi ten pravý dárek vymyslela a dala. No a nebylo to vůbec k žádné příležitosti, jen tak, z lásky :D Nj, tak mu to o Vánocích připomenu, že už má vybráno :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    REONA: já letos hlavní invenci vyplácala na tchána (tam jsem si jistá, že budu za hvězdu, protože jsem mu sehnala VIP předplatné na domácí i výjezdní zápasy jejich místního fotbalového klubu - letos na podzim ho totiž nějak chytlo chodit na fotbal a v podzimní sezóně nevynechal ani jeden zápas), ale snažím se i jinde :-)
    REONA
    REONA --- ---
    TRISSIE: Hmm, pravý a hlavní dárek pro tatínka vymýšlím už roky a stále nic :-/ Třeba jednou :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    REONA: pche, u nás letos nejvíc dárků dostane tatínek, protože jak jsem poprvé po letech absolutně neorganizovaná a bez seznamu a bez plánu, tak teď jsem utratila celý "jeho" rozpočet za náhodné nákupy... a až doma si vzpomněla, že ten "pravý a hlavní" dárek jsem koupila už na začátku listopadu...
    PETATA
    PETATA --- ---
    REONA: maji snad v Tchibu a mozna nejake zbyle v Lidlu
    REONA
    REONA --- ---
    PETATA: Podívám se po něm, shodou okolností dostane krájecí ovozel, takže bych to k tomu přifařila...

Což mi tak vůbec připomíná...první pořádný Vánoce doma a já už teď vím, že netuším, kde jsou poschovávané všechny dárky :( Třeba ta krájecí sada...frenchpress pro mamku...nedostatek úložných prostor je peklo, pak dárky strkám do náhodných volných míst. Pro příští rok to budu muset vymyslet lépe!
    PETATA
    PETATA --- ---
    TRISSIE: ted koukam na nabidku a nejaka tam bude pristi tyden
    neni to ta stejna co mame, ale snad bude taky prijemna
    PETATA
    PETATA --- ---
    TRISSIE: my mame velkou perinu taky
    pomer cena vykon super, je hrozne prijemna, ale porad je vyhlizim a neprichazeji
    ted tam tedy byla jedna perina, co byla ale z jedne strany chlupata a to mi nebylo sympaticke
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PETATA: my máme LIDL... líbí se mi, že je tam třeba taková blbina, jako že jde odsypat náplň z polštáře,kdyby někomu vyhovoval placatějši :-)
    PETATA
    PETATA --- ---
    Prosím, neviděli jste někde hezké povlečení se sovičkami?
    Mimochodem, chtěla bych dceři koupit "velkou" peřinu, tj 140x200 kč. Máte s něším dobré zkušenosti, kde je slušný poměr ceny vs. kvality? :)
    PETATA
    PETATA --- ---
    REONA: ja bych ji koupila dřevěný krájecí do kuchyňky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam